• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 haftalık doğum süreci

Bilmiyodum bak onu, hatta emmince kilomu verir diyodum,çok çok saol. inşallah bende gelcek hafta baslicak emmeye bugün birazcik agzina aldi ama emmedi bilemedi,uyudu hemen.emmince inşallah daha cabuk toparlar.guclenir , ayni bizdede hele bu son 3 gündür tam sut verilmeden önce gidiyorum çok agliyo ,bide burda her 4 saatte ama makina 1.5 saatte bitiriyor vermeyi.galiba bizdede açliktan agliyo cunku sütü verip altini degistirince rahatliyo. Her 4 saatte 34 Cc veriyolar, sizin hesapla her 2 saatte 17 Cc yani.dün gece 1 saatte 3 defa bladikardi oldu, ben cok uzuluyorum bi duzelmedi diye ama bakici hemsire bilgisayara götürdü,gosterdi. inan bana bütün premature bebekler ayni , hele 30-34 haftasi arasi çok olur. 34. Haftadan sonra düzelir merak etme,sizde 33haftaya girdiniz dedi ,biz endiselenmiyoruz kalbinden,mudahale bile etmeden kendi kendine toparliyo dedi ama hele gogsunde yatarken çok korkuyom çok.160 lardan bi anda 60 lara kadar düṣüyo makina acayip ötüyo kipkirmizi🥹🥹🥹

Back