Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım babalar ve kızları öyledir:)) Ama annelerin yeri de apayrıdır:))zaten kız çocukları babacı oluyolar bütün gün inanki ecrin mutlu olsun diye peşindeyim oynarım müzik ister bazen müzikle kalkar oynarız ama baba gelince benim yüzüme bile bakmıyo :)
Sorma canım ben de geçen sene yasemin çiçeğini çok severim bauhaustan 60 milyona(hala ona verdiğim paraya çok üzülürüm) bir saksı yasemin almıştım. İlk 1 hafta güzel güzel kokular saçtı balkonda sonra hormon mu veriyolar ne veriyolarsa etkisi gidince çiçekleri döküldü ve bir daha da öyle güzel açıp kokmadı. Çok üzüldüm ona şimdi bunlar da öyle olacak diye çekiniyorum. Bizim buralarda aslında bahçe malzemeleri, çiçek fidanları satan yer çok. En iyisi onlardan almak. Geçen sene acı biber de yapmıştık tohuma bıraktık ve topladık tohumlarını onları da ektik bu sene. Domateste ekmiştik ama onlar da kızarmadı yeşil kaldı turşuluk gibi. Bir daha bauhaustan çiçek, tohum, fide almayacağım.Ata'nın minik tavası var onun içine yarım çay kaşığı tereyağı koyuyorum yakmadan erir erimez daha önceden iyice akından ayrılmış yumurta sarısını koyuyorum yayılıyor hemen alt üst ediyorum pişmiş oluyor. bir tabağa alıyorum ve elimle bir parça koparıp üstünede labne kouyorum elimle lokma şeklinde veriyorum..elimde daha iyi yiyor..ama siz yumurtanın üstünede labneyi sürebilirsiniz..ama benimki daha kolay oluyor..
Mehtap biz geçen sene de bizim bahçeyi yapan peyzajcıdan almıştık..
domatesler çok güzel çıkmıştı..kendileri yetiştiryor..bu yılda onlardan alacağız..
Bauhaus dan hiç almadık, nasıl olur bilmem..ama orasıda çok pahalı..
yanlış hatırlamıyorsam 4 fideye 8 tl fiyat koymuşlardı..
ee öyle 4 fide de dikilmiyor..
canım oralarda fidan satan yerler yokmu ordan da alabilrsin..
geçen sene ben bauhaus dan acı biber tohumu almıştım bir saksıda tohumu ekip fide yetiştirdim
mayıs ayında küçük fidelerimi bahçeye ekmiştim ..ay bir biber oldu sorma..
bu sene de acı biberleri ben dikeceğim..çünkü acı biber fidesi pek bulunmuyor..
ayy acı biber diyince Mecbue'nin ağzı sulanmıştır :)))))
Canım domates veriyorsan öylede yapabilrisn..
Mantar 1 yaşından sonra düşünüyorum..tabii bende senin gibi araştırıp öyle veririm...
Ah ne güzel kokar o yasemin akşam kahve içerken ifil ifil kokusu gelir ta evin içine. Bu sene çiçekçilerden bakacağım yine inşallah iyi bir cins düşer elime. Biz çiçeklerimizi ektik onlar martta ekildiği için. Biberlerde tohum olduğu için önce saksıya diktik biraz büyüyünce bahçeye alacağız. Domatesler şu an balkonda ama onlara yine geçen seneki gibi olur diye pek güvenemediğim için henüz ekmedim.
Bu sene inşallah hepsi güzel tutar.
evet şahane kokuyorlar..bahçede sürekli oturduğumuz yere sağlı sollu hanımeli diktik..
bilirsin nasıl güzel kokar hanımeli...
bu hafta bende biber tohumu alacağım..haftasonu dikerim inşallah..
Bakarmısın konumuz bebeklerimizden bahçeye geçti :))))
Ama bahçemdeki her ağacım benim çocuğum ..onlar çiçek açıp meyve
verdiklerinde çooook mutlu oluyorum...
Canım sen Ataşehire geliyorsun ya aslında zamanın olursa bize de mutlaka beklerim hem oğlumu hemde bahçemdeki çocuklarımı görmüş olursun..
hemde sohbet ederiz..ne kadar çok konuşacak konumuz var...
Gelemesen bile haber ver biz ataşehire gelip orda buluşuruz...
selam arkadaşlar kaç sattir yazdıklarınızı okuyorum benim kzıım 28 ekim 2009 da 1 kilo olarak doğdu.kendim gebelik ehirlenmesi ve help sendromu geçirdiğim için.suan 5 gün sonra 5 aylık olcak ve 5 kilo suan.yasıtlarını bırakın düzeltilmiş yaşıtlarıyla bile aynı kiloda degil çok canım sıkılıyor çok üzülüyorum bu duruma ne olur bana destek olun sizin bebekleriniz 5 aylıkken kaç kilo idi hangi aylarda hızlı kilo aldı bilgilerinizi benle paylaşırsanız sevinirim.
bebeğim 30+6 haftada 1 kilo doğdu gerçek yası 5 aydan 5 gün eksik düzeltilmiş yasıda 3 aydan 5 gün eksik
düzeltilmiş hali 3 aylıksa 5 kilo normal deyilmi zaten doktorunuz tabi en doğru bilgiyi verir ama sen yaşıtlarıyla kıyaslama zaten eyer yaşıtlarıyla kıyaslasak inan bana hayat bizim için çok zor olurdu
malesef elimde olmadan kıyaslıyorum ve buda bana çok acı geliyor. e azında düzeltilmiş yaşıtlarıyla aynı olsa 6-7 kilo felan olsa yine üzülmicem ama yapamıyorum![]()