Premature Bebekler Bebeğim Küvezde YAŞAM savaşı veriyor! YARDIM lütfen!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
seblev geldi sanırım bebişin eve giremediğine göre iş çok tebi bebişle kokla bizim için onu

yok cnm maalesef getiremedik hala eve!
uzun zamandır nete giremedim,, bende durumlar aynı... hastane - ev arası mekik dokuyorum! 24.gün bgn ve maalesef hala eve getiremedik bizimkini! hayırlısı diyorum artık dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimden! 4-5 kere cıkarttılar makinadan ama her seferinde dayanamadığı için tekrar makinaya bağladılar... bu sürec normalmi değilmi bilmiyorum,, ne kadar daha dayanabilirim onuda bilmiyorum...
yrn yine görmeye gidecem inşallah gzl haberler alırım!

yok cnm maalesef getiremedik hala eve!
uzun zamandır nete giremedim,, bende durumlar aynı... hastane - ev arası mekik dokuyorum! 24.gün bgn ve maalesef hala eve getiremedik bizimkini! hayırlısı diyorum artık dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimden! 4-5 kere cıkarttılar makinadan ama her seferinde dayanamadığı için tekrar makinaya bağladılar... bu sürec normalmi değilmi bilmiyorum,, ne kadar daha dayanabilirim onuda bilmiyorum...
yrn yine görmeye gidecem inşallah gzl haberler alırım!

Cnm benim bebeğimide birkaç kez solunum cihazından çıkarıp kendi halinde denediler nefes alışlarını her seferinde tekrar bağladılar cnm. Merak etme böyle giderek makineye bağımlılığını kaybedecek. Sonra Allahın izniyle bebeğini kucağına alacaksın cnm. Benim bebeğim 45 gün sonra yanıma geldi. Sabırlı ol.. Şimdi bebeğim 9 uncu ayında. Çok çabuk hastalanabiliyor o yüzden eve getirdikten sonra çok dikkatli olman gerekiyor. Eve misafir almaman lazım bebeğinin sağlığı için. Heleki gripli birisi kapıdan bile geçmemelii.. Enfeksiyona çok açık oluyorlar cnm. Benim kapıdan bebek nasıl diye soran gripli birisinden bile kaptı ve tekrar hastaneye yatırdık. Havadaki zerreciklerle bile geçebiliyor. Anında ciğerlerine inebiliyor. Dikkatli ol cnm. Merak etme bebeğin inşallah bi 10 güne kadar yanında olur.

Cnm benim bebeğimide birkaç kez solunum cihazından çıkarıp kendi halinde denediler nefes alışlarını her seferinde tekrar bağladılar cnm. Merak etme böyle giderek makineye bağımlılığını kaybedecek. Sonra Allahın izniyle bebeğini kucağına alacaksın cnm. Benim bebeğim 45 gün sonra yanıma geldi. Sabırlı ol.. Şimdi bebeğim 9 uncu ayında. Çok çabuk hastalanabiliyor o yüzden eve getirdikten sonra çok dikkatli olman gerekiyor. Eve misafir almaman lazım bebeğinin sağlığı için. Heleki gripli birisi kapıdan bile geçmemelii.. Enfeksiyona çok açık oluyorlar cnm. Benim kapıdan bebek nasıl diye soran gripli birisinden bile kaptı ve tekrar hastaneye yatırdık. Havadaki zerreciklerle bile geçebiliyor. Anında ciğerlerine inebiliyor. Dikkatli ol cnm. Merak etme bebeğin inşallah bi 10 güne kadar yanında olur.

herkese çok teşekkürler...
bramble,, içimi rahatlattın biraz olsun! inşallah dediğin gibi olur ve eve getirebiliriz onu... söylediklerini harfiyen uygularım inan! yeterki o gelsin!
bebeğin kaç haftalık ve kilosu neydi acaba doğum yaptığında? neden küvezde kalmıştı birde? şimdiki sağlığı nasıl? inşallah bir sorunu yoktur!

sabırlı ol canım benim kızımda 48 gün sonra gelmişti sabretmek çok zor ama allah veriyor o sabrı bir şekilde

Allah yar ve yardımcınız olsun çok zor bitanem inan okurken yutkunamadım ama inanıyorumki sağlığına kavuşacak Dualarımız Seninle..

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda saglığına kavuşur.

Gecmis olsun seblev..seni en iyi anliyanlardan biri benimdir..Kizim 33+5 te dunya'ya gelmisti.Uuzn sure kuvezde ve yogun bakimda kaldi.1.800 gr-44 cm simdi Allahima cok sukur 1,5 yasinda cok kilolu degil 9.300 gr 80 cm boyu var ama tam bir tatli cadi.Inaniyorum ki bir gun sende benim yerimde baskasina kendi dogum hikayeni yaziyor olacaksin.Yalniz benim anlamadigim bir konu var bebege sut veriyor olmalari gerekirdi.Benim kizima ilk gun sadece burnundan sut verdiler.Daha sonra siringa ile verdiler.Dorduncu gun ben kizimi emzirdim kimse inanamadi ama o kucuk kiz cok guclu cikti darisi basina insaallah.Bu bir surec biraz kendini toparlasin eminim ki senin sutun ona cok iyi gelecektir.Lutfen uzulme bol bol sivi ici sutunu sag ve dolapta muhafaza et.Dualarim seninle guzel haberlerni buradan okuruz insaallah.

Gecmis olsun seblev..seni en iyi anliyanlardan biri benimdir..Kizim 33+5 te dunya'ya gelmisti.Uuzn sure kuvezde ve yogun bakimda kaldi.1.800 gr-44 cm simdi Allahima cok sukur 1,5 yasinda cok kilolu degil 9.300 gr 80 cm boyu var ama tam bir tatli cadi.Inaniyorum ki bir gun sende benim yerimde baskasina kendi dogum hikayeni yaziyor olacaksin.Yalniz benim anlamadigim bir konu var bebege sut veriyor olmalari gerekirdi.Benim kizima ilk gun sadece burnundan sut verdiler.Daha sonra siringa ile verdiler.Dorduncu gun ben kizimi emzirdim kimse inanamadi ama o kucuk kiz cok guclu cikti darisi basina insaallah.Bu bir surec biraz kendini toparlasin eminim ki senin sutun ona cok iyi gelecektir.Lutfen uzulme bol bol sivi ici sutunu sag ve dolapta muhafaza et.Dualarim seninle guzel haberlerni buradan okuruz insaallah.

çok sağol cnm... dediğin gbi doğum hikayemiz benziyor! inşallah sonunda sizin gibi kavusuruz bizde ve benzer durumda olanlarla duygularını paylaşır ve yardımcı olmaya çalısırım!
anne sütünü vermeye 1.haftadan sonra başladılar zaten ama makinaya bağlı olduğu için ağızdan sondayla verebiliyorlar! evet güçlü oldukları kesin,,cesur yürek diyorum ben ona!
ufacık yüreğiyle hayat mücadelesi veriyor!
temenni ve dualarınız için tekrar cok saolun arkadaşlar!

çok sağol cnm... dediğin gbi doğum hikayemiz benziyor! inşallah sonunda sizin gibi kavusuruz bizde ve benzer durumda olanlarla duygularını paylaşır ve yardımcı olmaya çalısırım!
anne sütünü vermeye 1.haftadan sonra başladılar zaten ama makinaya bağlı olduğu için ağızdan sondayla verebiliyorlar! evet güçlü oldukları kesin,,cesur yürek diyorum ben ona!
ufacık yüreğiyle hayat mücadelesi veriyor!
temenni ve dualarınız için tekrar cok saolun arkadaşlar!

ne zaman görüceksin miniğini bu gün perşembe genelde gösterilen bir gün hastanelerde ben salı ve perşembe günleri görebiliyordum

merhaba hikayemiz nerdeyse aynı sayılır.allah yardımcınız olsun.şifa melekleri hep yanınızda olsun.benim bebegimde sadece akciger yetmezligi ve beyin kanaması yoktu.bu iki sorunla birlikte o kadar çok problem vardı ki.tek böbrekliydi oda 3 gün çalışmadı.yemek borusu akcigerine baglıydı mideyle bir baglantısı yoktu.ameliyat oldu dogdktan 3 gün sonra böbrek çalışnca.kalpte kapanmayacak kadar büyük ameliyat gerektiren 2 adet delik ve kalp kapakcıgında problem vardı.karacigerde büyüme ve ayrıca hipotroid.48 gün sadece yogun bakım maceramız var.çok şeyler yaşadım oglum şimdi düzeltilmiş 3 aylık kilosu yerinde hareketleri ayına uygun şükürler olsun.1660 gr 31 hafta lık dogdu oglum,yaşamaz dediler ama direndi şükürler olsun.dualrım sizinle olacak.sizi çok iyi anlıyorum.sabır edin minişiniz atlatacak bu günleri.allah a emanet olun.

Merhaba,öncelikle Allahtan şifa diliyorum.Seni şuan çok iyi anlıyorum.Benim oğlum geçen salı 39 haftalık 3530gr doğdu ve yanıma getirdiklerinde sürekli inliyordu.Ciğerlerindeki suyu atacağım diye ciğerlerini yırtmış.ıki tarafına havayı boşaltan cihaz taktılar.Boğazından ciğerine oksijen tüpü bağladılar.Mideye beslensin diye hortum bağladılar.Bugün 5. günü.Önce boğazındaki tüpü çıkardılar.Sonra midesindeki tüpü çıkardılar.Şimdi biberonla anne sütü veriyorlar.Bugün küvezde altını bile değiştirttiler bana...ınan seni çok iyi anlıyorum.Ben üstelik bu bebişi 3 yıl bekledim.ıki başarısız tüp bebekten sonra mucize gibi kendiliğinden geldi bebişim.Kilosu ve haftasıda çok iyiydi ama işte hayat insana sürekli oyun oynuyor.Lütfen ben güçlü olmaya çalışıyorum.Bizim güçlü ve sabırlı olmamız gerek.ınanıyorum ki o güzel meleklere kavuşacağız.ışte o gün doğduğumuz gün olacak ...

ankaradaki arkadaşlar bebeklere çok geçmiş olsun diliyorum yapşabileceğim bişey varsa ankaradayoım sevgiler özelden amail atın

Back