Bebeğim Dogmak Evliliğim Bitmek Uzere Çok Üzgünüm..

bende onu diyrm ya bok var anasında sanki aman yarabbm anamda anam anam da anam beynimizi yediler adam evlilinden olacak anamda anam hay bşaına taş düssün dayanayrm
nie benmle evnedn madem diyrm
birde annesini hergün arayıp rapor vermeler cinayet sebebi
o kadnda bizı böyle yapıo ya zevk alıo resmn
ama yoo aman diyim.. eşim için o bir melek hasta yaşlı bir aya cukurda vah vah..

Ne diyeyim cnm sana helal olsun o zaman!işte ben o politika denen şeyi yeni çözenlerdenim malesef..Hoş 5 yıl oldu çok geç kalmş sayılırmıym?

Umarım herşey düzelir canım. Evladını da sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Benim bu hikayede gördüğüm en önemli sorun yaş farkı. Yaşlarınız biraz daha yakın olsa eşinle bütünleşmeniz daha kolay olurdu bence.

hiç bir kv oğlu ile gelinin arasını açmak istemez vardır belki böle tipler ama azınlıktadır.kv ler sadece bizlerden daha tecrübeliler ve atacağımız adımı kestirip nelere kızıp nelerden huylanacağımız iyi bildikleri için kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyolar.ve çok keyif alıyolar madurumda madurum moduna girip oğullarını gözünde zavvalı konumuna düşürüyolatr kendilerini bunada bizler izin veriyoruz.

WilDClawZ bak kuzum, aynı durumdayız. Ben de evlendim 3-4 ay sonra hamile kaldım. Şuan oğlum 10 küsür aylık...
Benim adam da hep akrabaları anası yeğeni hep böyleydi.
Bırak şimdi bunları canım düşünme hiç çünkü kendini ve bebeğini üzmene değmiyo...
Sen şimdi minik meleğini kucağına alıcağın günü düşün. Onunla konuş yumuşak ses tonuyla onunla dertleş...
Ben de yaşadım hepsini... Elinde ne var ne yok anasına yeğenine yedirmekten bana kafayı yedirtti. Yani düşün imkanı olsa bizim evi sırtlayıp onlara vericek o derece.
Bırak gitsin görsün sülalesini kendi başına.. Sen gitmek istemiyosan gitme zorla feğil ya... Ama anasından eve geldiğinde de Sakın surat yapma. Şimdi böyle evet ama bebeğin doğunca gör bak nasıl değişicek. O andan sonra seni ve bebeğini düşünücek. Erkekler düz mantık. Nasılsa gece karımın bebeğimin yanındayım gündüz de anamı göreyim hele bi yol kafasındalar. Kafalarına saksı düşesiceler...
Ama bebek doğunca eve gelmek için ne bahaneler yaratıcak...
He oldu ki yok hala akıllanmadı, o zaman doğumdan sonra senin fikirlerin değişicek. Aman nereye giderse gitsin benim bebeğim bana yeter diyceksin...

canım şimdi en hassas dönemdesin. kocanı da ailesini de boşver kırkın çıkana kadar. doğum sonrası daha zor. kendine ve bebeğin için huzur şart. uykusuzluk emzirme vb bir sürü sorun seni bekliyor. bu yüzden en kısa zamanda annene git ve kendin bebeğin için sakinleşip kafanı toparlayana kadar orada kal.
eşine rest çekmek için değil hem onun için, hem senin için işleri kolaylaştıracak en kolay yöntem bu bence.
inan canım lohusalık gebelikten daha zor. yuvanı kurtarmak için sağlıklı düşünmek için bu zor dönemi annende geçirmeni tavsiye ederim.

icim sisti valla ... nekadar abartmisn ... gitsin annesine birak ... ne var bunda ...
senlede ilgilenmem ... sizden bananae demioki adam..

cok üstüne gidiosun ... birak yakasini pacasini ... sakin ol

önce bebegini düsün ... herseyden önce ...

kocanida az rahat birak .... böyle bogma ... giti geldi eti diyene kadar kafa on milyon olur adamin ...

sakin ol ... bebegini düsün ... herseyden önemli olan o ... melek o <3

allahim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin ....

ayrilmak icin bir neden göremiyorum ...

sabir et <3

neyse geç değil hiç bişi için politika ilşkiler için bazen iyi oluyor herkes memnun oluyor.
Bazen kendimi suçluyorum sevebilirdim diye! ama olmuyor!yaptıklarını unutamıyorum,inan hırs yaptım 5 yıl böyle geçti yoksa çoktan boşanmıştık!neyse şu politika ile ilgili bişey varsa okuyacağım

Bazen kendimi suçluyorum sevebilirdim diye! ama olmuyor!yaptıklarını unutamıyorum,inan hırs yaptım 5 yıl böyle geçti yoksa çoktan boşanmıştık!neyse şu politika ile ilgili bişey varsa okuyacağım
tatlım merkezine oturmuş kadın hemen kaldır onu ordan beş yıl bu kadına hırs yaparak yaşamışssın bari bundan sonra relaks ol ne kadarda değer vermişssin yahu

tatlım merkezine oturmuş kadın hemen kaldır onu ordan beş yıl bu kadına hırs yaparak yaşamışssın bari bundan sonra relaks ol ne kadarda değer vermişssin yahu
Çok haklısın tanımadan önce malesef kızıydım say!annem kadar değerliydi gözümde; ama ne zaman evime, 5 aylık evliyken gelip,2 ay kaldı, hamile haberimi alıp, kanamam olmasına rağmen ertsesi gün kavga çıkarıp ,düşük yaptığımda da adetti ne hamileliği dedi benim için bitti!kaldırdım da işte bu tür konularda hortluyor,içimdeki kızgınlık!

Baslarda bu sorunlari yasamayanlarin sayisi cok azdr heralde
En yakinimda sahit oldugum
Iki ablam da ayni sorunlari yasadilar ozellikle benim buyugum dayak mi yemedi ne hakaretler isitti hamileyken surekli agladi. kadin baska sehirdeydi ama bir telefonu yetiodu smdi cok mutlular masallah
Benimde aynen oyle ilk yillarmi zehr ettiler itis kakis hakaret.. cocuk dogdu kaynanmn ismini koymadim die esimi doldurdular lohusaligim da kendimi unutmustum uzuntuden bebegimi sevememistim.... Baska sehirde olmalarina ragmen iki haftada br ordaydik. Benim aileme esim hic yanasmiyordu. Ama smdi benim ailemle daha samimi esim msallah.Anlatsam uzarr 5. Yilimiza grdk cok şükür.. haa sorunlar bitiomu hayr ama en azndan bizi ailesi olarak kabullendi sevdi.. ailesi yuuzunden cikan kavgalar btti.
Ben butun yasadigim olaylardan sunu cikardim keske sabirla sussaymisim siddete kapiyi acan ben olmuusum( su anda boyle br sorunumuz yok) endiselerimden dolayi hep gtcekmiyiz onlar hep bizemi gelicek bu boyle nereye kadr surer esim onlara daha cok deger veriyor tarzinda hep korkularim vardi ve o panikle sakinligimi koruyamiyordum arkasindan gurultu patirti tabii.
Adami rahat birak ailesiyle istedigi gbi gorussun özgür hissetsin kendini bu konuda.. Doldurduklarini dusunsende sadece dua etmkle yetin( ben oyle yaptığımda esim gerck yuzlerini gormeye. Başladı) seninde bebisin gelir hayrlisyla onunla mesgul olursun esin evdeyken guzel vakit gecirmeye bak. eger sakin bir sekilde icindekilerini esine belli etmeden bu sekilde uzun bir sure dayanabilirsen farki sende göreceksin arkadasim
Bende bosanmayi cok dusunmustum ama smdi guluyorum kendime ne kadr cahilce kendimi kaybedip sacmalamisim.

Kızlar belki de ben tuhafımdır bilmiyorum
Bana göre haftada 2-3 bile gitse sorun olmaz
Yeter ki her seferinde sende gel diye emri vaki yapılmasın
O yokken bende ablama ya da arkadaşıma giderim mesela

evet blyrm iletişimim hatalı kelimelerimi secemyrm ama cok yoruldm sabrm kalmadı psikolojim alt üst oldu
surda doguma azcık kalmş ya eşini bir güldür mutlu et evladm gelio die sevin ama yok
anamda anam anamda anam..

Bir iki soylediniz ve hala kavga ediyorsunuz demek ki konuşmak ve kavga etmek çözüm değil neden hala aynı yolda devam ediyorsunuz ?

Bakın , lütfen dikkate alın ; siz ne kadar gitme derseniz o kadar gidecektir.
Gidince kesinlikle tepki vermeyin, keyfinize bakın işte evde. Onunla dogmadiniz siz. Yalnızca kalabilirsiniz.
Dogumunuza iki hafta var, stresten vardır , ağrılara , korku da. Sizi çok iyi anlıyorum ama size bir can emanet edilmiş, daha özenli olmalısınız.
Yarın o bir gün yanınızda olacağının garantisi olmayan bir adam için bu kadar kahır neden ?

Bakın getirsen konuşmuyorum ; ne kadar umursamaz olursanız o kadar iyi sonuç alırsınız.

Bebeğiniz dünyaya geldiğinde daha da zor olacaktır günleriniz. Gaz sancıları, uykusuzluk, acemilik, sizin lohudaliginiz , cevrenizin çocuk görme baskısı, yorumları v.s.
Bu sürece sağlam sinirlerle girmelisiniz.

Yıllar sonra " aman kendini neden böyle üzdüm ki ben çok .... " diyeceksiniz.

Sakın trio atmayın ona. Mesajda atmayın o dediğiniz şekilde.

Konuyu sonuna kadar okuyamadım.
Okuduğum kadarında bunaldım.
Keşke oturmamış evliliğinize çocuk yapmasaydınız.

Kızlar belki de ben tuhafımdır bilmiyorum
Bana göre haftada 2-3 bile gitse sorun olmaz
Yeter ki her seferinde sende gel diye emri vaki yapılmasın
O yokken bende ablama ya da arkadaşıma giderim mesela

Bende aynen böyle düşünüyorum.

sende ona yap aynını yaşlısın normal bunlar bu hastalıklar de geç üzerinde durma bile n hastalıklar var şükeret otur de anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…