- 20 Mart 2015
- 49
- 15
- 28
-
- Konu Sahibi womenslove
Merhaba kizlar.
Kisaca anlatmak gerekirse; 2.5 yasinda bir kizim var. Esim senede 2 kere tatile gidiyorsak en azindan birinde, 1 hafta da olsa bebegimizi anneannesine birakip gitmek iyi olur bizim icin diyor. Bende onsuz gitmeme konusunda diretiyorum. Acaba dogru mu dusunuyorum. Yoksa esimin dedigi gibi bizim icin basbasa tatil yapmak iyi mi olur.
Not: esim normalde cok dusunceli, ince fikirli biri. Bana da her konuda cookk destek olur aslinda. Belki bu yuzden teklifi cok manasiz gelmis olabilir bana??
arada basbasa olmak iyidir.. iki tatile gidiliyorsa yilda, birinde cocukla digerinde yalniz olunabilir.. (cocugu surekli bi yerlere birakma taraftari degilim) bi de anneannesi bakacaksa, bence sorun yok.. cocugunu nasil yetistirdiginle, cocukla iliskinizle de alakalu bu.. ama cok kucuk degil.. 1 hafta uzun geliyosa 3-4 gun gidin.. ama esini ihmal etme.. Allah'a cok sukur sana deger veriyor ki basbasa olmak istiyor.. cocuk oldu diye 'eş' kimligini unutma.. (ayy cocugu nasil birakcan diye sana ve esine gaddar ebeveyn muamelesi yapilabilir, 'bence' aldirma..)Merhaba kizlar.
Kisaca anlatmak gerekirse; 2.5 yasinda bir kizim var. Esim senede 2 kere tatile gidiyorsak en azindan birinde, 1 hafta da olsa bebegimizi anneannesine birakip gitmek iyi olur bizim icin diyor. Bende onsuz gitmeme konusunda diretiyorum. Acaba dogru mu dusunuyorum. Yoksa esimin dedigi gibi bizim icin basbasa tatil yapmak iyi mi olur.
Not: esim normalde cok dusunceli, ince fikirli biri. Bana da her konuda cookk destek olur aslinda. Belki bu yuzden teklifi cok manasiz gelmis olabilir bana??