• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim Dogmak Evliliğim Bitmek Uzere Çok Üzgünüm..

Canım ilk sene erkeklerde bu tür problemler oluyor.Evliliğe adapte olmıyor,kalabalığa da alışkınsa evlilik sıkıcı gelebiliyor.Bebeğiniz olunca akşamı zor getirir inan .Aile olduğunun daha çok farkına varır.Sen devamlı gitme dedikçe,iş inata biniyor,bırak giderse gitsin,sen bebeğine odaklan.Şu an düşünmen gereken bebeğin canım.

sabırlı olsanda olmasanda beklesende düzelmeyecek..
eşimde hergün annesile konuşur telefonda 15 20 dakika hayır ne konuşuyorsun ki o kadar 60 yaşında bi kadınla. bir gün aramasın eşim hemen o gün akşamı arar naptn oglum sesn cıkmıo die..
huzur var annesinde dinliyor annesi onu anlıyor senin yapmadığını o 60 yaşındaki akıllı kadın yapıyor.git aşkım annene de hasta zaten sana ihtiyacı var de.o zaten bir süre sonra sıkılacak erkekler öle laf dinlemekten hoşlanmaz annesi olsun eşi olsun.ama karşılıklı herşey anasıda onu dinliyor.

adam kahveye kumara içmeye gezmeye gitmiyor anasına gidiyor.bırak naparsa yapsın çok büyütmüşsün meseleyi bu kadar üzme kendini.
artık evlendi kendine ait bir evi yuvası var madem sürekli gidecekti anasına neden evlendi yuva kurdu ki.

Bir tek ben mi büyütülecek birşey olmadığını düşünüyorum acaba, yani hafta da bir ailecek ziyaret dışında eşiniz istediği kadar ailesine gidebilir. Bu neden sizi rahatsız etti anlamıyorum. Bir de hamilesiniz ilgi bekliyor olmanız büyük olasılık ve ayrıca bebeğinizi bu kadar üzmeyin. Size şunu söyliyim, evlat sevgisi öyle güzel ki siz sağlıkla kucağınıza alın inşallah kocanızı görmeyeceksiniz bile. Bence bir süre bu konu hakkında sessiz kalın, doğumunuzu yapın, evinize gelin bebeğinizle ilgilenin. Biraz zaman size iyi gelecektir eminim.Bebekler beraber eşinizin tavırları da değişir umarım.

Birde söylemeden geçemeyeceğim, artık olan olmuş ama aranızda ki yaş farkı bana çok geldi. Siz daha hayata yeni adım atarken o neredeyse yarılamış. Hayata bakış açılarınızın farklı olması gayet normal.

canım eşinin konuşma tarzında bir sıkıntı yok ,sinirli insana birşey söylediğin zaman gözü döner cinnet böyle birşey galiba,ayrıca gitsin gelsin sen neden müdahale ediyorsun sancın tutsa o yanında olmadığı için bırak o utansın neden bebeğin ve kendine en güzel günleri zehir ediyorsun,eşinin ailesi ne kadar kötü olursa olsun bunu eşinde bilse sen onlara karşı birşey söylediğin anda sana karşı savunmaya geçer ,bu aileci olması sürekli olmaz biiz yaşamadıkmı biz de yaşadık 8 yıl böyle geçti,yeri geld, beni aşağıladı onları tepesine çıkardı , sonra karışmadım şimdi ben git diyorum o gitmiyor,daha yeni evlisin eşin aile olduğunuz kavramına kendi daha alıştıramamış biraz zaman ver ,zaman verirkende karışma gitsin bırak ,birgün bu ağladıklarına çok pişman olursun
peki ben bıraktıkca o hergün gitmeye kalkacak hergün onlarda olacak ve yuvasını iyice unutacak :( o zamam ne yapacagm

daha yeni evlisin canım ne çabuk dayanılmaz oldu herşey.yapacaklarını arkadaşlar sölemiş.yanlış iletişim kuruyosun.bırak gitsin anasına babasına sende kendi hayatını kur sallama bebeğinle ilgilen evini ev yap cıvıl cıvıl gelincede eşim gayet hoş karşıla boynuna atlama ama aaa naptın nasıl geçti ooo iyi iyi modunda ol gülücükler saç şarkılar mırıldan akraba dostlarınla ailenle ol annene git korkma lütfen o gelsin evine.sonra eşin anlıcak ve inan o eve gelmek için can atacak.
tek çözümü gerçekten bu mu ona karışmamak mı

Canım ilk sene erkeklerde bu tür problemler oluyor.Evliliğe adapte olmıyor,kalabalığa da alışkınsa evlilik sıkıcı gelebiliyor.Bebeğiniz olunca akşamı zor getirir inan .Aile olduğunun daha çok farkına varır.Sen devamlı gitme dedikçe,iş inata biniyor,bırak giderse gitsin,sen bebeğine odaklan.Şu an düşünmen gereken bebeğin canım.
bu seferde başı boş bıraksam hergün gidecek .. o zaman iyice unutacak bizi :(

peki ben bıraktıkca o hergün gitmeye kalkacak hergün onlarda olacak ve yuvasını iyice unutacak :KK43: o zamam ne yapacagm

neden unutsun?sen sürekli sıktıkça daha çok gitmrk isteyecek ,bunlattıkça dışarı atıcak kendini ,bırak gitisn yeterki gittiğği yer annesi olsun

evet blyrm iletişimim hatalı kelimelerimi secemyrm ama cok yoruldm sabrm kalmadı psikolojim alt üst oldu
surda doguma azcık kalmş ya eşini bir güldür mutlu et evladm gelio die sevin ama yok
anamda anam anamda anam..
Canim haklısın. Ama bu şekilde davranman bu sorunu cozmuyo.
Biraz serbest bırak onu.sen de istediğini yap.bak gör senin yanında olmak isteyecek.
Bırak annesine gitsin .sen ses etmezsen orası ona cazip gelmez. Biz kadınlar hakikaten baxen çok dirdir ediyoruz .

Bir tek ben mi büyütülecek birşey olmadığını düşünüyorum acaba, yani hafta da bir ailecek ziyaret dışında eşiniz istediği kadar ailesine gidebilir. Bu neden sizi rahatsız etti anlamıyorum. Bir de hamilesiniz ilgi bekliyor olmanız büyük olasılık ve ayrıca bebeğinizi bu kadar üzmeyin. Size şunu söyliyim, evlat sevgisi öyle güzel ki siz sağlıkla kucağınıza alın inşallah kocanızı görmeyeceksiniz bile. Bence bir süre bu konu hakkında sessiz kalın, doğumunuzu yapın, evinize gelin bebeğinizle ilgilenin. Biraz zaman size iyi gelecektir eminim.Bebekler beraber eşinizin tavırları da değişir umarım.

Birde söylemeden geçemeyeceğim, artık olan olmuş ama aranızda ki yaş farkı bana çok geldi. Siz daha hayata yeni adım atarken o neredeyse yarılamış. Hayata bakış açılarınızın farklı olması gayet normal.
evet hayata bakış aacılarımız cok farklı oda bunu diyor..
ben yaş farkının bu kadar sorun olacanı düşünmemiştim..
hani siz diyorsnz ya bırakın gitsin napacaksnz die..
ama ben ses etmedimm zaman eşim iyice tepeme binecek her allahın günü gitmek isteyecek
bende diyormm ki madem her allahın gunü gideceksn neden evlendin diyoum..
o zaman biz nolacagız .. :(

Canim haklısın. Ama bu şekilde davranman bu sorunu cozmuyo.
Biraz serbest bırak onu.sen de istediğini yap.bak gör senin yanında olmak isteyecek.
Bırak annesine gitsin .sen ses etmezsen orası ona cazip gelmez. Biz kadınlar hakikaten baxen çok dirdir ediyoruz .
haklısınız eşim kendi dedi zaten bilymsnz..
sen beni ittin..
sen böyle yaptıkca beni aileme daha cok ittin beni bu hale getiren sensin die ..

Bana olaydan çok kocanın hareketleri ergence geldi. Sanırsın karşında 15inde bir çocuk, sen laf anlatıyorsun o bırak seni kendine bile muhalif.....

23 yaşındasın
Kültür farkımız çok eşim zıt derken
Pat diye hamile kalmayı göze alıyosun
Neyse olan olmuş

Aman bırak gitsin, her seferinde sana da gel demesin yeterdi
Ama çok büyümüş ve seviyesizleşmiş kavga artık.

tek çözümü gerçekten bu mu ona karışmamak mı
evet bu.karışınca eline bişi geçmicek çünkü sen söledikçe inadına yapıyo insan pisikolojisi işte.rahat bırakmakta fayda var rahattan kasıtta sende bu taraftan çaktırmadan ilerlicen olumlu yönde eşin dicekki ooo ben yokken bunlar çook mutlu neler yapıyolar diye merak edicek sizi merak iyidir.

evet hayata bakış aacılarımız cok farklı oda bunu diyor..
ben yaş farkının bu kadar sorun olacanı düşünmemiştim..
hani siz diyorsnz ya bırakın gitsin napacaksnz die..
ama ben ses etmedimm zaman eşim iyice tepeme binecek her allahın günü gitmek isteyecek
bende diyormm ki madem her allahın gunü gideceksn neden evlendin diyoum..
o zaman biz nolacagız .. :KK43:

Bırakın gitsin düşmeyin üstüne, siz sürekli bu konuyu açtığınız için o da kaçacak yer arıyor kendine. Uzaklaştırmayın evden, eve geldiğinde huzur yerine dır dır bulacağını bildiği için kaçıyor olabilir. Bir süre de sessizliği deneyin, eve geldiğinde güzelce karşılayın, yemeğinizi yiyin vs.

Geçen gün erkek bir müvekkilim şöyle demişti, "eşim sadece cuma akşamları 1-2 saat geçirdiğim arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor. Bu konu öyle büyüdü ki, neredeyse eve her geldiğimde aynı konu. Hatta başka birşeyden bahsederken bile konuyu buna getiriyordu. İşten eve dönerken , off yine eve gidicem yine huzur yok, diye tasası tutuyordu. İnanın evime gitmek istemiyordum"

23 yaşındasın
Kültür farkımız çok eşim zıt derken
Pat diye hamile kalmayı göze alıyosun
Neyse olan olmuş

Aman bırak gitsin, her seferinde sana da gel demesin yeterdi
Ama çok büyümüş ve seviyesizleşmiş kavga artık.
İnan ne kültür,ne yaş ,ne de çocukla alakası yok...
Eşimle aynı yaştayız,aynı memleketliyiz,çocuk 3,5 sene olmadı, ama sorun aynı!

Adamın gözünde evliliğin bitmiş, çocuk için tutuyor seni. Seni sevdiğini düşünmüyorum. Üzücü ama bu.

Onun kahrını daha kaç sene çekeceksin. Kaç sene daha hakaret edecek, gün gelip dövecek belki de....

23 yaşında gencecik hayatının baharın da bi kadınsın. Çekme o adamı. Yıllarını zindan etme.

Adam ben sensiz de olsa ailemin yanına gitmeliyim dedikçe üstüne üstüne gitmissiniz. Gereği var mı? Zaten zamanla size daha fazla vakit ayırması gerektiğini kavrayacaktır. Pazar gününü size ayiriyormuş, is cikisi da anne babasına gitsin bir kaç gün bunda büyütecek bir şey yok.

hask
evet bu.karışınca eline bişi geçmicek çünkü sen söledikçe inadına yapıyo insan pisikolojisi işte.rahat bırakmakta fayda var rahattan kasıtta sende bu taraftan çaktırmadan ilerlicen olumlu yönde eşin dicekki ooo ben yokken bunlar çook mutlu neler yapıyolar diye merak edicek sizi merak iyidir.
haklsıınız çünkü ben böyle yaptıkca eşim daha cok düşleşdi birde eşim pazar gününü allhta evine bana ayırıo
kaynanamda bunu biilo ya her pazar arıyor eşimi rahat bırakmıo napttınz ne ettiniz die inadına yapıo
bn önceden aradnda kaynanam bak yine annen yoklamasnı yaptı derdim
kadın resmen bizim aramızı bozmak için herşeyi yapıo

Back