- 12 Mayıs 2012
- 5
- 9
-
- Konu Sahibi womenslove
Hakli olabilirsiniz bende aradayim aslinda bide bizim herif italyaya gidelim diyo aklimi celmek icin.Bebek derken ben de gerçekten bebek sandım...kocaman olmuş artık bence bırakabilirsiniz...yanarım yanarım çocuklarımı bırakmam diye diretip evde kapalı geçirdiğim gencligime yanarım...sanki cami avlusu bıraktığım yer dimi...salak kafa sana bakıp büyüten kadın işte bırak git işte...nerdeeeee şimdi düşüyor jeton...
git git benim için git
Valla git,şimdi kızlarım büyüdü inan sorunları daha çok...hani psikolojisi bozulur falan diye dusunuyosan...Hakli olabilirsiniz bende aradayim aslinda bide bizim herif italyaya gidelim diyo aklimi celmek icin.
Ben şahsen değil tatil zorunluluk haricinde hiç bir yere bırakamam. Kaldıki tatil bu, ben zevk alamam eğlenemem zaten çocuklarımı götürmezsem.Merhaba kizlar.
Kisaca anlatmak gerekirse; 2.5 yasinda bir kizim var. Esim senede 2 kere tatile gidiyorsak en azindan birinde, 1 hafta da olsa bebegimizi anneannesine birakip gitmek iyi olur bizim icin diyor. Bende onsuz gitmeme konusunda diretiyorum. Acaba dogru mu dusunuyorum. Yoksa esimin dedigi gibi bizim icin basbasa tatil yapmak iyi mi olur.
Not: esim normalde cok dusunceli, ince fikirli biri. Bana da her konuda cookk destek olur aslinda. Belki bu yuzden teklifi cok manasiz gelmis olabilir bana??