- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
-
- Konu Sahibi womenslove
Valla bi çocuğum yok evlide değilim ama,çevremde gördüklerimden yorum yapmak gerekirse, sürekli çel çocuk tatile gitmek karı koca ilişkisinin özel anlarını yok ediyor.Erkeklerde bundan hoşlanmıyor.Çocuk olsada bazen başbaşa kalma ihtiyacı duyuyorlar.Benim kuzenim eşiyle yılda bir kez 1 hafta tatile gider ve çocuğunuda kayınvalidesine yada kendi annesine bırakır.Başbaşa giderler.Onların çocuklarıda 3 yaşında.Ve kuzenim eşiyle olan diyaloğu için buna mecbur olduğunu çünkü erkeklerin sürekli çocuklu çocuklu olup başbaşa kalamayınca uzaklaştığını ve sıkıldığını çünkü babalığın annelik duygusu kadar baskın bi duygu olmadığını,eşiylede uzaklaşma yaşamamak için böyle yaptığını ve yapacağını annesine ve kv sine güvendiğini anlatmıştı.Pekte haksız sayılmaz bana göre ama çocuğum olmadığı için çok net bişey diyemiyorum yani.
Bence gidin bir kere bir hafta birde anneniz yani..eşiniz ince duşunmuş eşine nefes aldırmak istiyor
gidin. kadınlar kendilerini bebeğe adadıkları ve eşleriyle başbaşa paylaşımları ihmal ettikleri için eşleriyle sorun yaşıyorlar. Bir hafta babaannesinde kalması sorun olacak bir şey değil. Gidin madem eşiniz sizle başbaşa kalmak istiyor. Siz sadece anne değil, aynı zamanda eşsiniz. Sonra başkasıyla gitti diye ahlamayın ilerdeMerhaba kizlar.
Kisaca anlatmak gerekirse; 2.5 yasinda bir kizim var. Esim senede 2 kere tatile gidiyorsak en azindan birinde, 1 hafta da olsa bebegimizi anneannesine birakip gitmek iyi olur bizim icin diyor. Bende onsuz gitmeme konusunda diretiyorum. Acaba dogru mu dusunuyorum. Yoksa esimin dedigi gibi bizim icin basbasa tatil yapmak iyi mi olur.
Not: esim normalde cok dusunceli, ince fikirli biri. Bana da her konuda cookk destek olur aslinda. Belki bu yuzden teklifi cok manasiz gelmis olabilir bana??