Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meslek seçiminde kitabı seçti kuzucuğum hayat boyu inşallah kitaplarla arası hep iyi olur. Başımızdan kısmeti bol olsun, dişleri inci gibi olsun niyetiyle buğday döküldü. Yere dökülen buğdaydan 1 tane ben yedim dişleri bana benzesin diye, balonlarla oynamayı da çok sevdi kuzucuğum. Allah hepimizin kuzucuklarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
ben şu aralar çok karıştırmıyorum ecrin yemiyo kahvaltı peynir pekmez yumurta veriyorum omletmi yapsam acaba bende deyişiklik olsun diye çünkü kahvaltıyı artık yemiyo cevizli muzlu yapıyodum ama ağzını açmıyo onlar olunca
sağol canım inşallah biran önce çıkar dişimiz..
evet ya bende görünce gözlerim dolduu..
minnacıktı bizimkiler bir avuç kadar :ecrin_bebek:
şimdi maşallah dişlerini ve d.günlerini kutluyoruz...
canım yumurtayı kırdıktan sonra üstünede sür labneyi öyle ver..
domates vereceğimiz zaman gelince yazın yani
domates ve biberli yapacağım..(zaten bahçeye sebze bahçesi yaptırdık organik besleneceğiz yerimseniben)
mantarlı yapacağım.hele şu 1 yaş bir gelsin hayırlısıyla...
Senin kıza az kaldı ..herşeyi verebilirsin 1 yaşında...
amin inş rabbim hep güzel günlerini göstermeyi nasip etsin mehtap ohooo sen torunu bile düşünmüşsün:)buğday kurutmuşsun şaka bi yana güzel fikir bence
Tabi canım torunumuzda olacak gelinimizde inşallah:)) kaydirigubbakcemile2
ya kayınvalidede olcaz dimi:)cadımı oluruz ki acaba:)))benim damat olcak kısmet olursa eşim severmi ki sanmam:))))) şimdiden deliriyoalsanaalsanasmile
Kızı hele bir gelin olsun damadı öyle bir sever ki şaşar kalırsın. Ben babamın tek kızıyım. Çok başkadır babamla aramızdaki diyalog. Yani çok düşkünüzdür birbirimize. Ama damadını o kadar çok sever ki anlatamam..