Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yani normal ayında ve kilosunda doğan arkaşımın çocukları var.
zayıflar..önemli olan sağlıklı olmaları..
bir arkadaşımın kızı mayıs da 2 yaşına girecek 10.500 civarı
diğer arkadaşımın kızı nisanda 1 yaşına girecek 8.500 civarı..
yani önemli olan sağlıklı olması...

Mehtap canım çok güzel çiçeklerin
ilk resim deki ne o kadar küçükki anlayamadım..sebze bahçenmi ??
bende senin gibi bahçedeki her çiçeğin yakından resmini çektim.. :))
son resimdeki çiçeğin adı ne ???

kızlar bahçeleriniz çok güzelmiş gerçekten yazın insan ordan çıkmak istemez kesinlikle nınım ne hoş suluyosun öyle sen bahçeyiaklinialirimsmile

Sanada banada afiyet olsun biber ki iştahımız açılsın sırnaşık şey zaten az :roflol:

teşekkür ederim canım..aynen öyle çıkamıyorum zaten şehir merkezi uzak bize :roflol:
sulama işlerini iyi yaparımmm ohaoldumsmile

Canım birinci fotoda ortadaki bölümü ilk başta çiçek soğanları ekerken çekmiştik. Odundan çit olur ya onunla çevrili beyaz taşlarla da araları ayrılmış vaziyette. Oradaki hali yeni dikildikleri zaman. Bir tane rüzgar gülü ve bir korkuluk süs olarak koymuştuk en başta. Sondaki iki foto çiçeklerin büyümüş hali. Sonuncu foto şeklini bilmeden yine bauhaustan aldığım bir soğandı. ısmi iristi sanırım. Ondan önceki de krizantem. Bahçenin köşe tarafını yine beyaz taşlarla çevirip sebze bölümü yapmıştık ufaktı ama eğlenceliydi:)) Kuş evini de eşim yaptı:))

kuş evini çok ama çok beğendim..eşinin eline sağlık...ne güzel beceriyor...
ben de Ata büyüdüğnde kreş zamanında kurslara gideceğim (seramik) bahçeye bir dolu süs yapacağım.

gerçekten çok güzel bahçeniz..
düzenli görünüyor...
elinize ve emeğinize sağlık..
bizde çitli saksı yaptırdık (rögar kapaklarının üstüne) içinede acem halısı varya ondan dikdik..

Gerçekten bu tür hobiler insanın düşüncelerini dağıtıyor. Ben de resim yapardım Berkay doğmadan önce kendi çapımda:)) İnşallah ilerde onlarla birlikte bişeyler yaparız. Çok teşekkürler canım bunlar geçen seneki hali bakalım bu sene güzel olacak mı? Aynen ben de sizin bahçeyi çok beğendim. Elinize sağlık. Çitli saksının fotoğrafını çeker eklersin belki sonra gözümde canlandıramadım. Eminim çok güzel olmuştur.

malesef elimde olmadan kıyaslıyorum ve buda bana çok acı geliyor. e azında düzeltilmiş yaşıtlarıyla aynı olsa 6-7 kilo felan olsa yine üzülmicem ama yapamıyorum

kıyas yaparsan benim kızım 1 yaşına gircek yakında daha emeklemiyo ve durmuyo ondan küçük bebekler yürüyolar ama ecrin yapmıyo düşünüce çok zoruma gidiyo ama benim kızımın yaşadıklarının yarısını yaşamadıki normal doğan bebekler bi kan alınınca anneleri aayy bebeyimden kan alındı canı yandı diyolar bizim bebekler her tarafları sabah akşam deliniyodu kızımın elleri hala izlerle dolu topuklarında hafif morluklar var buna şükür diyorum ve büyük bi sabırla onun yürümesini koşmasını konuşmasını bekliyorum sen kimseyi dinleme sakın kıyasta yapma sağlıklıysa kiloyu boşver

evet nınım yiyelim dahada şişelim :)ama sen suluma yaparken çok zayıf görünüyosun:)

mehtap eşin cidden çok maharetli benim eşimde tamir konusunda iyidir:)ecrine sandık yapcam diyo şimdi:)

mehtap eşin cidden çok maharetli benim eşimde tamir konusunda iyidir:)ecrine sandık yapcam diyo şimdi:)

Tamirat işlerinden anlamaları iyi gerçekten ben ne eşler bilirim ampul bile değiştiremez öylesi çok zor gerçekten. Sandık derken çeyiz sandığı mı??:)) Eşine böyle bir soru sorulmaz tabi:))

Tamirat işlerinden anlamaları iyi gerçekten ben ne eşler bilirim ampul bile değiştiremez öylesi çok zor gerçekten. Sandık derken çeyiz sandığı mı??:)) Eşine böyle bir soru sorulmaz tabi:))

aa yok çeyiz sandığını şimdiden yap desem :)ne tepki verir bilemem geçen gün bi sandık gördüm oyuncak sandığı olabilir diye düşündüm aynı çeyiz sandığı ebatlarında daha küçüğüde vardı ben beyendim ama eşim beyenmedi boyamışlar pembeye üzerinede küçük bi ayıcık oturtmuşlar boyası bile yok dedi doğru düzgün yapı malzemeleri yapılan bi yerde çalışıyo parkelerden büyük parça tahtalar çıkıyo ben sana ondan güzelini yaparım dedi bekliyorum hala yapacak

Mecbue canım üzülme Ecrin emeklemden yürüyen bebeklerden olur...
Ata da çok az yeni yeni geri vitese takıyor..
Ama emeklemeyecek gibi geliyor bana , sanki birden yürüyecek..

Bu arada sizin kuşlar tarhanayı seviyorlarmı..
benimki sevdi tavsiye ederim..iyi yiyor..

Ne güzel hem de oyuncakları tozlanmadan temiz temiz durur. En iyisi kendisinin yapması tabi. Ne güzel büyüyünce de hatıra diye saklayıp başka birşey için kullanabilir.
tam olarak belli olmuyo mehtap bazen iki dk sonra devriliyo bazen yarım saat oturuyo bazen denge kuramıyo
Berkay da çabucak devriliyor. Önünde oyuncak varken dengeyi sağlıyor ama oyuncak yoksa pat diye yana düşüyor. Berkay'ın emeklemesi de çok komik sırtüstü kendini ayaklarıyla geri geri itiyor:)) Emekleme pozisyonunda düz bir şekilde emeklemiyor.

Canım biz bir-iki defa 2-3 kaşık verdik fazla vermedik. Daha doğrusu ben çok güvenemedim. Siz tarhanayı nereden alıyorsunuz ev tarhanası mı?

ecrin yüzüstü yatmıyo artık hemen dönüyo öne arkaya nereye isterse bide yürüteçte kalıyo arada o yüzden ecrinde kaç aydır arka arkaya emekliyo öne geçemedi bi türlü

mehtap eşim bi yapcam der yapar evde malzeme olsa eline tutuşturup yaptırırım ama aklına gelecekte yapacak ben pek ihtimal vermiyorum ama hadi bakalım ecrinde kaç aydır arka arkaya gidiyo ama ön emeklemiyo bide yüzüstü yatmıyo zaten cadı ben yatırsam bile kendi dönüyo

ben tarhana bi kere denedim daha doğrusu babannesi denedi ama yemedi sevmiyo ecrin bugün kıymalı bi çorba yapmıştım biraz içti çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…