Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bahçeleriniz çok güzelmiş gerçekten yazın insan ordan çıkmak istemez kesinlikle nınım ne hoş suluyosun öyle sen bahçeyiaklinialirimsmile
kuş evini çok ama çok beğendim..eşinin eline sağlık...ne güzel beceriyor...
ben de Ata büyüdüğnde kreş zamanında kurslara gideceğim (seramik) bahçeye bir dolu süs yapacağım.
gerçekten çok güzel bahçeniz..
düzenli görünüyor...
elinize ve emeğinize sağlık..
bizde çitli saksı yaptırdık (rögar kapaklarının üstüne) içinede acem halısı varya ondan dikdik..
malesef elimde olmadan kıyaslıyorum ve buda bana çok acı geliyor. e azında düzeltilmiş yaşıtlarıyla aynı olsa 6-7 kilo felan olsa yine üzülmicem ama yapamıyorum![]()
mehtap eşin cidden çok maharetli benim eşimde tamir konusunda iyidir:)ecrine sandık yapcam diyo şimdi:)
Tamirat işlerinden anlamaları iyi gerçekten ben ne eşler bilirim ampul bile değiştiremez öylesi çok zor gerçekten. Sandık derken çeyiz sandığı mı??:)) Eşine böyle bir soru sorulmaz tabi:))
mecbue ecrin tam olarak desteksiz ne kadar oturabiliyor?
evet nınım yiyelim dahada şişelim :)ama sen suluma yaparken çok zayıf görünüyosun:)
Ne güzel hem de oyuncakları tozlanmadan temiz temiz durur. En iyisi kendisinin yapması tabi. Ne güzel büyüyünce de hatıra diye saklayıp başka birşey için kullanabilir.aa yok çeyiz sandığını şimdiden yap desem :)ne tepki verir bilemem geçen gün bi sandık gördüm oyuncak sandığı olabilir diye düşündüm aynı çeyiz sandığı ebatlarında daha küçüğüde vardı ben beyendim ama eşim beyenmedi boyamışlar pembeye üzerinede küçük bi ayıcık oturtmuşlar boyası bile yok dedi doğru düzgün yapı malzemeleri yapılan bi yerde çalışıyo parkelerden büyük parça tahtalar çıkıyo ben sana ondan güzelini yaparım dedi bekliyorum hala yapacak
Berkay da çabucak devriliyor. Önünde oyuncak varken dengeyi sağlıyor ama oyuncak yoksa pat diye yana düşüyor. Berkay'ın emeklemesi de çok komik sırtüstü kendini ayaklarıyla geri geri itiyor:)) Emekleme pozisyonunda düz bir şekilde emeklemiyor.tam olarak belli olmuyo mehtap bazen iki dk sonra devriliyo bazen yarım saat oturuyo bazen denge kuramıyo
Canım biz bir-iki defa 2-3 kaşık verdik fazla vermedik. Daha doğrusu ben çok güvenemedim. Siz tarhanayı nereden alıyorsunuz ev tarhanası mı?Mecbue canım üzülme Ecrin emeklemden yürüyen bebeklerden olur...
Ata da çok az yeni yeni geri vitese takıyor..
Ama emeklemeyecek gibi geliyor bana , sanki birden yürüyecek..
Bu arada sizin kuşlar tarhanayı seviyorlarmı..
benimki sevdi tavsiye ederim..iyi yiyor..
işte Ata dan önceki halim şekerimm...
o halime geri deönmek için açımmm açççç laelaelaelaelae
Mecbue canım üzülme Ecrin emeklemden yürüyen bebeklerden olur...
Ata da çok az yeni yeni geri vitese takıyor..
Ama emeklemeyecek gibi geliyor bana , sanki birden yürüyecek..
Bu arada sizin kuşlar tarhanayı seviyorlarmı..
benimki sevdi tavsiye ederim..iyi yiyor..