bebeğimi hala kıskanıyorum

bu paylaşamama hissi hemen her annede olur bence.
rahatsızlık duyulması normal ama bu duygular aşılabilir.
eğer k.validen her gün 5-6 defa kapına dayanıyorsa,zarrrrrrr diye zile basıp zorla uyuttuğun bebeğini uyandırıyorsa,gelip hiç durmamacasına dar dar dar dar kafanı ütülüyorsa, o da yetmiyormuş gibi, günde 10 kere de telefon ediyorsa rahatsız olmalısın

bence haklısın bende sinir olurdum minnacık çocuğun şapur şupur öpülmesine kucaktan kucağa dolaşmasına sanki onca zorluğu siz çektiniz kendi annesi bile kıyamıyor sevmeye bide mikrop kapar ya onca kişi biraz büyüsünde severler daha yeni doğmuş bebek bişey olur diye korkarım kim temiz kim pis belli değil bide elleriyle çocuğa agu gugu yapıolar böööğ küçükken benid çok severmiş ailem tek çocukmuşum ailedeki annemde babaanemlerle yaşıomuş e karşı çıkma hakkıda yokmuş zaten öle bişeyi aklındanda geçirmemiş ama tabiiki dışardan gelenlere karşı korumuşlar beni beni okadar seven ailenin şimdi umrunda değilim sevecek kişi büyüyünce sevsin yardım cı olsun bakalım küçük bebeği herkes sever tabiki mesele çocuk büyüyünce başından atmamak babaanem şimdi beni başından savmak için herşeyi yapıyor diğerleride öyle bitek anne sevgisi değişmedi bende babam bile değişti meğersem adam doğurup sevelim diye yapmış beni resmen 7 yaşımdan beri nefret ediyorum adamdan sorumsuz herif çocuk doğurmadan önce milyon kez düşünmmek lazım allah rıskını veriyo deyip bulaşmayın bu işe sonra o çocukların hayatı mafoluyor neyse ben yine konuyu kendime çektim sonuçta haklısın çocuk küçükken sevmeyi iyi bilir o insanlar bide hafiften büyüyünce görün siz onları 3 maymunu oynarlar en geç 9 yaşında çocuk umurlarında olmaz teyze hala amca dayı anane babaane dede gibi kişilerin

Son düzenleme:
ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum hergün de görüşüyoruz ne var bunda yani bebeğini yine sen büyüteceksin yine senin bebeğin onların değil sadece onlar sevmek istiyor kaynanamgilin bir sürü torunu var ama benim kızımı daha bir ayrı seviyorlar buda benim çok hoşuma gidiyor ne güzel diyorum demek ki ben seviliyorum ki benim bebeğimde bu kadar çok seviliyor benim annemgil kız kardeşim erkek kardeşim aşırı seviyo çok hoşuma gidiyo eğer sevmeselerdi üzülürdüm niye kucaklarına almıyorlar bebeğimi sevmiyorlar derdim bebekler sevilmek koklanmak için ne güzel şeyler bunlar.sen severken kucağından gelip alması yanlış tabi sinir bozucu ama normal şekildebırak sevsinler

ben sana katılmıyorum tabiki sevecekler ama kucaklarından düşürmeme yanlış bebek kucağa alışmasın ben çocuğu emzieme ve gaz çıkarma dışında kucağıma almıyorum yattığı yerde seviyorum şunu belirtiyim uyurken bile onu özlüyorum benim eşimin alieside seviyor ama; biraz sevip çocuğu olduğu yere bırakıyorlar ve öyle sevmeye devam ediyorlar ki bence doğru olan budur.
bence sen çalıştığın için bebeğinin senden uzaklaşacağını düşündüğün için korkuyor ondan başkalarının çok sevmesinden rahatsız olıyor olabilirsin ama merak etme bebişlerimiz bizim kokumuzu sevgimizi hiçbir şeye değişmezler buyüzden boşver herkes içinden geldiği gibi sevsin :)

bayanlar bence sonra babannesini daha mı çok sever kuruntuları çok yersiz. beni babannem 1,5 yaşımdan sonra hiç anneme vermemiş kardeşim olmuş ben hep babannemle yatmışım. babannemi hala çok severim ama hiçbir zaman annemden çok sevmem.çocuklarımız babalarını belki bizden çok sevebilirler ama başka kimseyi bize tercih etmeyeceklerdir.ilerde sevgilileri olursa bilemiyorum tabi.

25 günlük kızım var ve aynıduygular içindeyim kim olursa olsun kcuağına almaısnı yüzüne agucuk yapmasıını öpmesini emiyorum çok kızıyorum bu henüz minnacık bir bebek kemikleri ne ki ya, gerizekalılar 6 aylık olur etlenir butlanır kucağa alınablir ama şu anda değil, çocuğun etleri kemikleri acır görgüsüzler ya, herkesin çocuğu var sanki ilk defa ben çocuk doğurdum bi rahat bırakmadılar nefret geldi resmen...

sen yine kıskanıyorsun ben birde söylüyorum almayyın diye
eee o benim kıymetlim öle herkez alamaz kucağına büyüyünce alırlar

aradan 3yıl geçmiş acaba duyguların değiştimi merak ettim.bir yandan da düşündüm ki benim de bir erkek kardeşim var üç beş seneye evlenir işallah.ve gelinimiz de böyle düşünür ve davranırsa ne kadar üzülürüm kimbilir.biz 3 kız 1 erkek 4 kardeşiz.gelinimizin 3 görümcesi olacak.bu biraz korkutucu gibi duyunca ama bizler 3 kızkardeş gelinimizi çok sever ve hiç karışmayız,iğnelemeyiz.yani hiçbirimiz karakter olarak rahatsız tipler diiliz.öncelikle Allah korkumuz ve vicdanımız var.bence insan empati yapabiliyorsa kimseye kırıcı olamaz diye düşünüyorum.umarım kardeşimin evleneceği hanımkız da bizi ailesi gibi görür ve doğacak yeğenimizi halalarından,dedesinden ve babaannesinden uzak tutmaz...zaman kötü valla..gelinler fenaaa...

ohoo ben 18yaşımdayım annem hala kıskanıyo beni işin zor valla geçmiyo o dediğin

bende ayni duyguyu yasadim cok kiskandim oglumu 4-5 ay surdu bende. sonra yavas yavas gecti. herkesten kiskaniyordum simdi sadece kayinvalidemden kiskaniyorum. oglum hastalandi emmeyi birakti mamaya basladi surekli hastaneye git gel git gel. bide kayinvaldemin cenesi... anlayacan sinirlerim tavan yapti. sabah geliyor oglen gidiryor, ikindin bir daha geliyor aksam 10 da gidiyor her gun ama... surekli laf sokuyor, durmadan soyleniyor. valla dursa goturecem ben bakacam dedi bir gun. bende duran cocuga herkes bakar marifet durmayan cocuga bakmak dedim ustelik ben oglumu kimse vermem benden baska ona kimse iyi bakamaz benden cokta sevemez. seviyorum diyenede inanmiyorum dedim. o sinirle stresle o kiskanclik duygusu tekrar basladi ve hala devam ediyor. cocuguma benim istemedigim seyleri yaptigi, yedirdigi, icirdigi icin belkide uzaklastirmak istiyorum.

Bende bebeğimi çok kıskanıyorum ama kıskanma nedenim kayınvalidemin aptalca hareketleri. Doğduğundan beri dudağından öpüyor. Uyardık şimdi öpmüyor ama bu seferde çok öpüyor ve şapur şupur öpücük sesleri çıkartarak.. Tuhaf tuhaf iğrenç iğrenç türküler uyduruarak seviyor sinir oluyorum.Kuzum kelimesine gojum diyor rahatsız oluyorum. Kucağından indirmiyor. Daha önceleri arada akşamları görüşürdük.Şimdi gündüzleri arıyo hiç üşenmeden 2 otobüs değiştireceğini bilmesine rağmen bize geliyor bebeği sevmek için ve işi bitincede eşime kendini eve koydurtturuyo. Ben sık görüşmeyi sevmememe rağmen o görüşmek için can atıyor.Sürekli telefon açıyo. İnanın bıktırdı kendinden. Bu arada benim bebek ilk torun

ben de lohusa iken öyleydim..kardeşime bile aldrmıyorudum..amamiyi ki almayın dedimherkese çünkü şu an bebeğikucakta gezmek istemiyor..ben alıyorum seviyorum oynuyoruz bırakınca da ses çıkarmıyor çok

keşke bnmde annem babam ailem oğlumu sevsede ben de kıskansam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…