Bebegimi bırakıp tatile gitmek dogru mu?

Tatile gidicem sabah 6da ayaktayım yine sabah kahvaltısı ara öğün uyku, ha vakit bulursam ben de yerim falan ya ben batmandayım evde oturmaktan gına geldi ya da kötü anneyim arkadaş

travma olacağını sanmıyorum ama sizin içiniz rahat eder mi...
tabi ki çocuksuz tatil her ebeveyne gerekiyor bence.

2 tatilin biri evladıyla olacakmış
Ben kendi kızımı düşünerek cevap verdim valla canım, bana bir zararı yok bütün senenin yorgunluğunu atarken neden yavrumdan ayrı kalmam gereksin ki. amaç baş başa kalmaksa zaten normal zamanlarda da kalabiliyorum. Bana bencilce geliyor ya herkesin doğrusu farklıdır tabi.

çocuk da tatil yapacak yani ona istinaden yazdım

Eğer annenizin gerçekten iyi bakacağına güveniyorsanız tabi ki bırakın
Koskoca bir senede 3-5 gün başbaşa kalmanız iyi gelir

Ben yazacaktım ki siz yazmışsınız, ağzınıza sağlık.. Türk toplumundaki en büyük problem.. Bağımlı çocuklar... Sonuna kadar katılıyorum size.. Ben her tatilimi kızımla yapmıyorum.. Onunla yaptığım tatilde ona odaklıyım. Sadece onunla vakit geçiriyorum ve doyuyor benimle tatile.. Onunla tatile gitmediğimde annanesiyle, kuzenleriyle, teyzesiyle vakit geçiriyor.. Buna da ihtiyacı var zaten.. Ve ben ona her zaman söylüyorum, hayatının her anında yanında olamam... Dolayısıyla ben yokkende kızım çok mutlu...

Tatile gidicem sabah 6da ayaktayım yine sabah kahvaltısı ara öğün uyku, ha vakit bulursam ben de yerim falan ya ben batmandayım evde oturmaktan gına geldi ya da kötü anneyim arkadaş

Normal olan bu bence. Doğumda göbek bağını da kesmeyeydiniz diyesim geliyor bazen.

Hayır bir de kadıncağız italyadan falan bahsediyor. Deniz tatili olsa anlarım da 2,5 yaşındaki çocuk italyadan ne anlar. Anne babaya zehir eder sadece o tatili

Birakilabilir . Kucukken yaz gelip anane babanede aylarca kalmayi iple cekerdik 2.5 yasinda biraz küçük ama ele birakmiyorsunuz ya.

Ben birakamam o ayrı. Keske birakabilsem aklim kalmasa tatilimi kendime zindan edecegim icin birakamam.

kendimi çocuğumu sevmiyo gibi hissettim ha yorumlardan ben ki 2 sene ücretsiz izin almışım ona bakmak her anımı onunla yaşamak için

Bence bırakın. Ben ve kardeşlerim de zamanında annemizden ayrı kaldık. Hiç de travma yaşamadık. Öyle annemizle soğul yada tam tersi bağımlı bir ilişkimiz de yok. Şimdiki anneler pek bir abartıyor. Sadece babanın değil bizim de ihtiyacımız oluyor böyle şeylere. Ben kızımı bei günlüğüne bırakıp tatile gitmiştim baya da eğlenmiştik. Şimdi bakıyorum çocukla tatilin bir farkı yok diyenlere de şaşırıyorum. Baya fark oluyor çünkü. Bir kere tatile gitcek olsanız götürün bence derdim ama iki olunca bir çocuklu bir çocuksuz olabilir

kendimi çocuğumu sevmiyo gibi hissettim ha yorumlardan ben ki 2 sene ücretsiz izin almışım ona bakmak her anımı onunla yaşamak için
Ben de burdaki yorumları okuyunca çocuk falan yapmayayim benden anne manne olmaz diye düşünüyorum çoğu zaman. Herkesin doğrusu farklı ışte

yahu anneanneye bırakılıyo neden içler rahat etmiyo anlamıyorum amma domestik çıktı kk kadınları ha
Birakilir tabi ama kotu bakilacagindan degil de ben burada eglenirken o ne yapıyor. Deprem olur sel olur yangin cikar ben yaninda yokum falan fisman. Yani bu kafayla eglenilmez de zaten.

Ama birakip gidenlere gonul rahatligiyla tatil yapanlara cok imreniyorum. Keske ben de oyle olabilsem

Aynen ben bırakmam aklım kalır eğlenmek zehir olur bana.
ayrica hepimiz fikrimizi yaziyoruz da bazı msjlar çok garip ve hoş değil.

sen bırakırsın ben bırakmak istemem nedir yani?

Ayy keşke benim eşim de 2 sene sonra böyle bir teklifte bulunsa. Şimdi kızım 5 aylık ve ücretsiz izindeyim. Bütün gün kızımla mutlu dolaşıyoruz uyuyoruz takılıyoruz. 2 sene sonra güzel olurdu tabi yurtdışı tatil başbaşa. Git ama 4 5 günü geçirme bence :)

yazacaklarımı yazmışsın, tekrarlamayayım..

ben bırakırım, bırakıyorum da.. ben anneyim, onlarda anneanne, dede, teyze ve dayı.. çocuklar resmen havalara uçuyorlar teyze-dayı ile bir yerlere gitmek deyince.. hiç aklım da kalmıyor çok şükür..

Bence mutlaka gidin, ben anne değilim henüz ama sonuçta bakacak olan kişi anneniz gözünüz arkadanızda kalmaz. Hem bir hafta siz de romantik bir tatil yapmış olursunuz, eşiniz haklı. Sen git git

Zorunlu bir durum olmadıkça bırakmamayı tercih ediyorum. Çocuğun yeri ana babasının yanıdır diyenlerdenim.

Ayrıca çocukla tatilden inanılmaz keyif alıyorum.

Yapılan yorumlarda öz güvensiz çocuk yetiştirileceğinden bahsedilmiş, bununla alakalı olarak da yanında olduğumda her şeyine karışmıyorum, istediği gibi davranmasına izin veriyorum. Hatta tehlike görmüyorsam düşmesine, bir şeyleri kırmasına vs. de izin verebiliyorum. Kendimi çocuğuma bağımlı olarak da görmüyorum.

Ben anne babanın çocuklarsız tatil planları yapmasını çok anlayamıyorum. Tatile ailecek gitmezsem eksik hissederim. Bu ananeye babanneye güvenmemek değil.

Konu sahibine bırakmamasını tavsiye ederim. 1 çocuk ne ki, 2-3 çocukla gezen eğlenen insanlar var. Ve artık çocuklu tatil eskisi kadar zor değil, çocuklar için her şey düşünülmüş. Çocuk tuvaletleri bir çok yerde, bir çok restoranda çocuk eğlence odaları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…