Bebeğimi kaybettim, eşimle kavga ediyorum

Basin sag olsun, demekki yiyecek ekmegi icecek suyu yokmus yavrunun bu dunyada.. uzulme bu yuzden..

Buarada kocani 1 kez daha baba yapma bence.. gercekten hak etmiyor. Kurban olsunlar boyleleri cocuklarimizin tirnaginin ucuna

Sağolun, yavrumun ömrü o kadarmış ahirette şefaatçimiz olur inşallah , zaten aramadıklarına sevindim, bu bahaneyle eve gelip kamp kuramadılar, habersiz çat kapı gelen insanlar.

Basin sag olsun, demekki yiyecek ekmegi icecek suyu yokmus yavrunun bu dunyada.. uzulme bu yuzden..

Buarada kocani 1 kez daha baba yapma bence.. gercekten hak etmiyor. Kurban olsunlar boyleleri cocuklarimizin tirnaginin ucuna
Üzülmeyeyim rabbim nasip etse önünde kimse duramazdı.
Amacım eşimi baba yapmak değil ki, kendimi anne yapmaktı, rabbim nasip etseydi

Başınız sağolsun. O vicdansızı boşayın.

Sizi sevmiyor bu adamdan bir daha çocuk mu yapacaksanız
Boşanmanın vakti gelmemiş mi ?

Eşim ben hasta olsam daha çok hastadır, ben hamile olsam daha hamiledir, lohusayım daha çok lohusa. Ben enerjiksem mutludur. Benim hamileliğim zor geçtiği için istememişti 2.çocuğu.
Al istediğin oldu diye bide onun için paraladım.

Başınız sağolsun. O vicdansızı boşayın.
Sağolun. Seni aralık annelerinden hatırlıyorum, ben de Aralık annesi olacaktım 7 haftalık boş gebelik olduğu için kürtaj olmuştum. Doktor beklemene gerek yok dedi tekrar hamile kaldım. Bu seferde 20 haftalık gitti yavrum.

Rabbim ferahlık versin gönlüne.

Un çuvalınu gidin siz taşıyın. Zihniyetiniz gerçekten berbat. Ataerkil toplumun halay başı sizsiniz belli ki

Cok gecmis olsun Allah sabir versin cnim...
Sana şu kadarını soyleyeyim kesinlikle bi ortalik toplamadan bebegin suyu gelmez.inan 7/24 yatsaydinda yine dogum baslicakti kendini bosyere harab etme Nasibi rizki bu kadarmis demmeki Rabbim yuregine ferahlik versin

Un çuvalınu gidin siz taşıyın. Zihniyetiniz gerçekten berbat. Ataerkil toplumun halay başı sizsiniz belli ki
Niye bu kadar tepki gosterdinizki? kadin iyi niyetitle yorum ypmis evt eskiler hep oyleydi. Anlamiyorum berbat zihniyet demek nedemek ya?! Sirf polemik icin pusuda bkliyen tiplerdensiniz

Niye bu kadar tepki gosterdinizki? kadin iyi niyetitle yorum ypmis evt eskiler hep oyleydi. Anlamiyorum berbat zihniyet demek nedemek ya?! Sirf polemik icin pusuda bkliyen tiplerdensiniz
Bebeğini kaybetmiş birine bunu yazamazsınız.kadının acısı var yazılan şeye bakın. Bakın siz de hamilesiniz. Bu laflardan bıkmadınız mı? Ne demek eskiler un çuvalı taşıyordu?

Bebeğini kaybetmiş birine bunu yazamazsınız.kadının acısı var yazılan şeye bakın. Bakın siz de hamilesiniz. Bu laflardan bıkmadınız mı? Ne demek eskiler un çuvalı taşıyordu?
Yani düşeceği varsa düşüyor senin ayağa kalkmanla alakası yok demek istemiş ben öyle anladım. Hani kendini suçlu hissetmesin diye.

Aksini dersek sizce kadin daha vicdan ypmazmi? Soylediginizle celisiyorsunuz farkindamisiniz? Tm soyle diyeyim konu sahibi ortalik toplamasaydi bebwgin suyu gelmezdi sizce boyle daha uzulmezmi? Neyse konuyu uzatmayayim acisi kendine yetiyor zaten

Yani düşeceği varsa düşüyor senin ayağa kalkmanla alakası yok demek istemiş ben öyle anladım. Hani kendini suçlu hissetmesin diye.
Demek istediği ancak bu şekilde anlatmak bir kadına yakışmıyor. Hamile kadına " yok ben un taşıdım, yok tarlada çalıştım yine de bir şey olmadı, olacğaı varsa olur " diye destek verilmez. Ancal kadınlığı anneliği sorgulanır

Yani ben anneliği sorgulattığını düşünmüyorum ama hassas bir konu neticede, sözleri daha dikkatli seçmek lazım evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…