Bebeğim!

Oncelikle hayırlı olsun .
Lohusaliktan dolayı böyle hissediyordunuz , zamanla geçer .
Çok şükür bebişte ciddi bir problem yok . Sarılık hemen hemen her bebekte görülüyor .
Ayrıca mamalar zehir değil lütfen vermicem diye el kadar bebekleri ac bırakmayın .

lohusa hüznü yaşıyorsunuz.. o yüzden allak bullak olmuşsunuz.
biz de çocuklarımızda yaşadık buna benzer şeyleri.
36. haftada 1800 doğdu hastaneden çıkarken 1600dü.
sarılık da oldu.
kalça çıkığı için çift bez de yaptık.
kırkı çıkmadan ameliyat da oldu.
merak etmeyin toparlayacak..
iyi düşünün bu kaygıları atın kafanızdan..

Çok geçmiş olsun ..

Çevremde bir sürü bebek vardı senin bebeğin gibi ..şimdi hepsi annesinin kucağında .biri de yaşına girecek ..yani süreç normal ,sarılık da varmış ..çıkmak için acele etme .bebisinle birlikte eve döneceksin inşallah ..dönmesen de bir haftaya kucağında . Sonra konular açacaksın daha buraya :) bebeğim çok ağlıyor ,gazı mı var , gaz sancısına ne iyi gelir ,uykusuzluktan zombiye döndüm falan diye :) umarım yaramaz bir bebek olmaz :) ve o biliyor anne - babasının özlemle onu beklediğini, uzmeyecek sizi merak etme ..saglikla büyüt inşallah

Ay çok tatlısın ya :)benim oğlum da 2660 doğdu, 38+1de, sonra güzel beslendiğim için bir kilo aldı ki sorma :) iki hastalık, bir ay kilo alamama (2 kilo verdi hastalıkta rahatlıkla, bir aydan da 500 gr eksiği var) 10 kilo şu anda, 10 aylık. Sen güzel beslenirsen bebeğin de güzel kilo alır merak etme. Sarılık da zaten her bebekte oluyor, hemen de geçiyor. O ağlama kısmı da hayatının bir parçası artık, oğlumuza bir şey olduğunda biz de oturup onunla ağlıyoruz valla. Ailecek sümüklüyüz biz :) bu arada sezaryen olunca süt hemen gelmez zaten, benim 3. Gün gelmişti. Bol bol su iç, şekersiz komposto yaptır kendine. Süt çayları var onlardan al mutlaka. Ben humanadan memnun kalmıştım bir tek, bir de brewer's yeast with b12 kullandım. Sütün kalitesini ve miktarını baya arttırıyor. Ama süt sıkıntın olduğunda kullan sadece.

Sağlıkla büyüt inşallah.

Ay ne kadar güzel yazmışsın ya Allah analı babalı büyütsün . Lütfen. Üzülme sarılık herkesin başına gelebilecek birşey . Bak böyle giderse depresyona gireceksin Allah korusun sonra bebekten lohusalıkta da birşey anlamayacaksın kendini toparla bir an evvel canım benim.

Anne değilim ama sanki bunları ben yaşıyorum gibi gözlerim doldu okurken ..
Bütün duygularınizin baki kalmasını dilerim. ..Dilerim Allah'dan hiç ayrılmayın.Dünyanın en güzel duygularını yaşadığınız bu günlerin geri gelmesini çok istersiniz kocaman olunca evladınız .hicbirsey olmayacak o çok zorlu bir süreçten gelmiş biraz yorgun sadece duzelecek

Öncelikle gözünüz aydın Rabbim yardımcınız olsun bebeğinize şifa versin en kısa zamanda güle oynaya çıkarsınız inşallah oradan.

geçmiş olsun. hiç bi sıkıntısı yok, sadece sarılık sanıyorum. e o da çok yaygın değil mi? sütünüzün gelmemesi vs bunlara takmayın kafayı. çocuk doysun da ister meme ister mama.

ben de 2 kilo 200 gr doğmuşum üzülme
bebeğin hayırlı olsun sağlıklı nice seneleriniz olsun inşallah birlikte

O üfürün m çok ciddiye varabilir mutlaka kasıktan da kan akışı var mı diye kontrol ettir sarılık geçer üzülme

Üzme kendini.
Benim kızım da sarılık olup fototerapi aldı. Ben de doğum şoku mudur lohusalık mıdır çöküp ağlamıştım ben eve gitmem onu burda bırakıp diye, kocam da git yat uyu dinlen nolucak ben kalırım yaa falan diyordu sonra hemşire uyardı bizi kimse bir yere gitmiyor ışık odaya gelecek bir gece fazla kalacaksınız sadece diye.
Bizimkinin sarılık olacağı barizdi, babasının kan grubunu almış benimki dururken, iki gün bekledik sararsın diye hastaneden çıkalım derken sarardı. Yine de çöktüm falan, şimdi gülüyorum o zaman üzülmüştüm. Sen de güleceksin. O kadar rutin, o kadar sıradan bir şey ki bu.

Ay benimki 24 saatte toplasan 2 saat yatmamıştı o ışıkta. Sürüne sürüne köşeye kaçıp bacağını falan atıyordu. Sen yeni doğmuş bebeksin napıyorsun Allah aşkına?

Bu arada kızım mama ağırlıklı büyüdü. Sapasağlam maşallah. Aşısız olmasına rağmen rota kaptı, onda bile sadece hafif ishal ve ateşle atlattı serum bile gerekmedi. Doktor hayret etmişti bu nasıl hasta çocuk diye. Mamayla da oluyor üzülme hiç.

yazının sonunda kötü bişey okucam diye korktum. çok şükür hiç bişeyi yokmuş bebeğin niye bu kadar üzüldün stres yaptın.sarılık bütün bebeklerde oluyo nerdeyse, üstelik yanındaymış ayrı bi küvezde değil.böyle üzülüpte bebişinide huzursuz etme. o mis kokusundan bi kerede benim için koklarmısın

Doktor geldi bebeğimin sarılığı düzelmiş 10a düşmüş ama biraz daha içinde kalsın dedi. Şimdi de kafası büyük biraz neden büyük araştıracağız diyor. Çok bunaldım ya. Vücudu zayıf olduğu için büyük olabilir, genetik olabilir, enfeksiyon olabilir, araştıracağız diyor.
Başına böyle bir şey gelen var mı? Ay ömrümden ömür gitti gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…