Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm maalesef getiremedik hala eve!
uzun zamandır nete giremedim,, bende durumlar aynı... hastane - ev arası mekik dokuyorum! 24.gün bgn ve maalesef hala eve getiremedik bizimkini! hayırlısı diyorum artık dua etmekten başka da birşey gelmiyor elimden! 4-5 kere cıkarttılar makinadan ama her seferinde dayanamadığı için tekrar makinaya bağladılar... bu sürec normalmi değilmi bilmiyorum,, ne kadar daha dayanabilirim onuda bilmiyorum...
yrn yine görmeye gidecem inşallah gzl haberler alırım!
Cnm benim bebeğimide birkaç kez solunum cihazından çıkarıp kendi halinde denediler nefes alışlarını her seferinde tekrar bağladılar cnm. Merak etme böyle giderek makineye bağımlılığını kaybedecek. Sonra Allahın izniyle bebeğini kucağına alacaksın cnm. Benim bebeğim 45 gün sonra yanıma geldi. Sabırlı ol.. Şimdi bebeğim 9 uncu ayında. Çok çabuk hastalanabiliyor o yüzden eve getirdikten sonra çok dikkatli olman gerekiyor. Eve misafir almaman lazım bebeğinin sağlığı için. Heleki gripli birisi kapıdan bile geçmemelii.. Enfeksiyona çok açık oluyorlar cnm. Benim kapıdan bebek nasıl diye soran gripli birisinden bile kaptı ve tekrar hastaneye yatırdık. Havadaki zerreciklerle bile geçebiliyor. Anında ciğerlerine inebiliyor. Dikkatli ol cnm. Merak etme bebeğin inşallah bi 10 güne kadar yanında olur.
Gecmis olsun seblev..seni en iyi anliyanlardan biri benimdir..Kizim 33+5 te dunya'ya gelmisti.Uuzn sure kuvezde ve yogun bakimda kaldi.1.800 gr-44 cm simdi Allahima cok sukur 1,5 yasinda cok kilolu degil 9.300 gr 80 cm boyu var ama tam bir tatli cadi.Inaniyorum ki bir gun sende benim yerimde baskasina kendi dogum hikayeni yaziyor olacaksin.Yalniz benim anlamadigim bir konu var bebege sut veriyor olmalari gerekirdi.Benim kizima ilk gun sadece burnundan sut verdiler.Daha sonra siringa ile verdiler.Dorduncu gun ben kizimi emzirdim kimse inanamadi ama o kucuk kiz cok guclu cikti darisi basina insaallah.Bu bir surec biraz kendini toparlasin eminim ki senin sutun ona cok iyi gelecektir.Lutfen uzulme bol bol sivi ici sutunu sag ve dolapta muhafaza et.Dualarim seninle guzel haberlerni buradan okuruz insaallah.
çok sağol cnm... dediğin gbi doğum hikayemiz benziyor! inşallah sonunda sizin gibi kavusuruz bizde ve benzer durumda olanlarla duygularını paylaşır ve yardımcı olmaya çalısırım!
anne sütünü vermeye 1.haftadan sonra başladılar zaten ama makinaya bağlı olduğu için ağızdan sondayla verebiliyorlar! evet güçlü oldukları kesin,,cesur yürek diyorum ben ona!
ufacık yüreğiyle hayat mücadelesi veriyor!
temenni ve dualarınız için tekrar cok saolun arkadaşlar!