Öyle bir seçeneği olsa öyle yapardı eminim ki, sonuçta çocuğun annesi o ya hani. Kadıncağız alıştırmak için tavsiye istemişMaddi açıdan çok sıkıntınız yoksa ücretsiz izine ayrılabilirdiniz 2 yıl kendiniz bakardınız. Emmek isteyecek sizi yanında isteyecek bu aylarda yani
Altı aya yakın ücretsiz izin kullandım zaten daha fazla kullanmaya maddi durumum müsait değil maalesef. Öyle bir ihtimal olsa şu an böyle bir derdim de olmazdı zaten..Maddi açıdan çok sıkıntınız yoksa ücretsiz izine ayrılabilirdiniz 2 yıl kendiniz bakardınız. Emmek isteyecek sizi yanında isteyecek bu aylarda yani
Yaa kimsenin de aklına gelmez ya vaaoouuuv ya inanılmaz fikir. Bravo.Maddi açıdan çok sıkıntınız yoksa ücretsiz izine ayrılabilirdiniz 2 yıl kendiniz bakardınız. Emmek isteyecek sizi yanında isteyecek bu aylarda yani
Duygularıma tercüman olmuşsunuz, teşekkür ederim.Öyle bir seçeneği olsa öyle yapardı eminim ki, sonuçta çocuğun annesi o ya hani. Kadıncağız alıştırmak için tavsiye istemiş
Yaa kimsenin de aklına gelmez ya vaaoouuuv ya inanılmaz fikir. Bravo.
Çok teşekkür ederim. Zaten süt izni de var. Dört gün o üç gün ben olacağım 1 yaşa kadar. Bu ay boyu haftasonları gitsek ve ben işe gitmeden de iki gün hep onlarla olsak az da olsa alışır mı acaba?Biraz daha fazla görüşün kv ile bi kaç gün sizde kalsın bence siz yanınızdayken o ilgilensin. Belki kolaylaştırır süreci.
Evet mantıklı. En azından geri geldiğimi görmüş olur.Ben de bebeğimi 1 yaş civarı anneme bırakacağım ama ara ara devamlı götürmeyi düşünüyorum, siz de kalan vakitlerinizde görüşmeyi sıklaştırın hatta bazen 1-2 saatlik arkadaşlarınızla kahve içmeye falan çıkın yavaş yavaş süreyi uzatın işe başlayana kadar. Kuaföre gitmek kendinize vakit ayırmak ya da dediğim gibi 1-2 saatlik tek bırakmalar olsun
kesinlikle katılıyorumÖyle bir seçeneği olsa öyle yapardı eminim ki, sonuçta çocuğun annesi o ya hani. Kadıncağız alıştırmak için tavsiye istemiş
Öyle bir seçeneği olsa öyle yapardı eminim ki, sonuçta çocuğun annesi o ya hani. Kadıncağız alıştırmak için tavsiye istemiş
Herkes o şekilde düşünmüyor, çalışma hayatına hemen dönmek isteyenler de var bakacak biri olunca, öyle kişilere denk geldiğim için de sordum ben de.Yaa kimsenin de aklına gelmez ya vaaoouuuv ya inanılmaz fikir. Bravo.
Alışır inşallah. Net bir şey söyleyemeyiz tabi. Her bebe farklı.Çok teşekkür ederim. Zaten süt izni de var. Dört gün o üç gün ben olacağım 1 yaşa kadar. Bu ay boyu haftasonları gitsek ve ben işe gitmeden de iki gün hep onlarla olsak az da olsa alışır mı acaba?
Öyle olsaydı bu kadar endişeli yazmazdım galiba. Yine de teşekkürler.Herkes o şekilde düşünmüyor, çalışma hayatına hemen dönmek isteyenler de var bakacak biri olunca, öyle kişilere denk geldiğim için de sordum ben de.
Herkes sizin kadar şanslı değildir belki de…..Maddi açıdan çok sıkıntınız yoksa ücretsiz izine ayrılabilirdiniz 2 yıl kendiniz bakardınız. Emmek isteyecek sizi yanında isteyecek bu aylarda yani
Teşekkür ederim. Sanıyorum özellikle son on beş gün sıklıkla orda olmam gerekiyor. Herkes bu konuda hemfikir gibi.Önce aynı odada siz ilgilenin o olsun. Sonra o ilgilensin siz olun. Sonra oda ayırın ve kısa süreler ile başlayarak dışarı çıkıp gelin. Birden ev ve ortam değiştirmek zor olabilir ama kısa kısa süreci çözmüş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?