mehtap eşim bi yapcam der yapar evde malzeme olsa eline tutuşturup yaptırırım ama aklına gelecekte yapacak ben pek ihtimal vermiyorum ama hadi bakalım ecrinde kaç aydır arka arkaya gidiyo ama ön emeklemiyo bide yüzüstü yatmıyo zaten cadı ben yatırsam bile kendi dönüyo
Ne güzel hem de oyuncakları tozlanmadan temiz temiz durur. En iyisi kendisinin yapması tabi. Ne güzel büyüyünce de hatıra diye saklayıp başka birşey için kullanabilir.
Berkay da çabucak devriliyor. Önünde oyuncak varken dengeyi sağlıyor ama oyuncak yoksa pat diye yana düşüyor. Berkay'ın emeklemesi de çok komik sırtüstü kendini ayaklarıyla geri geri itiyor:)) Emekleme pozisyonunda düz bir şekilde emeklemiyor.
Canım biz bir-iki defa 2-3 kaşık verdik fazla vermedik. Daha doğrusu ben çok güvenemedim. Siz tarhanayı nereden alıyorsunuz ev tarhanası mı?
Şu un tarhanaları var kırmız gibi ..ev yapımı geçen kartalkaya dan dönerken bir
tesisden aldık Bolu'lu köy kadınlarımız yapmış..güzelde yapmışlar ellerine sağlık...
Geçende annem getirmiş bir komşusu yapıp vermiş..oda çok güzeldi..
bende tavuk haşlayıp tavuk suyuyla pişirdim bu defa sevdi walla...
ya belkide sürekli sebze yemekden öğğ geldi oğluma..
kendini tam oturur pozisyona getiremiyo ecrin yatarken yarı beline kadar kalkıyo ama tam kalkamıyo kendi kendine
Eşim de geçenlerde Şile tarafından dönerken yolda köy kadınlarından almış ama çok güvenemedim. Bolu'da Koru Otel'in sattığı tarhanalar vardı geçen senelerde oralardan almıştık onlar çok güzeldi. Bir de size daha yakın Berceste tesislerinde satılıyor çok güzel köy tarhanaları. Bende tarhana tarifi vardı aslında ama kuruturken çok kötü kokuyor belki bu yaz yaparız. Haklısın canım büyüdüler artık farklı şeyler yemek istiyorlar hem de damak tadları gelişir.
nınım artık sadece sebze çorbası verme bütün çorbaları verebilirsin mercimek yoğurt tavuk irmikli çorbalar
bizde berceste de aldık galiba..
yanlış hatırlamıyorsam..
köy kadınlarımız satıyorsa korkma canım..
sen tatdına baktınmı güzelse ver Berkay'a
Günaydın canım
şimdi Berkay'ın kaç dişi çıktı ??
üsttekilermi geliyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?