- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun, yavrumun ömrü o kadarmış ahirette şefaatçimiz olur inşallah , zaten aramadıklarına sevindim, bu bahaneyle eve gelip kamp kuramadılar, habersiz çat kapı gelen insanlar.Kendinizi yipratmayin sağlıklı olsaydı bir şekilde olurdu sizin bir suçunuz yok yiyecek ekmeği yokmuş başınız sağolsun çok üzüldüm. Ne yapsanız haklısınız eşiniz de ailesi de vicdandan yoksun insanlar ben burda tanımadığım insanların bu haberlerini okuyunca bile migdeme ağrı giriyor yemin ediyorum nasıl bu kadar duygusuz olabilirmisler anlayamadım çok yazık .
Üzülmeyeyim rabbim nasip etse önünde kimse duramazdı.Basin sag olsun, demekki yiyecek ekmegi icecek suyu yokmus yavrunun bu dunyada.. uzulme bu yuzden..
Buarada kocani 1 kez daha baba yapma bence.. gercekten hak etmiyor. Kurban olsunlar boyleleri cocuklarimizin tirnaginin ucuna
Sizi sevmiyor bu adamdan bir daha çocuk mu yapacaksanızHamileliğimin 12.haftasından sonra hep kanama oluyordu, gece yarısı acile gidiyordum serum iğne vs duruyordu.
16.hafta rahim ağzına dikiş atıldı, (kısaldığı için,) oh be dedim kanama da kesildi.
Bu süreçte doktor hep yat, wc ye kalk sadece diyordu.
Evde 3.5 yaşında kızım var ona annem baktı.
Eşim ise yattığım süre boyunca anlayış göstermedi, bi yemek yapsa uf puf dedi.
Ev hep dağınık pisti.
Baktım eşimle olmuyor anneme gidip yattım. Annemin de sağlık sorunları var çok yoruluyorfu, kızım çok inatçı. 1 ay annemde kaldık. Eve yardımcı bulup evime geçtim, yardımcı geldiği gün aptal kafam kalktım banyodan utandığım için çamaşırları makineye attım biraz ortalığı toparladım. Eşim kendi yaşıyordu en ufak yerden bir çöp bile almamış.
Baktım belim ağrıdı hemen yattım. 3 saat sonra yatakta suyum boşaldı, yani
19 haftalık hamileyken suyum geldi, çok fazla su gelmesine rağmen 5.gün bebeğin suyu bitti ve doğmak zorunda kaldı. Suyu bittiğinde bile kalbi atıyordu. Hastane de yaşadığım acıları anlatmayayım.
Neyse hastaden eve geldik, ertesi gün eşim şu banyodaki çamaşırları bi makineye at dedi. Orda koptum, bebeğimi toprağa verince rahatladın mı, şimdi rahat rahat hizmet edeyim artık işim ne karnım boş diye bağırdım.
Onu bu süreçte çok destek olamadığı için, kendimi de ayağa kalktığım için çok suçluyorum. Pişmanlık ve acı içerisindeyim.
2 gündür eşime saldırıyorum.
Oda altta kalmıyor. İçimdeki bu acı be pişmanlık nasıl geçer, herşey hamileliğimi bebeğimi hatırlatıyor
Eşim ben hasta olsam daha çok hastadır, ben hamile olsam daha hamiledir, lohusayım daha çok lohusa. Ben enerjiksem mutludur. Benim hamileliğim zor geçtiği için istememişti 2.çocuğu.Canim başin sağolsun. Kendini suçlama. Kaybediceğin varmiş. Hayirlisi. Eşin çom anlayişsiz davranmiş. Ama onun bu huyunu yeni ogrenmiyorsunuz. Ve bu huyuyla hayatinizda tutan sizsiniz. Ve anlayişsiz insanlara anlayiş enjekte edemiyoruz malesef. Bir laf vardir can çikar huy çikmaz diye. Bağirarak da konuşsan, guzel de konuşsan birşey değişmiycek. En iyisi kendini toparlaman için biraz uzak dur evden işden. Ayni acilari ben de yaşadim. O zamanki acim tarif edilmez. Seni çok iyi anliyorum. Destek almadiğin yerde huzur bulman çok zor. Allah sabir versin
Sağolun. Seni aralık annelerinden hatırlıyorum, ben de Aralık annesi olacaktım 7 haftalık boş gebelik olduğu için kürtaj olmuştum. Doktor beklemene gerek yok dedi tekrar hamile kaldım. Bu seferde 20 haftalık gitti yavrum.Başınız sağolsun. O vicdansızı boşayın.
Rabbim ferahlık versin gönlüne.Sağolun. Seni aralık annelerinden hatırlıyorum, ben de Aralık annesi olacaktım 7 haftalık boş gebelik olduğu için kürtaj olmuştum. Doktor beklemene gerek yok dedi tekrar hamile kaldım. Bu seferde 20 haftalık gitti yavrum.
Un çuvalınu gidin siz taşıyın. Zihniyetiniz gerçekten berbat. Ataerkil toplumun halay başı sizsiniz belli kiCanim kardesim okuyunca icim bir tuhaf olsu acini ben de paylasiyorum, oncelikle esini de kendini de suclama, herseyin bir zamani vakti ömrü var , nasip gercekten nasip.
Kaldi ki camasir ne kadar agirliktatir ki.
Babaannem un cuvallari bile tasimis gebeyken.
Insragramda suan hatirlamiyorum kadin hamileydi ve o sekilde kosu yapiyordu kasli biriydi.
Cok gecmis olsun Allah sabir versin cnim...Allah razı olsun. Doktorun adı nedir
Kendime de kızıyorum, ömrünü rabbim o kadar vermiş hayırlısı böyle belki diye.
Sonra birden öfke ve pişmanlık geliyor, eşimin ben hamileyken yaptığı öküzlükler geliyor. Onun da burnundan getirdim.
Böyle zihniyetler yüzünden kadınlar kendini eksik, suçlu ve sorumlu hissediyor ya zaten.Un çuvalınu gidin siz taşıyın. Zihniyetiniz gerçekten berbat. Ataerkil toplumun halay başı sizsiniz belli ki
Niye bu kadar tepki gosterdinizki? kadin iyi niyetitle yorum ypmis evt eskiler hep oyleydi. Anlamiyorum berbat zihniyet demek nedemek ya?! Sirf polemik icin pusuda bkliyen tiplerdensinizUn çuvalınu gidin siz taşıyın. Zihniyetiniz gerçekten berbat. Ataerkil toplumun halay başı sizsiniz belli ki
Bebeğini kaybetmiş birine bunu yazamazsınız.kadının acısı var yazılan şeye bakın. Bakın siz de hamilesiniz. Bu laflardan bıkmadınız mı? Ne demek eskiler un çuvalı taşıyordu?Niye bu kadar tepki gosterdinizki? kadin iyi niyetitle yorum ypmis evt eskiler hep oyleydi. Anlamiyorum berbat zihniyet demek nedemek ya?! Sirf polemik icin pusuda bkliyen tiplerdensiniz
Yani düşeceği varsa düşüyor senin ayağa kalkmanla alakası yok demek istemiş ben öyle anladım. Hani kendini suçlu hissetmesin diye.Bebeğini kaybetmiş birine bunu yazamazsınız.kadının acısı var yazılan şeye bakın. Bakın siz de hamilesiniz. Bu laflardan bıkmadınız mı? Ne demek eskiler un çuvalı taşıyordu?
Aksini dersek sizce kadin daha vicdan ypmazmi? Soylediginizle celisiyorsunuz farkindamisiniz? Tm soyle diyeyim konu sahibi ortalik toplamasaydi bebwgin suyu gelmezdi sizce boyle daha uzulmezmi? Neyse konuyu uzatmayayim acisi kendine yetiyor zatenBebeğini kaybetmiş birine bunu yazamazsınız.kadının acısı var yazılan şeye bakın. Bakın siz de hamilesiniz. Bu laflardan bıkmadınız mı? Ne demek eskiler un çuvalı taşıyordu?
Demek istediği ancak bu şekilde anlatmak bir kadına yakışmıyor. Hamile kadına " yok ben un taşıdım, yok tarlada çalıştım yine de bir şey olmadı, olacğaı varsa olur " diye destek verilmez. Ancal kadınlığı anneliği sorgulanırYani düşeceği varsa düşüyor senin ayağa kalkmanla alakası yok demek istemiş ben öyle anladım. Hani kendini suçlu hissetmesin diye.
+1000Yani düşeceği varsa düşüyor senin ayağa kalkmanla alakası yok demek istemiş ben öyle anladım. Hani kendini suçlu hissetmesin diye.
Yani ben anneliği sorgulattığını düşünmüyorum ama hassas bir konu neticede, sözleri daha dikkatli seçmek lazım evet.Demek istediği ancak bu şekilde anlatmak bir kadına yakışmıyor. Hamile kadına " yok ben un taşıdım, yok tarlada çalıştım yine de bir şey olmadı, olacğaı varsa olur " diye destek verilmez. Ancal kadınlığı anneliği sorgulanır