28 haftalık doğum süreci

İnşallah ikimiz içinde en hayirlisi olsun size ulasabilecegim bir nunara yada instagram hesabuniz falan varmı iletişimi koparmayalim ben sizi çok sevdim ki üslubunuz konuşma tarzınız çok iyi çok teşekkür ediyorum herşey için yüreğini ferah tut ağlama emin ol hicbisi olmayacak Allah'ın izniyle bizim burdaki hemşireler soğuklar öle samimiyet kurmuyolar malesef bişi soramiyoruz tekrar kan takıldı benim çocuğa bekliyoruz inşallah herşeyin hayırlısı
Çok cok teşekkür inşallah iyi haberler alacagiz. Kan takviyesi ara ara bizimkinede verdiler ,ben bide 3-4 dil biliyorum , tüm arastirma makale,universite arastirmalarini hatim ettim,ben bazen onlara bilgi verdigim bile oldu cok bilmislik yapip,tabi onlar zaten biliyolardi hatta meslek degistirmeyi dusunurmusunuz diye sordular😆
neyse kisaca normal ara ara kan takviyesi, vitamin takviyesi,kilo tutmasi için tuz takviyesi, onlar hepsini veriyodur muakkak.bize bayadir kan vermiyolar ama bu hafta demir biraz az cikmis ondan demir takviyesi vermisler, bide gözlerine A vitaminli krem suruyolar günde 4 defa galiba oda Rop ciktigi için ,önce öyle bisey yoktu.bide banada tavsiye etmislerdi baṣda, ya bol balik yiyin ceviz vs süt ile aktarirsiniz diye , ama cok yiyemiyorsaniz omega 3 balik yagi alin yada krill yagi bide d3 vitamini, herhangi bi marka vermedi hatta internette daha ucuz ordan orjinal siparis verebilirseniz dediler,eṣimde kendi iherb diye bi siteden verdi kapsulleri vegan yani hayvansal olmayan ,bide yanina emziren anne için multivitamin,onlarida gosterdik uygun dediler,bende onlari kullaniyorum.bilmiyorum ondanmi hamileyken aṣiri cok aṣiri sacim dokulmeye baslamisti son 10 gün bilhassa hiç dokulmuyo desem yeridir🤷‍♀️ , inşallah kizimada fayda verir belki
Ya benim instagramim yok kullanmiyorum ben , tlfondada öyle cok gorusebilen biri deilim.beni affet aklina bisey gelmesin lütfen. Ama burdan senin konunu takip edecegim devamli,zaten iki konuya yaziyorum ben , sadece 3 kisiyle konusuyorum,tekrar tekrar teşekkür ederim dua larin için , inşallah Allah yardim edecektir bizim kuzulara

Back