- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
- Konu Sahibi CloudCloud
Başınız sağolsun, Allah sabır versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin genetiğinde sıkıntı olabiliyor bazenBizde genetik yaptırdık cnm bizde bişey çıkmadı ama bebegin genetiği ni bilmiyorum
Evet olabilir cunki bacaklari uzunmuş normal bebeklere goreBebeğin genetiğinde sıkıntı olabiliyor bazen
Başın sağ olsun. Bende bebeğimi kaybettim belki haftası seninki kadar ileri değildi ama kaybın azı çoğu olmaz. Yaşamayan bilemez. Evet üzülme bir daha olur gibi cümleler insanı daha da üzüyor. Atlatacağız Allahın iz
İnşallah başınız saolsun sizinde rabbim böyle acılar yaşatmasın hiç birimize gerçekten çok zorBaşın sağ olsun. Bende bebeğimi kaybettim belki haftası seninki kadar ileri değildi ama kaybın azı çoğu olmaz. Yaşamayan bilemez. Evet üzülme bir daha olur gibi cümleler insanı daha da üzüyor. Atlatacağız Allahın izniyle
Başınız saolsun inanın çok zorlanıyorum sanki günler saatler geçmek bilmiyor siz neden kaybettiniz bebeğinizi32 haftalıkken doğum yaptım ve melek oldu yavrum. Ne sesini duydum ne de yüzünü gördüm. Rabbim size de bol boool sabır versin inşallah. Dayanmak zor ama alışıyor insan.
Bilmiyorum ki, doğduktan 3 dakika sonra kalbi durmuş. Oysaki hamilelik sürecinde hiçbir sorunumuz yoktu. Otopsi ister misiniz dediler, kıyamadım yavrumaBaşınız saolsun inanın çok zorlanıyorum sanki günler saatler geçmek bilmiyor siz neden kaybettiniz bebeğinizi
Çok üzüldüm tekrar başınız saolsun sizi çok iyi anlayabiliyorum hastaneden kucağımız boş dönmek çok zor çok acı verici bir durum yaşamayan anlayamaz rabbim kimseye de yaşatmasın inşallahBilmiyorum ki, doğduktan 3 dakika sonra kalbi durmuş. Oysaki hamilelik sürecinde hiçbir sorunumuz yoktu. Otopsi ister misiniz dediler, kıyamadım yavruma
O kadar iyi anlıyorum ki seni ilk günler çok çok zor insan nefes alamıcak gibi hissediyor ama isyan etmeyin kesinlikle rabbim sabrını veriyormuş hala içim yanıyor sanırım o asla geçmicek . Birinden duymuştum insan sevdiği birini kaybettiğinde kalbinde 40 mum yanarmış her geçen gün bir bir sönermiş o mumlar ama son 1 mum asla sönmezmiş çok doğru söylemişler her gün dua ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı tam 43 gün oldu oğlumsuz bizim de hiç bir problemimiz yoktu kontrole gittik problem yoktu 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenmeye gittik tamamen suyumun bittiğini öğrendik çok uzun yazdım hakkınızı helal edinÖncelikle başınız sağolsun Allah tekrardan bize bu acıları yaşatmasın benimde 6 gün önce melek oldu yavrum 20.haftamin ilk günüydü rutin kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik 2 gün önce durmuş düşündüm ne oldu bir şey mi oldu her şey normaldi hamileliğimde hiç bir sorun yaşamadım gittiğim hiç bir muayene risk ya da olumsuz bir kelime dahi duymadım öyle olsa yine zor olur ama ne bileyim insan bekler ultrasonda görmeye gitmek bile heyecanlandiriyordu ah bu ne zor ne yere sigabiliyorum ne göklere bizim imtihanimiz bu diyorum gül bahçemin kalbi neden durdu Allah'ım nasıl geçecek kizlar bu günler
Canım Allah senden razı olsun acımız bir ve bu yangın hiç bir zaman sönmez belki yeni bir yavrumuz olunca hafifler ama geçeceğine inanamıyorum ptesi kontrole çağırdılar kan değerlerim ve muayene için bazen çok kanamam oluyor bazen az az kaç gün kanama görülüyor acabaO kadar iyi anlıyorum ki seni ilk günler çok çok zor insan nefes alamıcak gibi hissediyor ama isyan etmeyin kesinlikle rabbim sabrını veriyormuş hala içim yanıyor sanırım o asla geçmicek . Birinden duymuştum insan sevdiği birini kaybettiğinde kalbinde 40 mum yanarmış her geçen gün bir bir sönermiş o mumlar ama son 1 mum asla sönmezmiş çok doğru söylemişler her gün dua ediyorum rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acı tam 43 gün oldu oğlumsuz bizim de hiç bir problemimiz yoktu kontrole gittik problem yoktu 2 hafta sonra cinsiyetini öğrenmeye gittik tamamen suyumun bittiğini öğrendik çok uzun yazdım hakkınızı helal edin
Canım Allah senden razı olsun acımız bir ve bu yangın hiç bir zaman sönmez belki yeni bir yavrumuz olunca hafifler ama geçeceğine inanamıyorum ptesi kontrole çağırdılar kan değerlerim ve muayene için bazen çok kanamam oluyor bazen az az kaç gün kanama görülüyor acaba
Aynen öyle hiç geçeceğini sanmıyorum bu acının sadece hafifliyor. Benim kanamam 20 gün kadar sürdü ama bu durum herkes de değişiklik gösteriyormuş bir de bende balon takıldı bu şekilde açılma sağladılar normal doğumdan sonrada kürtaja aldılar 20 gün bitince tamamen kanamam durdu 41. günde regl oldum benim bütün testlerim temiz çıktı inşallah sizde de birşey yoktur bütün testleriniz temiz çıkarCanım Allah senden razı olsun acımız bir ve bu yangın hiç bir zaman sönmez belki yeni bir yavrumuz olunca hafifler ama geçeceğine inanamıyorum ptesi kontrole çağırdılar kan değerlerim ve muayene için bazen çok kanamam oluyor bazen az az kaç gün kanama görülüyor acaba
İnşallah canım Allah senden razı olsun Allah bize de tekrar guclenmeyi ayakta durabilmeyi sağ salim kucağımıza yavrular almayı nasip etsin benim doğumum çok zor oldu 3.gunun sonunda o kadar ilaç sonrası çok kanamam oldu değerlerim daha da kötüye düştü 4unite kan bir sürü serum verildi vakumla önden biraz temizlendi yoksa kanama durmuyordu sonrası bebeğin eşi var alacağız dediler korktum rahim zarar görür diye ben zaten sebepsiz infertilite tüp bebekle hamile kalmıştım eve gelince o parça kendiliginden düştü umarım başka kalmamıştır şuan aşırı halsizlik var hiç direncim yok geceleri çok kanamam oluyor gündüz biraz daha iyiyim inşallah atlatırız bu günleri size de çok dua ediyorum eğer uzun yazdiysam sizde hakkınızı helal edin ama şu var ki ben sizi siz de beni çok iyi anlıyoruz yaşayan anlar bir nebze birbirimize tutunuyoruz isteAynen öyle hiç geçeceğini sanmıyorum bu acının sadece hafifliyor. Benim kanamam 20 gün kadar sürdü ama bu durum herkes de değişiklik gösteriyormuş bir de bende balon takıldı bu şekilde açılma sağladılar normal doğumdan sonrada kürtaja aldılar 20 gün bitince tamamen kanamam durdu 41. günde regl oldum benim bütün testlerim temiz çıktı inşallah sizde de birşey yoktur bütün testleriniz temiz çıkar
Aynen sadece yaşayan anlar rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın halsizlik bir kaç hafta sürüyor küçük de olsa normal doğum yaptık ama anlayamadım neden tam kontrol etmediler doğumdan sonra parça kalmış olabilir diye kürtaj yapıldı bana kendinizi iyi hissettiğinizde hemen kontrole gitmenizi öneririm ne olur ne olmaz evlat acısı çok zor ama sağlığınızı sakın önemsememezlik yapmayın 2 şer hafta da bir kontrole çağırmışlardı beni en son 3 gün önce son kontrolüme gittim herşey iyi çıktı çok şükür size bir şey dediler mi tekrar bir gebelik için şu kadar beklemeniz gerekiyor die o kadar çok istiyorum ki sanki bir nebze olsa acım hafiflicekmiş gibiİnşallah canım Allah senden razı olsun Allah bize de tekrar guclenmeyi ayakta durabilmeyi sağ salim kucağımıza yavrular almayı nasip etsin benim doğumum çok zor oldu 3.gunun sonunda o kadar ilaç sonrası çok kanamam oldu değerlerim daha da kötüye düştü 4unite kan bir sürü serum verildi vakumla önden biraz temizlendi yoksa kanama durmuyordu sonrası bebeğin eşi var alacağız dediler korktum rahim zarar görür diye ben zaten sebepsiz infertilite tüp bebekle hamile kalmıştım eve gelince o parça kendiliginden düştü umarım başka kalmamıştır şuan aşırı halsizlik var hiç direncim yok geceleri çok kanamam oluyor gündüz biraz daha iyiyim inşallah atlatırız bu günleri size de çok dua ediyorum eğer uzun yazdiysam sizde hakkınızı helal edin ama şu var ki ben sizi siz de beni çok iyi anlıyoruz yaşayan anlar bir nebze birbirimize tutunuyoruz iste
Şuan hatta içimizde öyle bir his ki hemen hamileliği bile geçip doğurup yavrumuzu kucağımıza alalım isteği var ah be canım inşallah inşallah benim kontrollerimi 1 hafta boyunca 2 masada yaptılar ama ben müdahale edilmesini istemedim sadece önden temizlediler kendisinin düşmesini bekledim evet veren Allah alan Allah ama korkuyorum bir de zedelenme yapışıklık olur sonra yine biz çekeriz diye bana henüz gebelik için bir konuşma yapılmadı şuan normale dönmenin pesindeler ptesi gidince soracağım internette biraz araştırdım 4 ay 6 ay beklenmesi öneriliyor bakalım bizim olacak mı hiç korunmadan mi devam edelim ayrıca sonucumuz da 1 ay sonra çıkacak genetik testte acaba nedenimiz de anlaşılacak miAynen sadece yaşayan anlar rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın halsizlik bir kaç hafta sürüyor küçük de olsa normal doğum yaptık ama anlayamadım neden tam kontrol etmediler doğumdan sonra parça kalmış olabilir diye kürtaj yapıldı bana kendinizi iyi hissettiğinizde hemen kontrole gitmenizi öneririm ne olur ne olmaz evlat acısı çok zor ama sağlığınızı sakın önemsememezlik yapmayın 2 şer hafta da bir kontrole çağırmışlardı beni en son 3 gün önce son kontrolüme gittim herşey iyi çıktı çok şükür size bir şey dediler mi tekrar bir gebelik için şu kadar beklemeniz gerekiyor die o kadar çok istiyorum ki sanki bir nebze olsa acım hafiflicekmiş gibi
Neden böyle bir şey yaşadığımızı tespit edebilirsek inşallah tekrarini yaşamayız benim durumumda kan pihti kontrolü var o testi de yaptırmak istiyorum size bir süre verdi mi doktorunuz ya da sebebi bundan diyeAynen sadece yaşayan anlar rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın halsizlik bir kaç hafta sürüyor küçük de olsa normal doğum yaptık ama anlayamadım neden tam kontrol etmediler doğumdan sonra parça kalmış olabilir diye kürtaj yapıldı bana kendinizi iyi hissettiğinizde hemen kontrole gitmenizi öneririm ne olur ne olmaz evlat acısı çok zor ama sağlığınızı sakın önemsememezlik yapmayın 2 şer hafta da bir kontrole çağırmışlardı beni en son 3 gün önce son kontrolüme gittim herşey iyi çıktı çok şükür size bir şey dediler mi tekrar bir gebelik için şu kadar beklemeniz gerekiyor die o kadar çok istiyorum ki sanki bir nebze olsa acım hafiflicekmiş gibi
Taburcu olurken 1 ay ilişki yok 3 ay da korunun gebelik olmasın demişti doktor en son gittiğimde rahmin toparlandığını söyledi regl olmam rahmin toparlanmaya başladığının göstergesiymiş zaten önlem olarak 3 ay beklemenin daha iyi olduğunu ama istiyosan da deneyebilirsiniz zaten rahim toparlanmadıysa gebelik olmaz dedi tabi senin durumun biraz daha farklı bende bir sorun yoktu pıhtı gibi hatta neden suyumun bittiğini bile bulamadılar zaten kesin olarak bulunamıyormuş neden olduğu tekrar hastaneye gittiğinde bana da bilgi verirmisin inşallah bir sorun çıkmazNeden böyle bir şey yaşadığımızı tespit edebilirsek inşallah tekrarini yaşamayız benim durumumda kan pihti kontrolü var o testi de yaptırmak istiyorum size bir süre verdi mi doktorunuz ya da sebebi bundan diye
Pazartesi günü bakalim ne diyecekler bilgi veririm inşallah Allah bizimle olsun inşallah üstesinden geliriz bizim de çiçeklerimiz acarTaburcu olurken 1 ay ilişki yok 3 ay da korunun gebelik olmasın demişti doktor en son gittiğimde rahmin toparlandığını söyledi regl olmam rahmin toparlanmaya başladığının göstergesiymiş zaten önlem olarak 3 ay beklemenin daha iyi olduğunu ama istiyosan da deneyebilirsiniz zaten rahim toparlanmadıysa gebelik olmaz dedi tabi senin durumun biraz daha farklı bende bir sorun yoktu pıhtı gibi hatta neden suyumun bittiğini bile bulamadılar zaten kesin olarak bulunamıyormuş neden olduğu tekrar hastaneye gittiğinde bana da bilgi verirmisin inşallah bir sorun çıkmaz
Amin inşallahPazartesi günü bakalim ne diyecekler bilgi veririm inşallah Allah bizimle olsun inşallah üstesinden geliriz bizim de çiçeklerimiz acar
Merhaba canım günaydın dün kontrole diye geldim tekrar yatırdılar şuan hastanedeyim içerde parça varmış önce ağızdan ilaç verdiler 2 saat sonra bir kısım döküldü sevindim ama erken sevinmisim 1.5 saat vakumla çekip temizlediler çok ağrı oluyor kan degerimi takip için tekrar yatırdılar ki yine çok kötü halsiz oldum bu sabah iyiyim kanamam da azaldı ama değerlerim ve tansiyonum düşüyor ins bugün taburcu eder kan pihtisini sordum hematoloji bakıyor dedi ama 2.3.dusuklerden sonra kendimi toparladigimda ona da gelip kan vereceğim varsa böyle bir seyim neden aynısını tekrar yaşayalım inşallah 2.gebeliklerimizde sorun yaşamadan sağlıklı bebeklerimizi kucaklarimiza alırızA
Amin inşallah
Amin Canım çok üzüldüm dün bir kaç kere girip baktm yazdın mı acaba diye rabbim yardımcın olsun inşallah daha iyi olursun yine ara ara hbr verirsen çok sevinirimMerhaba canım günaydın dün kontrole diye geldim tekrar yatırdılar şuan hastanedeyim içerde parça varmış önce ağızdan ilaç verdiler 2 saat sonra bir kısım döküldü sevindim ama erken sevinmisim 1.5 saat vakumla çekip temizlediler çok ağrı oluyor kan degerimi takip için tekrar yatırdılar ki yine çok kötü halsiz oldum bu sabah iyiyim kanamam da azaldı ama değerlerim ve tansiyonum düşüyor ins bugün taburcu eder kan pihtisini sordum hematoloji bakıyor dedi ama 2.3.dusuklerden sonra kendimi toparladigimda ona da gelip kan vereceğim varsa böyle bir seyim neden aynısını tekrar yaşayalım inşallah 2.gebeliklerimizde sorun yaşamadan sağlıklı bebeklerimizi kucaklarimiza alırız