Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hiç şaşırmadım zaten ne vercez şaştık yaa onda o bunda bu var

Hediye gönderdiği kıyafetler için Berkay Süreyya teyzesine teşekkür eder:))

Eklentiler

• $IMG00061-20100330-1120.jpg
    $IMG00061-20100330-1120.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMG00063-20100330-1122.jpg
    $IMG00063-20100330-1122.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 15
  • $IMG00064-20100330-1130.jpg
    $IMG00064-20100330-1130.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 16
  • $IMG00065-20100330-1130.jpg
    $IMG00065-20100330-1130.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 16
  • $IMG00066-20100330-1133.jpg
    $IMG00066-20100330-1133.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 17
ayyy ben onun gülüşünü yerimmm...
ne yakışmışşşş gömlekler böylee...
hele montu süperrrrrrr..
Güle güle sağlıkla kullansın kuzucuk...

evet kesin...
bizim kızlar almayadalar..
diyorlarki Türkiyede bebek kıyafetleri ne kadar pahalı ..
buraya geldiğinde hiçbirşey getirme Ata'ya burdan alırız dediler..
şimdi Mayısda gideceğim ya o zaman bakayım..
Bizim yakışıklı çocuklarımıza ciciler alacağım...

Canım bahsetmiştim biz 2 sene önce gitmiştik. Ama hiç öyle çok ucuz birşey bulamadım oralarda. Ayrıca bütün heryeri çin malı sarmış. Gerçek Alman malı çok zor bulunuyor onlarda pahalı zaten. Ama belli zamanlarda belli yerlerde indirimli mallar satılıyormuş. Oraları halalar daha iyi bilirler zaten.

ayy çok tatlı berkay maşşallahhhhhhhhhhhhhhhh:))) bizim kimsemiz yok almanyada:))))))

siz bebeklerinize özellikkle şu marka dediyiniz marka varmı kızlar

oyyy canım benim..
senin istediğin bişey olursa söyle ben alırım Mecbueciğime...

saol canım almış kadar oldun inanki vallahi burdada var herşey yani ne istersem buluyorum uçuk rakamlarda var ama uygun şeylerde var:)

ayy çok tatlı berkay maşşallahhhhhhhhhhhhhhhh:))) bizim kimsemiz yok almanyada:))))))
Teşekkür ederiz teyzesi. Sen Ecrin'in fotoğrafını eklemedin ama:(

Sevi bebeyi şimdiye kadar çok güzel kullandım canım doğal boya kullandıkları için fazla renk seçenekleri yok ama olsun çok sağlıklı kıyafetler. Onun dışında kullanışlılığı açısından chiccodan da memnun kaldım ama o biraz pahalı çok çabuk büyüdükleri için o kadar fazla para vermeye değmez yani.

Teşekkür ederiz teyzesi. Sen Ecrin'in fotoğrafını eklemedin ama:(

Sevi bebeyi şimdiye kadar çok güzel kullandım canım doğal boya kullandıkları için fazla renk seçenekleri yok ama olsun çok sağlıklı kıyafetler. Onun dışında kullanışlılığı açısından chiccodan da memnun kaldım ama o biraz pahalı çok çabuk büyüdükleri için o kadar fazla para vermeye değmez yani.

inanki mehtap dünde denedim bugünde siteden ekleyim dedim yapamadım senin tarif ettiyin şekildede galiba fotoların boyutu büyük geliyo o yüzden oda olmadı chiccodanmı alıyosun pantolon gömlek falan vallahi ben lcwden alıyorum sürekli hem renk seçeneyi çok hemde uygun geliyo ve kız kıyafetleri çokkkkkkkk güzel pazar günü baktım fırfırlı şortlar var:)nisan ayı bitsin yazlık giyerler inş:)

walla canım marka takıntımız yok..
ama bizim burda viaport diye biryer var bana yakın..
ben orda kanz diye bir marka var orası indirime girdiğinde çok ucuz oluyor ürünleri ve güzel..
Geçen Ata'ya kadife pantolonlar aldım tanesi 10 tl..
panço diye bir yer var içerenköy carrefour ordanda 30 tl ye nike eşofmanlar aldım..

bazen lcw ..değişiyor canım...
Mecbue sizin orda zara mağazası varmı canım..
bak çok güzel oranın bebek reyonu..
Ata'ya ordanda alıyorum..

Mehtap hakılısın canım burda da birçok ürün çin malı..
mothercare vs ..şaşırdım..

var zara ama bakmadım hiç c/a var ona baktım çok güzel takımlar var taytlı tunikli yazlık ama lcwyi beyeniyorum ben hem uygun hemde çok seçenek var ve cıvıl cıvıl renkleri zarada bize baya uzak alışverişmerkezi var orda

inanki mehtap dünde denedim bugünde siteden ekleyim dedim yapamadım senin tarif ettiyin şekildede galiba fotoların boyutu büyük geliyo o yüzden oda olmadı chiccodanmı alıyosun pantolon gömlek falan vallahi ben lcwden alıyorum sürekli hem renk seçeneyi çok hemde uygun geliyo ve kız kıyafetleri çokkkkkkkk güzel pazar günü baktım fırfırlı şortlar var:)nisan ayı bitsin yazlık giyerler inş:)
Canım chicco kullanışlı çok kaliteli ama çok pahalı o yüzden artık oradan birşey almıyorum. Ama sevi bebeden çok memnun kaldım. Bizim burada fabrika satış yeri var.
%100 pamuklu yumuşacık ve doğal boya ile yapılıyor. LCW'den geçen indirimde kışlık mont aldım ama o da çok büyükmüş 3 yaşında falan bile giyer herhalde:))

walla canım marka takıntımız yok..
ama bizim burda viaport diye biryer var bana yakın..
ben orda kanz diye bir marka var orası indirime girdiğinde çok ucuz oluyor ürünleri ve güzel..
Geçen Ata'ya kadife pantolonlar aldım tanesi 10 tl..
panço diye bir yer var içerenköy carrefour ordanda 30 tl ye nike eşofmanlar aldım..

bazen lcw ..değişiyor canım...
Mecbue sizin orda zara mağazası varmı canım..
bak çok güzel oranın bebek reyonu..
Ata'ya ordanda alıyorum..

Mehtap hakılısın canım burda da birçok ürün çin malı..
mothercare vs ..şaşırdım..

Evet canım artık her yer çin malı dolu. Yani bizim bebek arabamız chicco, mama sandalyemiz kraft ama ikisinin de üretimi çinde yapılmış. Yani büyük markalar da artık üretimi çine devretmiş malesef:((

maşallah mehtap nasıl aldın o kadar küçük montu:)))üç yaşındada alırsın altı yaşında giyer artık:)))cihicco italyan malı deyilmi odamı çinde üretiliyo fisher pricede çin malı dimi

Canım indirimde olduğu için tekti. Rengi de çok güzel lacivertli falan. Ben de aldım ilerde giyer diye:))

Canım indirimde olduğu için tekti. Rengi de çok güzel lacivertli falan. Ben de aldım ilerde giyer diye:))

rabbim sağlık versinde belki seneye kışın giyer hiç farkına varmıyosun büyüdüklerinin bile bende ecrine aldım uzun bi kaban diyim mont deyil çünkü mevsimlik ince bişey 2 yaş yazıyo ama şimdi giyiyo sadece kolları uzun biraz oda zaten bütün kıyafetlerinin kolları uzun geliyo

Back