Kocaman adam sonuçtaBende aynen böyle düşünüyorum.
Kocaman adam sonuçta
Zorla hergün evde duracaksın diyemezsin desen de dinlemeyebilir
Biri bana diretse ben evde duracaksam da durmam sanırım
Gitsin özgür olduğunu görsün haftada 2-3 gün cazip gelirse devam eder, sıkılırsa kendi gitmez zaten
Gelmezse bende gezerim, evde kös kös onu bekleyip gelene kadar da tartışma sözleri sıralamaktan iyidir
Canım git çık kal kendi bilir yiyorsa seni eve bi daha almasın ruh hastası kapıya kucağında bebek polisle gidince bi daha öyle bi laf diyor mu bakalım. Böylelerini Allah ıslah etsin. Bnimkide böyleydi hatta lohusayken bu sebepten surat yaptı bana sonra ben o suratı sçtm sıvadım anasınında öyle bi cinnet her şeyi halleder. Sen sağ sağlim doğurda gerisi bi cinnete bakar hepsi kuzu.bu evden cıkarsam bu eve bir daha gelemezmişim.. imkanı varmı eşim bu karakterde bir insanken annemde kalmam asla
Ama ben gitmem o kadar sık işin açığıHa işte dost , ana fikir , bende böyle düşünüyorum ; yapma denilen yapılır, özellikle bu aile konularında.
Erkekler ailelerini benimsemek ister. Ve evlendikten sonra ailevi olurlar bu yüzden.
Ah şu politika her adamın harcı değil,hele benim gibisinin hiçsende ona yap aynını yaşlısın normal bunlar bu hastalıklar de geç üzerinde durma bile n hastalıklar var şükeret otur de anlasın.
Ben eşimin annesini çok seviyorum ya. Hem temiz kalpli hem çok akıllı bi kadın. Çok da sevecen. Beni el üstünde tutuyor. 2 oğlu var, beni kızı gibi görüyor sanırım. Ayrıca entellektüel biri. bakışaçımız benzeştiği için iletişimimiz iyi. Eşime ben derim hadi annenlere gidelim veya sizinkiler kahvaltıya yemeğe vs bize gelsin diye. neredeyse ben eşimden daha düşkünüm onun ailesine:) o yüzden böyle gidip gelme yüzünden kavga çıkması, annecilik filan bana tuhaf geliyor.
Şanslısın cnm!Ben eşimin annesini çok seviyorum ya. Hem temiz kalpli hem çok akıllı bi kadın. Çok da sevecen. Beni el üstünde tutuyor. 2 oğlu var, beni kızı gibi görüyor sanırım. Ayrıca entellektüel biri. bakışaçımız benzeştiği için iletişimimiz iyi. Eşime ben derim hadi annenlere gidelim veya sizinkiler kahvaltıya yemeğe vs bize gelsin diye. neredeyse ben eşimden daha düşkünüm onun ailesine:) o yüzden böyle gidip gelme yüzünden kavga çıkması, annecilik filan bana tuhaf geliyor.
ayrıca bence bu gelin kayınvalide sorunsalı çift taraflı birbirini besleyen bişey. Genellikle kayınvalideler gelenekselci oluyor. Gelinler de asi. O yüzden dışardan gördüğümü söyleyeyim, kayınvalidenizi kıskanıyorsunuz galiba. aynı duyguları o da size besliyor olabilir. ayrıca eşinizin davranışları da çocukça onla normal yoldan başetmeniz bile zorken siz daha yanlış bi yolu seçmişsiniz. Siz hem daha açık fikirli olmalısınız hem daha eğitimli. bırakın sizden kaç yaş büyük bi insanla yarışmayı. bebeğinize odaklanın. onu sevin üzmeyin onu.
tşk ederm yazdınız için.. sizlerle konuşmak dertleşmek ve deneyimleriniz bana umut ışığı oldu inanın çünkü benim hiç umudum kalmadı...Baslarda bu sorunlari yasamayanlarin sayisi cok azdr heralde
En yakinimda sahit oldugum
Iki ablam da ayni sorunlari yasadilar ozellikle benim buyugum dayak mi yemedi ne hakaretler isitti hamileyken surekli agladi. kadin baska sehirdeydi ama bir telefonu yetiodu smdi cok mutlular masallah
Benimde aynen oyle ilk yillarmi zehr ettiler itis kakis hakaret.. cocuk dogdu kaynanmn ismini koymadim die esimi doldurdular lohusaligim da kendimi unutmustum uzuntuden bebegimi sevememistim.... Baska sehirde olmalarina ragmen iki haftada br ordaydik. Benim aileme esim hic yanasmiyordu. Ama smdi benim ailemle daha samimi esim msallah.Anlatsam uzarr 5. Yilimiza grdk cok şükür.. haa sorunlar bitiomu hayr ama en azndan bizi ailesi olarak kabullendi sevdi.. ailesi yuuzunden cikan kavgalar btti.
Ben butun yasadigim olaylardan sunu cikardim keske sabirla sussaymisim siddete kapiyi acan ben olmuusum( su anda boyle br sorunumuz yok) endiselerimden dolayi hep gtcekmiyiz onlar hep bizemi gelicek bu boyle nereye kadr surer esim onlara daha cok deger veriyor tarzinda hep korkularim vardi ve o panikle sakinligimi koruyamiyordum arkasindan gurultu patirti tabii.
Adami rahat birak ailesiyle istedigi gbi gorussun özgür hissetsin kendini bu konuda.. Doldurduklarini dusunsende sadece dua etmkle yetin( ben oyle yaptığımda esim gerck yuzlerini gormeye. Başladı) seninde bebisin gelir hayrlisyla onunla mesgul olursun esin evdeyken guzel vakit gecirmeye bak. eger sakin bir sekilde icindekilerini esine belli etmeden bu sekilde uzun bir sure dayanabilirsen farki sende göreceksin arkadasim
Bende bosanmayi cok dusunmustum ama smdi guluyorum kendime ne kadr cahilce kendimi kaybedip sacmalamisim.
haklısınız benide burdaki yorumlardan sonra farkına vardm ki evet uslubum cok yanlış eşime karşısevgili konu sahibi,WilDClawZ
konunuzu sonuna dek okudum, yazdiginiz yorumlari da kismen takip ettim. dusuncem sudur ki, uslubunuz cok ama cok hatali.
bu sitede bircok arkadas es ailesi sikintisina sahip. benim gozlemledigim, kalici cozumu yalnizca esler arasi uslup sagliyor.
ben, esimin ailesi ile gorusmuyorum. ancak esimin gorusmesine de karismiyorum. Esim annesini aramayi unutsa, ben tek kelime konusmamama ragmen (!) 'anneni ara bekler' diye tembihliyorum. size dusen de bunun benzeri sekilde yaklasmaktir.
Evliliginiz cok yeni, yasiniz cok kucuk. unutmayin ki tasima su ile degirmen donmez. velev ayrilma noktasina vardi bu evlilik, inanin pisman olan taraflardan biri de siz olursunuz.
peki hergün gtmeye kalksada böyle düşünürmydnz kızlar.Bende aynen böyle düşünüyorum.
ben cinnette geçirdimde benimkine işlemiyor adam bir gün sonra yine anam diyor..Canım git çık kal kendi bilir yiyorsa seni eve bi daha almasın ruh hastası kapıya kucağında bebek polisle gidince bi daha öyle bi laf diyor mu bakalım. Böylelerini Allah ıslah etsin. Bnimkide böyleydi hatta lohusayken bu sebepten surat yaptı bana sonra ben o suratı sçtm sıvadım anasınında öyle bi cinnet her şeyi halleder. Sen sağ sağlim doğurda gerisi bi cinnete bakar hepsi kuzu.
eşim çok kaba bir insan özellikle bana ailesi için ahlaksız diyebilyor.. gercekten cok zoruma gidiyorBircok konuda haklisin ama haksiz oldugun yerler de var.
Haftada bir gitmek cok degil, bunu abartmissin. Ustelik esin sana her seferinde birlikte gidelim diye tutturmuyor anladigim kadariyla, senle bir gidiyorsa sensiz uc gidiyor. Aslinda buna sevinmelisin her zaman seni sürüklemeye calismiyor. Biraz idare edebilirsin bence.
Tabi su an haklisin hamilelikten oturu, esin de korkunc kaba bir insan, tavirlari uslubu cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?