Arkadaşlar bir fikir almak istiyorum sizden; biliyorsunuz buradan sürekli paylaşıyorum durumumu... ama durumu bilmeyenler içinde özetlemek istiyorum...
bgn 31.gün bitti ve bebeğim hala yoğun bakımda! en son 17. gününden sonra 1 haftada 4-5 kez makinadan çıkartıp denediler bebeğimi ama maalesef her seferinde 1 gün sürmeden geri taktılar makinaya! sonra 1 hafta çıkarmadılar makinadan çok yorduk diye beklediler... en düşük seviyede makinada bağlı kaldı en son dün tekrar cıkarmışlardı makinadan ama maalesef gece yine kötüleşmiş solunumu ve tekrar bağlamışlar makinaya!
bu arada da makinadayken 20 cc de sondayla süt veriyorlar! girişinde 2050 gr. dı ertesi gün 1840 gr'a düştü dediler 30.güne kadar kilosu ise 1800 ile 1930 gr arasında gidip geldi...(en son 1930gr dı)
uzadı biliyorum ama tüm detayları vermessem kendimi anlatmış olamıcam...
derdim şu ki hastane beni oyalıyor olabilirmi? (sgk dan her gece için 300-500 arası para alıyorlar bundan dolayı işi uzatabilirlermi?)
çünkü 15 gündür genel sağlık durumu iyi ama makinada en düşük seviyede yine,,,
her gecen gün daha iyiye gidiyor ama yine makinada...
bgn akciğer filmleri temiz cıktı makinadan cıkardık ertesi gün arıyorum yne makinaya bağladık vs vs.. diyerek artık sevinmek ve üzülmek kavramlarımı kaybettirdiler bana !!! ne yapacağımı şaşırdım...
daha fazla gec kalmadan hastanemi değiştirmeliyimki? bu saaten sonra makinaya bağlı bir bebeği başka yere sevk etmek riskli olmazmı, ne kadar doğru? yoksa bu gercekten normal bir sürec ve benmi panik yapıyorum?
Çıldırmak üzereyim yaaa... özellikle tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyroum!
saolun arkadaşlar... inşallah dediğiniz gibi bebişlerimiz bir an önce kucağımıza alarak çıkartarız hastaneden!
il-nar maşallah ya çok küçükmüş senin bebiş ama kocaman yüreği varmış annesi bu kadar sabretmişsiniz inşallah sonu güzel olur cnm! senin bebeğin hangi hastanede? solunum dışında başka probleminiz varmı? anne sütünü alabiliyormu,, şu anda kilosu kaç biliyormusun?
Arkadaşlar bir fikir almak istiyorum sizden; biliyorsunuz buradan sürekli paylaşıyorum durumumu... ama durumu bilmeyenler içinde özetlemek istiyorum...
bgn 31.gün bitti ve bebeğim hala yoğun bakımda! en son 17. gününden sonra 1 haftada 4-5 kez makinadan çıkartıp denediler bebeğimi ama maalesef her seferinde 1 gün sürmeden geri taktılar makinaya! sonra 1 hafta çıkarmadılar makinadan çok yorduk diye beklediler... en düşük seviyede makinada bağlı kaldı en son dün tekrar cıkarmışlardı makinadan ama maalesef gece yine kötüleşmiş solunumu ve tekrar bağlamışlar makinaya!
bu arada da makinadayken 20 cc de sondayla süt veriyorlar! girişinde 2050 gr. dı ertesi gün 1840 gr'a düştü dediler 30.güne kadar kilosu ise 1800 ile 1930 gr arasında gidip geldi...(en son 1930gr dı)
uzadı biliyorum ama tüm detayları vermessem kendimi anlatmış olamıcam...
derdim şu ki hastane beni oyalıyor olabilirmi? (sgk dan her gece için 300-500 arası para alıyorlar bundan dolayı işi uzatabilirlermi?)
çünkü 15 gündür genel sağlık durumu iyi ama makinada en düşük seviyede yine,,,
her gecen gün daha iyiye gidiyor ama yine makinada...
bgn akciğer filmleri temiz cıktı makinadan cıkardık ertesi gün arıyorum yne makinaya bağladık vs vs.. diyerek artık sevinmek ve üzülmek kavramlarımı kaybettirdiler bana !!! ne yapacağımı şaşırdım...
daha fazla gec kalmadan hastanemi değiştirmeliyimki? bu saaten sonra makinaya bağlı bir bebeği başka yere sevk etmek riskli olmazmı, ne kadar doğru? yoksa bu gercekten normal bir sürec ve benmi panik yapıyorum?
Çıldırmak üzereyim yaaa... özellikle tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyroum!
MERHABA CANIM.
BENDE 28+1 de 690 gr olarak kızım dünyaya geldi. Bugün 84. günümüz canım ve halen daha küvezde kızım. Solunum ayarları benim kızımında düşürülüyor ama ne yazıkki henüz tam olarak cıkamadı. Bizler birbirimize destek oluyoıruz burada. Benim kızımıda bir cıkartıyorlar bir takıyorlar.. bu böyle oluyor. İnşallah birgün bizlerin yavruları da kurtulacak canım. Moralini yükek tutmaya calıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?