- 19 Haziran 2015
- 66
- 29
- Konu Sahibi womenslove
gidin eğlenin derim ama aklınız evde olur sürekli ne yapıyor diye dusunursunuz pekde eğlenemezsiniz bence.birde fikir istıyosunuz burda ama bu en güzel kararı siz verirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anne olunca nasıl olurum bilmiyorum da bazen başbaşa tatil yapılmalı, bebeğin çok küçük değil artık sensiz de birileriyle idare edebilir.Merhaba kizlar.
Kisaca anlatmak gerekirse; 2.5 yasinda bir kizim var. Esim senede 2 kere tatile gidiyorsak en azindan birinde, 1 hafta da olsa bebegimizi anneannesine birakip gitmek iyi olur bizim icin diyor. Bende onsuz gitmeme konusunda diretiyorum. Acaba dogru mu dusunuyorum. Yoksa esimin dedigi gibi bizim icin basbasa tatil yapmak iyi mi olur.
Not: esim normalde cok dusunceli, ince fikirli biri. Bana da her konuda cookk destek olur aslinda. Belki bu yuzden teklifi cok manasiz gelmis olabilir bana??
yok hayatım biraz ajitasyon yapman lazımdı .Türk kadınları, türk aileleri olarak cocuklarimizi fazla bağımlı yetiştiriyoruz. Çocuk anneye babayao kadar bağımlı ki bir gece annesinden ayrı kalınca travma yaşıyor. Anne baba çocuğa o kadar bağımlı ki kendisini büyüten kadına kendi çocuğunu emanet edemiyor. Halbuki bağımlı değil bağlı olmaktır güzel olan. Kendinize bağlı ama birey olduğunun farkında, tek başına karar alıp hareket edebilen çocuklar yetistirebilirseniz tebrik ederim, ama bağımlı çocuk yetiştirmek doğru bir yöntem değil.
Otellerde mini clublara bir göz gezdirin. Annesi ya da babasının elinden tutmuş tek çocuk türk çocuğudur. Turist çocuklar gün içinde ara ara anne babanın yanına uğrar, bizim çocuklara anne baba nöbetleşe bakar. Turist çocuğu gider meyve suyunu icecegini bardan kendi ister, bizimkiler anneee kola babaaa aystiii diye bağırır.
Hal böyle olunca bir hafta büyükanneye bırakmak da büyük sorun tabi. Mazallah çocuk bu travmayi ömrü boyunca unutamaz.
Merhaba kizlar.
Kisaca anlatmak gerekirse; 2.5 yasinda bir kizim var. Esim senede 2 kere tatile gidiyorsak en azindan birinde, 1 hafta da olsa bebegimizi anneannesine birakip gitmek iyi olur bizim icin diyor. Bende onsuz gitmeme konusunda diretiyorum. Acaba dogru mu dusunuyorum. Yoksa esimin dedigi gibi bizim icin basbasa tatil yapmak iyi mi olur.
Not: esim normalde cok dusunceli, ince fikirli biri. Bana da her konuda cookk destek olur aslinda. Belki bu yuzden teklifi cok manasiz gelmis olabilir bana??
yok hayatım biraz ajitasyon yapman lazımdı .
Sen ne kötü annesin .ya başına bir şey gelse gibi laflar etmen lazımdı .
Başına bir şey gelirse diyenler olmuş .Çocukların başına gelen şeylerin % 99 u annesi yanındayken oluyor . :)
Bir kadının asli görevi annelik ya da karılık değildir .Kocasına zeytinyağlı fasülye pişirmek ve çocuğuna saçını süpürge etmek baş vazifemiz gibi aşılanıyor.
Meclise giren kadın sayısı ne kadar artarsa o kadar geliştik demektir .
Kadın önce insandır bunu öğretmek gerekiyor başta .
Çocuk bu, düşer kalkar, hastalanir iyileşir. Çocuğumu en rahat emanet edebileceğim insan büyükanne olur sanki yaw.
Ya da ben böyle anneleri görüp benden anne olmaz demeye devam edeyim. Biri demiş ya çocuk çanta mı dolaba kaldirayim diye. Ben de diyorum ki çocuk çanta mı her an yanımda gezdireyim.
Hatta baba ben çocuğum olmadan gitmem tatile derse ikisini başbaşa bırakıp tatile gitme potansiyelim var benim sanırım.
Zaten plajlara bak Türk çocuklarının mızırdamasından huzur yok .Yabancıların çocukları var mı yok mu belirsizdir .Bizimkiler suya girip boy vermeyi bilirler ve bağırırlar boyu aşmıyorrrrrrrrr . Çocuklar sosyal değil ,kavga etseler anaları da kavgaya karışıyor .Çocuklara bağımlı olmak marifet değil .Evlenince hala onları rahat bırakmama kültürü de işte bundan ileri geliyor .Yemedim yedirdim içmedim içirdim derler sanki çocuk kendisi doğmak istedi .
Kaynanalarindan, eşlerinin anneye bağımlılığından şikayet edip kendilerine bağımlı çocuklar yetiştiren kadınlar, kadınlarımız...