Ne guzel ki babadan sevgi gormussunuz demektir. Belli bi yasa kadar cocuklar dayakta yese kufurde yese ne yazik ki tapiyo babasina. Akli ermeye baslayinca nefret ediyo. Daha cok kucuk onlarda..Bir banami inandırıcı gelmedi bu konu? Çocukların şiddet görüp babalarını çok sevmelerine takıldım ben.
arkadaşım sen iyi misin, ağzından çıkanları kulağın duyuyo mu ?Seneler önce iskence yapardi kemerle döverdi simdi onlari birakti konuyu bagzen aciyorum bana böyle yaptin söyle dövdün falan hemen konuyu kapattiriyo ztn o zamanlar büyü yapilmis bize o cözüldükten sonra düzeldik fakat 3. cocugum olduktan sonra yaklasik 4 aydir yine kötülesti ufacik seylerde parliyo vuruyo tokat atiyo
Tek başına bir hiç olduğunu düşünürsen bu işin içinden çıkamazsın. Bir çok insan anne olmak için ne emekler ve paralar harcıyor madem istemiyordun etkin bir korunma yöntemi seçseydin. Ama artık aldırmak istesen bile yasal bir süresi ve belli prosedürleri var ki eşinin de onayıyla almaları gerek.Eşin tek başına hamile kaldığını sansa da devlet bunun iki kişilik bir olay olduğunun farkında. Kendine dört çocuğunla bir kurtuluş yolu ara bence. Şiddetin azı çoğu ve bahanesi olmaz(büyü gibi).Herdediginizde haklisiniz bana hayatimi bastan verin inanin böyle cizmem,
Bu hayati bende istemezdim fakat egosu yüksek birisi degilim sadece merhamet sevgi istedim baba evinde cok cektim babamdan kurtulmak icin bu adamla evlendim hemde severek yani 4 sene tanismisligimuz var evlendikten sonrada ztn kötü olduk 4 senem büyü yapanlar sayesinde zehir oldu,
Büyük ihtimal bosanicam fakat 4. cocuumdan vazgecersem buna cesaret edebilirim cünkü iki körpe cocukla ona muhtacim tek basima ben bir hicim
Cocuklarim icin katlaniyorum her ben ne kadar mutsuz olsamda onlar babalarini cok seviyolar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?