Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Teşekkür ederim nınım. Nazar boncuklu bir de tom jeryli balonlar da aldım.Bakalım güzel olur inşallah.Sen de yap mutlaka fotoğraf çekersin ne güzel Ata'da büyüyünce bakar:))

güzel olmuş tabi son hali dahada güzel olcaktır inş dişleri sorunsuz çıkarır :))ecrinin bi dişi daha çıkacak galiba diş eti yarılmış gene

ya kızlar sizin bebişlerde diş çıkarma döneminde
uyurken inliyorlarmıdı ???

Ata inleyerek gözler kapalı uyuyor...

güzel olmuş tabi son hali dahada güzel olcaktır inş dişleri sorunsuz çıkarır :))ecrinin bi dişi daha çıkacak galiba diş eti yarılmış gene

Teşekkürler canım. Berkay doğmadan yapmayı düşünüyordum aslında ama nasip olmadı. Aslında hazır da satılıyor. Ama anne emeği ile yapılması farklı tabi. Hazırlarken yaşadığım mutluluğu tarif etmem imkansız. Bakalım son hali güzel olur inşallah.
Hayırlı olsun yeni dişiniz. Mecbue kaç dişi oldu Ecrin'in?

off ya keşke onların yerine biz çeksek bu çileyi..
çok üzülüyorum çoookkk...

Yani diş baş gösterdiğindemi inlema ağlama bitecek ???

birde Ata tatlı şeyler pek sevmiyor..
mesela yoğurda bisküvi koyduğumda yemiyor...
meyve koyduğumda da yemiyor..
sade veriyorum yiyebildiği kadar...
Zeytin veriyormusunuz kızlar ??????

Ben daha vermedim canım ama tuzu çıkarıldıktan sonra verilebilir herhalde.

Yoğurdu sade yemesi çok iyi Berkay da önceden sade yiyordu sonra yememeye başladı biz de muz, kayısı karıştırıyoruz.

Teşekkürler canım. Berkay doğmadan yapmayı düşünüyordum aslında ama nasip olmadı. Aslında hazır da satılıyor. Ama anne emeği ile yapılması farklı tabi. Hazırlarken yaşadığım mutluluğu tarif etmem imkansız. Bakalım son hali güzel olur inşallah.
Hayırlı olsun yeni dişiniz. Mecbue kaç dişi oldu Ecrin'in?

tabiki onlar için bişeylerle uğraşmak büyük mutluluk bizim için bende doğumda biçok şey hayal etmiştim ama olmadı kendime bile bakmadım o kadar yani sağlıklılarya yeter napalım 4 tane oldu dişler ama bütün ağzı şiş içerisinde bide diş çıkarken damakları yarılıyoya diş çıkacak yerleri çok acıyodur heralde

off ya keşke onların yerine biz çeksek bu çileyi..
çok üzülüyorum çoookkk...

Yani diş baş gösterdiğindemi inlema ağlama bitecek ???

Evet canım Berkay'ın şimdi olmuyor. Atanın dişinin çıkmasına az kalmıştır. Diş yaklaştıkça daha da sıkıntı yapıyor. Rahat çıkarsın inşallah kuzucuğumuz.

ben vermedim hiç zeytin bi yaşına bi girsin bakalım evet yoğurud sade yemesi daha iyi tatlarına alışıyo bebekler bende uzun zamandır sade veriyorum meyveyide zorla yediriyorum reklam falan derken bi kaç kaşık veriyorum zorla

ecrinde hep uykuda ağlıyo inlemesi olmadı ama yarım saatte bi ağlıyo dün gece zaten 12 gibi yattım o kadar çok yat kalk yapmışım ki en son kalkınca telefona baktım saate meğerse saat daha 1 :)

aynen dün gece eşim nöbetçiydi...
bende Ata yı bizim yatağa aldım gece 12 de sütünü verdim
gece 03 de kalktı 5 e kadar yatmadı
5 ile 6 arası uydu sonra 9.30 kadar uyumadı..
ben çıldırdım tabiii...
az kalsın gecenin 04.00 de çıkıp bahçeye sigara içecektim yani o kadar delirdim...

ben çıldırdım tabiii...
az kalsın gecenin 04.00 de çıkıp bahçeye sigara içecektim yani o kadar delirdim...

aman nınım hazır bırakmışsın sakın içme bak insan sinirleniyo deliriyo ama sen iradelisin içmezsin bence sigara:umursamaz:

ben çıldırdım tabiii...

Diş dönemi uykuyu çok kötü etkiliyor canım. İnşallah biran önce çıkar da rahat edersiniz. Aman canım sigara konusunda dikkatli ol. Sigarayı bırakmak kolay önemli olan böyle zamanlarda iradeye yenilmemek. Böyle canın çok çektiğinde 6 ay oyalanacak bişeyler bulup bu isteğe engel olabilirsen artık başarmışsın demektir. İnşallah bir daha asla ağzına sürmezsin.

süreceğimi pek sanmıyorum.. o kadar tiryaki değildim ..teşekkür ederim size..
bugün bütün gün giremedim..sanırım büyük sorun vardı k.k da...sizde girememişsiniz...

Back