- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi womenslove
Çocuğunuzun da tatile ihtiyacı yok mu? Bencilce buldum ben biraz.
Ben kendi kızımı düşünerek cevap verdim valla canım, bana bir zararı yok bütün senenin yorgunluğunu atarken neden yavrumdan ayrı kalmam gereksin ki. amaç baş başa kalmaksa zaten normal zamanlarda da kalabiliyorum. Bana bencilce geliyor ya herkesin doğrusu farklıdır tabi.2 tatilin biri evladıyla olacakmış
Ben kendi kızımı düşünerek cevap verdim valla canım, bana bir zararı yok bütün senenin yorgunluğunu atarken neden yavrumdan ayrı kalmam gereksin ki. amaç baş başa kalmaksa zaten normal zamanlarda da kalabiliyorum. Bana bencilce geliyor ya herkesin doğrusu farklıdır tabi.
Ben yazacaktım ki siz yazmışsınız, ağzınıza sağlık.. Türk toplumundaki en büyük problem.. Bağımlı çocuklar... Sonuna kadar katılıyorum size.. Ben her tatilimi kızımla yapmıyorum.. Onunla yaptığım tatilde ona odaklıyım. Sadece onunla vakit geçiriyorum ve doyuyor benimle tatile.. Onunla tatile gitmediğimde annanesiyle, kuzenleriyle, teyzesiyle vakit geçiriyor.. Buna da ihtiyacı var zaten.. Ve ben ona her zaman söylüyorum, hayatının her anında yanında olamam... Dolayısıyla ben yokkende kızım çok mutlu...Türk kadınları, türk aileleri olarak cocuklarimizi fazla bağımlı yetiştiriyoruz. Çocuk anneye babayao kadar bağımlı ki bir gece annesinden ayrı kalınca travma yaşıyor. Anne baba çocuğa o kadar bağımlı ki kendisini büyüten kadına kendi çocuğunu emanet edemiyor. Halbuki bağımlı değil bağlı olmaktır güzel olan. Kendinize bağlı ama birey olduğunun farkında, tek başına karar alıp hareket edebilen çocuklar yetistirebilirseniz tebrik ederim, ama bağımlı çocuk yetiştirmek doğru bir yöntem değil.
Otellerde mini clublara bir göz gezdirin. Annesi ya da babasının elinden tutmuş tek çocuk türk çocuğudur. Turist çocuklar gün içinde ara ara anne babanın yanına uğrar, bizim çocuklara anne baba nöbetleşe bakar. Turist çocuğu gider meyve suyunu icecegini bardan kendi ister, bizimkiler anneee kola babaaa aystiii diye bağırır.
Hal böyle olunca bir hafta büyükanneye bırakmak da büyük sorun tabi. Mazallah çocuk bu travmayi ömrü boyunca unutamaz.
Tatile gidicem sabah 6da ayaktayım yine sabah kahvaltısı ara öğün uyku, ha vakit bulursam ben de yerim falan ya ben batmandayım evde oturmaktan gına geldi ya da kötü anneyim arkadaş
Yok anladım zaten, 2ye bölmüşler tatillerini.İkisinde de kızımı götürürüm,biz eğlenirken dinlenirken acaba o napıyor diye gözümüz arkada kalırçocuk da tatil yapacak yani ona istinaden yazdım
Normal olan bu bence. Doğumda göbek bağını da kesmeyeydiniz diyesim geliyor bazen.
Hayır bir de kadıncağız italyadan falan bahsediyor. Deniz tatili olsa anlarım da 2,5 yaşındaki çocuk italyadan ne anlar. Anne babaya zehir eder sadece o tatili
Ben de burdaki yorumları okuyunca çocuk falan yapmayayim benden anne manne olmaz diye düşünüyorum çoğu zaman. Herkesin doğrusu farklı ıştekendimi çocuğumu sevmiyo gibi hissettim ha yorumlardan ben ki 2 sene ücretsiz izin almışım ona bakmak her anımı onunla yaşamak için
Birakilir tabi ama kotu bakilacagindan degil de ben burada eglenirken o ne yapıyor. Deprem olur sel olur yangin cikar ben yaninda yokum falan fisman. Yani bu kafayla eglenilmez de zaten.yahu anneanneye bırakılıyo neden içler rahat etmiyo anlamıyorum amma domestik çıktı kk kadınları ha
Birakilir tabi ama kotu bakilacagindan degil de ben burada eglenirken o ne yapıyor. Deprem olur sel olur yangin cikar ben yaninda yokum falan fisman. Yani bu kafayla eglenilmez de zaten.
Ama birakip gidenlere gonul rahatligiyla tatil yapanlara cok imreniyorum. Keske ben de oyle olabilsem
Türk kadınları, türk aileleri olarak cocuklarimizi fazla bağımlı yetiştiriyoruz. Çocuk anneye babayao kadar bağımlı ki bir gece annesinden ayrı kalınca travma yaşıyor. Anne baba çocuğa o kadar bağımlı ki kendisini büyüten kadına kendi çocuğunu emanet edemiyor. Halbuki bağımlı değil bağlı olmaktır güzel olan. Kendinize bağlı ama birey olduğunun farkında, tek başına karar alıp hareket edebilen çocuklar yetistirebilirseniz tebrik ederim, ama bağımlı çocuk yetiştirmek doğru bir yöntem değil.
Otellerde mini clublara bir göz gezdirin. Annesi ya da babasının elinden tutmuş tek çocuk türk çocuğudur. Turist çocuklar gün içinde ara ara anne babanın yanına uğrar, bizim çocuklara anne baba nöbetleşe bakar. Turist çocuğu gider meyve suyunu icecegini bardan kendi ister, bizimkiler anneee kola babaaa aystiii diye bağırır.
Hal böyle olunca bir hafta büyükanneye bırakmak da büyük sorun tabi. Mazallah çocuk bu travmayi ömrü boyunca unutamaz.