- 12 Temmuz 2006
- 723
- 374
:1shok::1shok::1shok:
inanamıyorum ya inanamadığım okadar çok şey varki bu doğum öyküsünde
öncelikle Allah analı babalı büyütsün resmen mucize ya Allahım ömrünü uzun etsin
ama aklıma şu kısım takıldı
yani bebeği nasıl göremezler anlamadım sonuçta ilk doktor görmüş ve sana kaç haftalık olduğunu ölçüp biçip söylemiş,kocaman demiş 23-24haftalık demiş demekki ultrasonda görülebiliyordu ondan sonrakiler nasıl göremedi yuh yani anlayamadım gerçekten ,
bide yurtdışındasın sanırım ,oradaki sistemler burdan çok daha gelişmiş bide ileri düzeyede girmişsin orda bebeğin damarlarına kadar görülüyor senin kilonla ne ilgisi var anlamadım ya valla kusura bakma benim eşimin yengesi 135kiloyla hamile kaldı 2300gr doğum yaptı hiçte bebeği görememeleri diye bir durum olmadı hiçbir zaman
ölçümleri bulunduğu ortama kafa tası ene boya göre zorla yapıyorlarda canım benim karnım çok yağlı nereye gittiysem göremediler elini kolunu bacaklarını tek gördükleri kese ve içinde atan bir kalp ileri düzeyde bakanlar hayret içinde kalıyorlardı şu an bizim bebeğin dudağındaki çatlağı görmemiz ve canlı resmini çekmemiz gerek ama tek gördüğümüz kalp ve biraz kafa tası dediler inan anlatmayla anlanıcak bir durum değil biliyorum inanmasıda güç zaten şimdi bebeğimin hikayesini bilen dr lar hayret içindeler mucize bebek diyorlar ve doğumu yaptıran dr problemli hastalara moral bizim hikayemizi anlatıyor