Gebeliğe Hazırlık Bebeğim olmuyor yol gösterin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar bende bir senelik evliyim bir senedir deniyoruz tık yok doktora gittik bu yüzde adetin 2.günü gel dediler nasıl testler yapıyolar o zaman bilen varsa bilgi verirseniz sevinirim

Doktor kontrolünde yumurta takibi yaptır bende şuan onu yapıyorum evde yapılan test lerle hiç uğraşmadım

merhaba kızlar bende bir senelik evliyim bir senedir deniyoruz tık yok doktora gittik bu yüzde adetin 2.günü gel dediler nasıl testler yapıyolar o zaman bilen varsa bilgi verirseniz sevinirim
Aynen bende tam o asamadayim adetimin ikinci günü gidip kan vericem

kadın doğuma gittim salı inferteliteye yönlendirdi onlar alttan ultrasonla baktılar yumurtan çatlamak üzere dediler adetin 2.günü gidecez bakalım eşimle

6 ay bebek için uğraştık hiç bir sorunumuz yoktu. adetimin 2.günü iyi bir doktora gittim verdiği talimatlara uydum adetim bittiğinde de yine onun dediği günde çatlatma iğnesi vuruldum. şuan 21 haftalık gebeyim. Allah senin gibi isteyen herkese nasip etsin

Doğduğunda uykusu düzenliydi diyen anneler ve gebelikte hiç bi sıkıntı yaşamadım diyen anneleri ayakta alkışlıyorum valla ben çevremde görmedim. Belki Allah bana yaşatır
ALLAHIM MM NOLUR
Gebeylen hiç sıkıntı yaşamadım, doğum da kolaydı çok şükür ama adam huzursuz alıştım artık

Amin canım Allah razı olsun bebişine sağ salim kavuş inşallah

Hormon testleri canım. Bi kanını alıp yollayacaklar.
Fsh
Lh
Prolaktin
E2
Belki bi de amh

Bu testlerin sonucu hemen çıkıyomu acaba yada ne zaman çıkıyo
Sanırım 1 hafta 10 gün içinde çıkıyor türkiyede.
Ben artık Almanyada yaşıyorum, burda eline sonuç vermiyorlar uyuz oluyorum ve ben tsh değerim dışındaki sonuçlara şuan hakim değilim. 2 haftasonra soktorum arayıp herseyin normal pcos yok sağlıklısın ama adetin arada düzensiz oluyosa ya hayıt otu hapı kullan ya da yumurta çatlatma iğnesi ve yumurta takibi yapalım dedi.
Benim koca acaip ama, ovu dönemim desem strese giriyor. Benle asla gün takibi ilişkiye girmiyor. Yani konuyu önemsemiyor, sonra kendi kendşme ilaç iğneler ne kastırıcam ki herif benle ilişkiye girmedikten sonra neyapabilirim ki deyip ben işin peşini bıraktım doğrusu.

Oda üzülür belki olmuyor diye ondan geri çekmiştir kendini

Böyle gebelik konularında söylıcek tek şey kafaya takmamak ama buda cok zor bılıyorum. 6 ay uğraştım.Buradaki bütün kürleri yaptım soğan suyu hayıt suyu bal tarcın corekotu ve dahası..
Hamıle kaldıgım ilişki sıklığını 7azalttım.şöylekı yumurtlama günümü biliyordum ovulasyon yapmıştım.yumurtlamadan 2 gun oncesı yumurtlama gunu 3 gün ara sonra ilişki yıne 3 gun ara şeklinde oldu ve hamile kalmıştım. O ay çokta düşünmedım tatile gitmiştik olmazsa tatil dönüşü bakarım bu ay böyle kalsın demiştim. Ben sperm kalıtesını yükseltmek adına böyle yapmıştım belkı işine yarayan olur. İnşallah en kısada nasip olur isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…