Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şükürler olsun ki miniğim artık evinde...biberonla beslemeye devam diyorum bu arada arada kalbinden dolayı sıkıntı çekiyor geçen gün siyami hersek hastanesine gittim..muayeneden sonraa sağolsunlar bana taaa ekime gün verdiler ameliyat içino kadar çok sıra varki anlatamam...
gün geçtikce kuzucuğum büyüyor ama her an kaybetme korkum da miniğimle beraber büyüyor...
o kadar minik ki...şuan 3200 kiloya ulaştık..hepinizden allah bin kez razı olsun..inanın sizlerin destekleriyle ayakdayım ve umudumu hiç kaybetmiyorum...
canım hiç moralini bozma.bak eve çıktınız.kiloda almışız ne güzel...inşallah yakında hiç birşeyi kalmayacak....bak onaa dua eden nekaaa çok teyzesi var..bizim içi mis kokulunu öp...şükürler olsun ki miniğim artık evinde...biberonla beslemeye devam diyorum bu arada arada kalbinden dolayı sıkıntı çekiyor geçen gün siyami hersek hastanesine gittim..muayeneden sonraa sağolsunlar bana taaa ekime gün verdiler ameliyat içino kadar çok sıra varki anlatamam...
gün geçtikce kuzucuğum büyüyor ama her an kaybetme korkum da miniğimle beraber büyüyor...
o kadar minik ki...şuan 3200 kiloya ulaştık..hepinizden allah bin kez razı olsun..inanın sizlerin destekleriyle ayakdayım ve umudumu hiç kaybetmiyorum...