Premature Bebekler Bebeğim Küvezde YAŞAM savaşı veriyor! YARDIM lütfen!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım öncelikle geçmiş olsun allah yavruna acil şifalar versin şuanda benimde yavrum yoğun bakımda 29 haftalık erken doğum yaptım 1130 gr doğdu geçtiğimiz hafta cuma günü doğdu yavrum zeynep kamil de yatıyo benim kızım şuanda allaha şükür solunum cihazlarına bağlı değil ama yoğun bakımda ben hergün sütümü sağıp gönderiyorum kızıma canım
Canım umudunu sakın ama sakın yitirme eminimki allah bu mübarek ayda bize yavrularımızı bağışlayacak ve onları sağlıcakla kucağımıza alıp evimize getirmeyi nasip edecek dualarımız yavrularımızla allah onları bizlere bağışlasın inşallah moralini yüksek tut sütün kesilmesin canım tekrar cok geçmiş olsun tatlım

İnşallah cnm ya sanada çok geçmiş olsun! aynı gün doğum yapmışız seninle!
ne güzel inşallah en kısa zamanda bendende sütümü isterler... her 2-3 saatte bir sağıyorum,, dolap doldu çok şükür! senle irtibatta olalım olurmu bebeğinle ilgili bana güzel haberler getirmen dileğiyle.... dedim ya siz umut oluyorsunuz bana! :teselli:

Alllah bebginin ve sizin yardımcınız olsun inşallah birab önce iyileşir minik yavrucak ve sag salim e yuvasına ve ailesine kavuşur Allah yavrunuzu size bagışalsın tüm yavrularımızı bizlere bagışlasın

allah yardımcınız olsun en yakın zamanda iyilesip kucagına almayı nasip etsin

minik meleğine şifalar versin Allah.. kısa sürede toparlayıp; yuvasına,yatağına gelir inşallah :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun arkadaşım..
Allahım inşallah kucağınıza alıp seveceğiniz gün de çabucak gelir inşallah..:nazar::Saruboceq:

canım benim ALLAH bebeğine sağlık versin ve inş bebeğini ordan sağ salim kucağına alıp çıkmayı nasip etsin...dualarım seninle...

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------
hemşirelerle konuşabildim! solunum durumu düne göre iyiye gidiyor dedi... cihazın değerlerini düşürmüşler, hatta bgn akşam 5 de kontrolü varmış,, iyi çıkarsa solunum cihazındanda cıkartabiliriz dedi...
beslemeyede başlamışlar küçük küçük anne sütü vermeye başlamışlar 5cc kadar!
beyindeki kanamayla ilgili de takip yapıyorlarmış sürekli... Allah'a çok şükür bu zamana kadar en umutlu cümleleri kurdular bana.. 4 gündür öldürdüler!
Yine dualarınızı esirgemeyin olurmu... kucağıma alana kadar rahatlayamacağım sanırım!
çok çok sağolun... Allah'ım herkese hayırlı evlatlar versin inşallah!

canım allah yardımcınız olsun,bi an önce bebeğini kucağına alırsın inş, inş sapasağlam bi yavru olur miniğiniz

Allah yardımcınız olsun canım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

çok geçmiş olsun canım,inşallah en yakın zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,Allah şifasını versin biran önce.

Çok teşekkürler arkadaşlar... hepinize ayrı ayrı teşekkürler!
Bugün görüşmeye müsade edecekler sanırım! çok heycanlıyım,, bebeğimi görünce ne yapacağımı -orada doktora, hemşirelere neler sormam gerektiğini hiç bilmiyorum! aslında aklımda bir çok şey vardı ama heycandan sanırım uçup gitti hepsi!!
Sizlere, burada dualarını esirgemeyen herkese gelişmeleri haber veririm... inşallah herşey yolunda gider ve mutlu haberlerle dönerim sizlere...
Allah'ım sizlerden isteyen herkese sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin, olanları anne-babalarına bağışlasın inşallah!

seblev merhaba canım demek sende kuzunu görmeye gidicen bende gidicem inş sen hergün görebiliyormusun ben göremiyorum bir gün ara veriyorlar sadce süt götürüyorum gitmediğim gün ve bilgi alıyorum bence gitmeden kağıda not al sorucaklarını ben öyle yapıyoırum solunum cihazı ayarını kısmışlarmı sütü arttırmışlarmı hiç gelişme varmı ciğerlerinde bunları sorabilirsin inş şifa bulur bebeğin

Çok teşekkürler arkadaşlar... hepinize ayrı ayrı teşekkürler!
Bugün görüşmeye müsade edecekler sanırım! çok heycanlıyım,, bebeğimi görünce ne yapacağımı -orada doktora, hemşirelere neler sormam gerektiğini hiç bilmiyorum! aslında aklımda bir çok şey vardı ama heycandan sanırım uçup gitti hepsi!!
Sizlere, burada dualarını esirgemeyen herkese gelişmeleri haber veririm... inşallah herşey yolunda gider ve mutlu haberlerle dönerim sizlere...
Allah'ım sizlerden isteyen herkese sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin, olanları anne-babalarına bağışlasın inşallah!

ne mutlu sana bilirim bu duyguyu bende kızımı ilk kez 17 günlükken görmüştüm hayatımın hem en heycanlı hen en sevinçli hemde en yürek parçalayan günüydü. ağlamaktan başka bir şey yapamamıştım 1-2 dk kucağıma vermişlerdi kızımı titriyorum diye geri almak istemişlerdi ama vermedim miniğimin kollarımda kalması için hiç etrafımdakilere cevap bile vermedim mızık mızık ağlayan kızıma ben geldim prensesim ben senin annenim seni ben kouycam evimize götürücem büyütücem sen benim kokumu hiç unutma olurmu dedim miniğim küçücük üzü gözlerini açıp şöyle bir etrafı süzdü ve uyudu kolumda aldılar hemen kuvözüne koydular ama o ayrılışta işte çok canımı yaktı. sağlıkla evinize gitmeniz için dua ediyorum canım:teselli:

seblev merhaba canım demek sende kuzunu görmeye gidicen bende gidicem inş sen hergün görebiliyormusun ben göremiyorum bir gün ara veriyorlar sadce süt götürüyorum gitmediğim gün ve bilgi alıyorum bence gitmeden kağıda not al sorucaklarını ben öyle yapıyoırum solunum cihazı ayarını kısmışlarmı sütü arttırmışlarmı hiç gelişme varmı ciğerlerinde bunları sorabilirsin inş şifa bulur bebeğin

Canım çok saol... evet bugün gidicem inşallah! maalesef bende hergün göremiyorum... zaten cumartesi 1 dk şöyle bir göstermişlerdi taburcu olurken sonrası ilk defa gidicem!
eşim her gün hastaneye gitti ve telefonla bilgi aldı şimdi doğum esnasında çekilen fotoğrafına bakıyorum... onu gördüğümde donup kalmamak için!!!
verdiğin bilgiler içinde çok saol... işime yarıcak şimdi yazdım hatta ;)
senin topicten takip ediyorum gerçi ama son gelişmeler varmı,, bebişler nasıllar üçüde iyidir inşallah,,ne zaman cıkacakları bellimi bişey söyledimi dr???

ne mutlu sana bilirim bu duyguyu bende kızımı ilk kez 17 günlükken görmüştüm hayatımın hem en heycanlı hen en sevinçli hemde en yürek parçalayan günüydü. ağlamaktan başka bir şey yapamamıştım 1-2 dk kucağıma vermişlerdi kızımı titriyorum diye geri almak istemişlerdi ama vermedim miniğimin kollarımda kalması için hiç etrafımdakilere cevap bile vermedim mızık mızık ağlayan kızıma ben geldim prensesim ben senin annenim seni ben kouycam evimize götürücem büyütücem sen benim kokumu hiç unutma olurmu dedim miniğim küçücük üzü gözlerini açıp şöyle bir etrafı süzdü ve uyudu kolumda aldılar hemen kuvözüne koydular ama o ayrılışta işte çok canımı yaktı. sağlıkla evinize gitmeniz için dua ediyorum canım:teselli:

canım yaaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... biliyorum lafta ama nolur cok üzme kendini berende üzülür sonra cennette...
ya beril o nasıl??? sağlığı iyidir inşallah? unutma senin için bu dünyada şimdi en değerlisi o ve senin her halinden etkileniyordur annesi! duaların için çok saol cnm her topicte dua ediyorsun benim için,, kocaman sarılıyorum sana! :teselli:

Back