Gebeliğe Hazırlık Bebeğim olmuyor yol gösterin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yüce Rabbim verecek olduktan sonra yaş farketmiyor dediğin gibi canım.
benim iş yerimde çok sevdiğim bir ablam kaç sene denedi olmadı tüp bebek aşılama yapmadığı kalmadı 52 yaşında 52!!
Tam pes etti menopoza girdim sandı ki ikizlere hamileymişş. 2 tane tatlı oğlu oldu şimdi 4 yaşındalar. Rabbim ol desin yeter ki.. Vakti var günü var.. sabır sabır inşallah olacak hepimizin
Rabbim belki kulum bu kadar bekledin nişandı sözdü yıllardır bekliyorsun diyip 2 tane birden verir belki bana :dua:

evet biz 2 aydır çocuk düşünüyoruz düşündüğümüz ay gittik kontrollere adetimin 2. günü kan aldırdım onun sonuçları bunlar, ama işte olmadı zamanını bekliyor herşeyin hayırlısı çok stres yapmamak lazım :KK68:
2 ay yazmışsın kız 🤣🤣
Bi sakin yav 🙈
Ben ilk 4-5 ay stres yapmıyorıum da sonra beynim yanmaya başlıyor. İlk gebelik isteğimde de o olmuştu.
Şimdi yine aynısı oldu. Ağıstosta emzirmeyi bıraktım- Eylül sonu korunmayı bıraktım geçen yıl, ama aralıktan sonra ciddi anlamda istiyordum. Aralıkta soğan kürüyaptım adetim 20 gün şaştı.
Ovuyü bulamadık yani.
Sonraki ay40 da addt oldum, ovuyü yine yakalayamadık.
Sonraki ay yine soğan kürü yaptım, 63 de adet oldum! Yani ilk gebelik testimi yaptığımda daha yumurtlamamışım bile sen düşün psikolojimi😂😂
Sonraki ay çörekotu yaptım, 40 da adet geldi,32 de adet bekliodum ovu diye hissetmiştim. Yine vakti tutturamadık.
Sonraki ay ovu testlerine başlayıp hayıt otu hapı kullandım, ovu daha olmadan40 da adet geldi! O ayı da kaçırdım.
Ardından sanırım delirdim 😂😂
Hayıt otu hapını bırakıp gliforave tsh hapına başladım. Doktorum bana hep glifor kullan demişti eskiden, kaliteli yumurta için işte.
Neyse bi o ay ovu günü ilişki oldu. Ama37 de adet grldi, tsh ım sanırım o adetten sonra yoluna girdi.
Gecen ay tsh ilacı dışında hiçbirşey yapmadım. 34 de adet geldi, ovu yakınında ilişki olmadı, ovu döneminde oldugumu hem hissettim hem testle kontrol ettim. Ama eşimle kavgaşıydık ve ilişki olmadı.
Şimdi de bunları düşünmemek adet öncesi sendromlarını yaşamamak için hayıt otu hapına başladım. Bu 3 ay bu hapı kullanıp pms belirtilerini azaltıcam, konuy düşünmemeye çalışıp eşimle minimumda ilişkiye giricem. Bunaldım çünkü

Bende bu yazdıklarınızın aynısını yaşıyorum . 1 yıldır deniyoruz ve eşimle bende de sorun yok ama normal yolla olmuyor. ovulasyon testini denedim bu ay .değerlendirdim de gecelik testin silik çift çizgiyede gördüm ama kan testim negatif çıkmıştı :KK43:
Rabbim umutsuzluğa düşürmesin takmıyorum diyorum ama adete yaklaştıkça ister istemez bi heves bi umut oluyor. Sonra kırmızılar gördüğüm sabah gelde ağlama

Yumurtlamani kendinde gakip edebilirsin test disinda. Duzenliyse cok zor olmaz zaten.

2 ay yazmışsın kız 🤣🤣
Bi sakin yav 🙈
Ben ilk 4-5 ay stres yapmıyorıum da sonra beynim yanmaya başlıyor. İlk gebelik isteğimde de o olmuştu.
Şimdi yine aynısı oldu. Ağıstosta emzirmeyi bıraktım- Eylül sonu korunmayı bıraktım geçen yıl, ama aralıktan sonra ciddi anlamda istiyordum. Aralıkta soğan kürüyaptım adetim 20 gün şaştı.
Ovuyü bulamadık yani.
Sonraki ay yine soğan kürü yaptım, 63 de adet oldum! Yani ilk gebelik testimi yaptığımda daha yumurtlamamışım bile sen düşün psikolojimi😂😂
Sonraki ay çörekotu yaptım, 40 da adet geldi,32 de adet bekliodum ovu diye hissetmiştim. Yine vakti tutturamadık.
Sonraki ay ovu testlerine başlayıp hayıt otu hapı kullandım, ovu daha olmadan40 da adet geldi! O ayı da kaçırdım.
Hayıt otu hapını bırakıp gliforave tsh hapına başladım. Doktorum bana hep glifor kullan demişti eskiden, kaliteli yumurta için işte.
Neyse bi o ay ovu günü ilişki oldu. Ama37 de adet grldi, tsh ım sanırım o adetten sonra yoluna girdi.
Gecen ay tsh ilacı dışında hiçbirşey yapmadım. 34 de adet geldi, ovu yakınında ilişki olmadı, ovu döneminde oldugumu hem hissettim hem testle kontrol ettim. Ama eşimle kavgaşıydık ve ilişki olmadı.
Şimdi de bunları düşünmemek adet öncesi sendromlarını yaşamamak için hayıt otu hapına başladım. Bu 3 ay bu hapı kullanıp pms belirtilerini azaltıcam, konuy düşünmemeye çalışıp eşimle minimumda ilişkiye giricem. Bunaldım çünkü

yaa ben o kürleri çok okudum forumda ama yumurtayı çok büyütüp kiste çeviriyor falan yazdıkları için asla yapmadım, sadece işi yapacağımız zamandan önce bal fındık fıstık yiyoruz ki kaliteli spermler olsun diye.. Evet daha 2 aycık oldu ama her kadın gibi bende çok istiyorum inşallah Rabbim aratmaz :dua: :KK200:

2 ay yazmışsın kız 🤣🤣
Bi sakin yav 🙈
Ovuyü bulamadık yani.
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerin gelsin inşallah bende bunaldım yoruldum kk da yazan herşeyi ama herşeyi denedim yakı baş çörek otu hayıt tohumu soğan kürü. Ama işte bilmiyorum derler ya kul bittim diyince Yaradan yettim ya kulum dermiş şu an o noktadayım valla

Yumurtlamani kendinde gakip edebilirsin test disinda. Duzenliyse cok zor olmaz zaten.
Elli tane program indirdim telefona takip için benimkinin saati bile şaşmaz önce tedbir sonra tevekkül demişler her şeyi denedim artık Allhha bıraktım

Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerin gelsin inşallah bende bunaldım yoruldum kk da yazan herşeyi ama herşeyi denedim yakı baş çörek otu hayıt tohumu soğan kürü. Ama işte bilmiyorum derler ya kul bittim diyince Yaradan yettim ya kulum dermiş şu an o noktadayım valla

aminn Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun, inşallah hepimiz hamiş kalırız güzel güzel burdan birbirimize haberler veririz tez zamanda hayırlısıyla :KK68:

Arkadaşlar yazıları okudum da bence ovulasyon testleri kullanılması gerekiyor. ilk yapmaya başlayan da adet bitiminden diğer adet başlangıcına kadar 12 ile 16 arasında en az 1 saat sıvı almadan testi uygulaması gerekiyor. test koyulaşınca silikleşene kadar ilişki silikleştiği gün yumurtlama günü zaten o gün ve ertesi gün ilişki öneriyorlar bir sorun yoksa düzenli takip ve ilişki sonucu oluyor Allahın izni ile :) bir de bebek için, illa bugün yapmamız gerekiyor kafası ile değil isteyerek akışına bırakarak değerlendirme yapılması lazım:)

Arkadaşlar yazıları okudum da bence ovulasyon testleri kullanılması gerekiyor. ilk yapmaya başlayan da adet bitiminden diğer adet başlangıcına kadar 12 ile 16 arasında en az 1 saat sıvı almadan testi uygulaması gerekiyor. test koyulaşınca silikleşene kadar ilişki silikleştiği gün yumurtlama günü zaten o gün ve ertesi gün ilişki öneriyorlar bir sorun yoksa düzenli takip ve ilişki sonucu oluyor Allahın izni ile :) bir de bebek için, illa bugün yapmamız gerekiyor kafası ile değil isteyerek akışına bırakarak değerlendirme yapılması lazım:)
İnan hepsini denedim canım hiç takmadım da çokça da taktım eskiler sırtında odunlar taşır tarlaya bağa bahçeye gider 5 6 tane de doğururmuş yatıyoruz taktik maktik ama yine olmuyor tükendim sanırım

Beklemelere çok alışığım inan 8 sene bekledim eşimi. 8 sene sonra evlendik ama bu beklemeler bişeye benzemiyorum. En büyük hatam 1 sene önce aileme laf arasında da olsa çocuk istediğimi söylemek oldu öksürsem yavaş öksür şöyle yapsam dikkat et böyle yapsam dikkat diyorlar. Eee kötülüğüme demeseler de insan o ay şartlıyor kendini sürekli sonra hayal kırıklığı. İnan 1 senedir cam silsem dikkat ediyorum eşya kalırsam dikkat ediyorum. Biliyorum böyle yaşamak bana da işkence. Ama işte benden küçük kardeşimin bebeği oldu abim benle aynı dönem evlendi şimdi bebek bekliyor. Ailende ister istemez gözünün içine bakıyor. Şimdi yeni evlenen herkese diyorum sakın bebek beklediğinizi kimseye söylemeyin yoktan yere strese sokuyorlar diye. Annelik isteği değişik bişeymiş 1 sene istemedim istemeyince tam istenmiyor istenince de o isteğin tarifi yok
Biliyorum canım ben de aynı durumdayım senle!
Bi de ben 14 kilo oğlan kaldırıyorum hergün. Bisiklet kullanıyorum hergün 20 km..
ben sakınmaları bıraktım, çünkü gebeyken kendimi hiç sakınmadım, hiç sorun da yaşamadım.
Ama o duygunu biliyorum.
Artık ikinciyi istiyorum dediğimde, ay deli misin ne cesaret ben hayatta ikinciyi düşünemem diyen arkadaşlarım şuan doğurdu o derece!
İkinciyi doğurup üçüncüye girenler var.
Eşimin kardeşi de önümizdwki ay doğuruyor ikinciyi. En az15 kişi gebeyim dedi, ben gebe kalmaya niyetliyim dediğimden bu güne... ben seni çok iyi anlıyorum, ama bu duygu insanı tüketiyor emin ol. Rahatlamak gerekiyor. Ben gecen hafta yogaya başladım.
Haftada 1

İnan hepsini denedim canım hiç takmadım da çokça da taktım eskiler sırtında odunlar taşır tarlaya bağa bahçeye gider 5 6 tane de doğururmuş yatıyoruz taktik maktik ama yine olmuyor tükendim sanırım
Allahtan ümit kesilmez zamanı vardır bebişin hayırlı zamanda gelsin inşallah :) Rabbim gönlümüze göre versin:KK200:

Biliyorum canım ben de aynı durumdayım senle!
Bi de ben 14 kilo oğlan kaldırıyorum hergün. Bisiklet kullanıyorum hergün 20 km..
ben sakınmaları bıraktım, çünkü gebeyken kendimi hiç sakınmadım, hiç sorun da yaşamadım.
Ama o duygunu biliyorum.
Artık ikinciyi istiyorum dediğimde, ay deli misin ne cesaret ben hayatta ikinciyi düşünemem diyen arkadaşlarım şuan doğurdu o derece!
İkinciyi doğurup üçüncüye girenler var.
Eşimin kardeşi de önümizdwki ay doğuruyor ikinciyi. En az15 kişi gebeyim dedi, ben gebe kalmaya niyetliyim dediğimden bu güne... ben seni çok iyi anlıyorum, ama bu duygu insanı tüketiyor emin ol. Rahatlamak gerekiyor. Ben gecen hafta yogaya başladım.
Haftada 1
Valla dünyaya gelsin doğsun şöyle bi iki tane pıt pıt yapalım popişlerine çok ayıp ama anne bu kadar üzülür mü :KK43:

Valla dünyaya gelsin doğsun şöyle bi iki tane pıt pıt yapalım popişlerine çok ayıp ama anne bu kadar üzülür mü :KK43:
Ay bu üzülme mi kız😂😂
Benimki doğduktan sonra beni mahfetti. Ay ne ağladık birlikte ya.. öyle zor bi çocuktu ki aralarda oturup ayh ne çok istedim bekledim bana bu manyak mı düştü diye az ağlamadım ben.
O kadar bitirdi ki bizi ağlak ağlak isyankar huysuz, uyumayı bilmezz, sakin iki dakka durmaz. 14 ay aç uykusuz dolandım ben, uyurken bi izleyemedim böyle aşık olamadım diğer analar gibi çocuğuma.. ilk 1 sene hep aldığımız küçülenleri sattık biz ikinci de neymiş diyip ya azçektirmedi. Bi de ben tektim kimsem de yoktu. Çok yıprandım.
Başka ülkeye taşındık oğlanın 40 ı çıkmadan falan. Ben çok zorluk çektim ya. Hamile kalmak doğurmak hiçbişeymiş dedim .
Ama sonra daha iyi huylu oldu, 2 yaşına gelmeden süt kokusu hasreti sardı bizi karı koca.
Yani öyle poposuna vurmak isteyecegınız daha çooook konu olur inşallah da bezli poposuna pıt pıt vurursunuz😍😍😍 hepimiz vururuz imşalkah.

Ay şimdi siz böyle yazdınız ya ne hatırladım ben.
Yıl 2015; sevgili doktorum böyle bakıyor ultrasonda, dedi ki bir yumurta var çatlamak üzere! 3 gün ilişki, sonrası yok.. 2 hafta sonra adet olmazsan gebesin..
aynen dediğini yaptım, adet de gelmedi. Test de negatif.. tam on gün sora geldi adet..
So raki tur yine aynını dedi, yine aynı.. 3. Kez de aynını diyip aynı olunca eşim dedi ki , doktorun ekranındaki bi leke olmasın o 🙈
Doktora söyledim, sonra koşarak gidip eski dosyaları açtı kontrol etti, o meğersem bir su kistiymiş ya 😆 beni tam da denemeye başladığım 3 adet dönemi yanlış yönlendirmiş adam. Bi de 3 gün ilişkiden sonraki haftayı da hep boş geçmiştik ya.. yumurta takibi lafı beni o yüzden geriyor...
sonraki aylar da ovu takibi peşinde gerilmekten ne ovu yakalayabildim ne ikişki.. ardından da adet dğzenim bozuldu,73 gün adet olmadım gerginlikten.. sonunda kafayı yiyip doktorumu değiştirip terapiye gittim, bi ay ara verdim bu fikre. O ay olmuş

Vallla secenek bunlar belirli bi srue gecinde bende 8 ay evde ovu takibi yaptim olmadi. Sonra yumurtlama gunu olmadigi halde tek iliskiden hamile kaldim :))

Ay bu üzülme mi kız😂😂
Benimki doğduktan sonra beni mahfetti. Ay ne ağladık birlikte ya.. öyle zor bi çocuktu ki aralarda oturup ayh ne çok istedim bekledim bana bu manyak mı düştü diye az ağlamadım ben.
O kadar bitirdi ki bizi ağlak ağlak isyankar huysuz, uyumayı bilmezz, sakin iki dakka durmaz. 14 ay aç uykusuz dolandım ben, uyurken bi izleyemedim böyle aşık olamadım diğer analar gibi çocuğuma.. ilk 1 sene hep aldığımız küçülenleri sattık biz ikinci de neymiş diyip ya azçektirmedi. Bi de ben tektim kimsem de yoktu. Çok yıprandım.
Başka ülkeye taşındık oğlanın 40 ı çıkmadan falan. Ben çok zorluk çektim ya. Hamile kalmak doğurmak hiçbişeymiş dedim .
Ama sonra daha iyi huylu oldu, 2 yaşına gelmeden süt kokusu hasreti sardı bizi karı koca.
Yani öyle poposuna vurmak isteyecegınız daha çooook konu olur inşallah da bezli poposuna pıt pıt vurursunuz😍😍😍 hepimiz vururuz imşalkah.
Doğduğunda uykusu düzenliydi diyen anneler ve gebelikte hiç bi sıkıntı yaşamadım diyen anneleri ayakta alkışlıyorum valla ben çevremde görmedim. Belki Allah bana yaşatır
ALLAHIM MM NOLUR :dua: :dua: :dua:

Back