bebeğim aralık doğumlu oldu

tebrık ederım sızı ALLAH analı babalı buyutsun ınsallah bahtı guzel olsun darısı basımıza

ocak 15 e kadar zamanımız varken erkenci davranıp geldi benim oğlum :) ne güzel bir mutlulukmuş

:):):) Çok sevindim senin adına Allah sağlıkla bolluk bereket içinde bir ömür nasip etsin;Ben hala bekliyorum...
Kilosu,boyu falan nasıl?Bizim oğlanın gelmeye niyeti yok sanırım.Vaktin olur da yazarsan deneyimi seviniriz.
Nasıl başladı doğumun vs vs :)Oğlunla yeni yıla giriyor olmak da en güzel hediye

çok teşekkür ederiz kaç gündür ancak vakit buldum şimdi benim oğluşum sürekli emmek istiyor saatlerce emziriyorum. sanırım sütüm de biraz az ondan olabilir. kilosu 2800 doğdu sonra sarılık oldu 2620 ye düştü şimdi yine düzeldi ve dün tartıldığnda 2830 çıktı boyu 49 cm olmuş. suyum geldi gece 5te afedersiniz altıma kaçırıyorum sandım hmen tuvalete gittim sonra suyum olabilir mi diye düşünürken damla damla geldi yine emin oldum ve hazırlanmaya başladık eşimle hastaneye gitmek için. şekerlerimizi eşyalarımızı hepsini aldık gittik :) normal istiyorduk ama açılma yoktu gittiğimizde çok yavaş diye suni sancı verelim dedi doktorum ben de sun,i sancı istemediğimden sezeryan olsun dedim. iyiki de sezeryan olmuş. şuan çok iyiyim sezeryanda sadece ilk gün çok ağrı var o da ağrı kesicilerle atlatılıyor. sonra bir daha rahat ettim :) malasef analttığım sarılık olayından dolayı biz 31 aralık akşamı çıkabildik hastaneden o yüzden ben yorgunluktan uyudum :) uyuyarak girdik yeni yıla :)

"şekerlerimizi eşyalarımızı hepsini aldık gittik :)" çok iyi ya Allah utandırmasın inş...İçine sinen bir doğum olduysa sorun yok bakalım biz neler yapacağız Beklemedeyiz

gözünüz aydın olsun allah ananalı babalı büyütmeyi nasip etsin ihşallah vatana milllete hayırlı bir evlat olur ihşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…