bende 30 haftalık doğum yaptım hemde üçüzdü benim mucizelerim çok çok zor günler atlattık doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar birgün iyi oluyorlardı bir gün kötü tam umutlanıyorduk bir problemi atlatıyorduk bu seferde başka bir problem oluşuyordu hatta bebeklerimden birisi için bu geceyi atlatamaz gibisine bir konuşma bile yapmışlardı bir seferinde birisi tam taburcu olacağı gün almaya gittiğimde benim yanımda kötüleşti %90 ölüm oranı olan bir hastalığa yakalanmış çok zor dediler ama şimdi yanımda çok şükür onlar çok güçlüler merak etmeyin bol bol dua edin bizim tam 58 gün sürdü yoğun bakım kapılarına gidip gelmemiz her seferinde acaba beşiklerini boş bulcammı korkusu her telefonda kötü habermi korkusu allahım kimseye yaşatmasın .neyse ben size umut olması için yazayım dedim benim bebişlerim şimdi çok iyi çok şükür allaha .inşallah sizde bu günleri en kısa zamanda atlatırsınız
Allah yardımcın olsun canımmmm hep dua et bebeginden dualarını hiç eksik etme..benimde dualarım seninde.allahım onu sana bagışlasın..
saol cnm bebişim solunumdan kurtuldu şuanda gayet iyi allaha şükür
cok sevındım yawrunla sıcacık yuvanızda olmanıza mis gibi bak ona öpuyorum allah hayırlı uzun ömur nasıp etsın
çok sevindim,gözünüz aydın...
dr ların iki ay kalabilir dediğini yazmıştın,bu benide umutlandırdı..
Allah bizi kısa zamanda ve sağlıkla bebeklerimize kavuşturur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?