Bebeğe bağırılır mı ya?

Bebeğiniz gergin ortamdan etkileniyor bence.
Küçük anlamaz diyoruz ama anlıyorlar.
Bazen telefonla konuşurken sinirleniyorum ses tonum değişiyor ,11.5 aylık oğlum suratıma bakıyor ona mı söylüyorum diye, gülersem gülüyor,aksi halde dudağını büzüyor. Ablası ağlayınca oda ağlıyor.
Gayet farkında bebeğiniz ve eşiniz kendini düzeltmezse olan bebeğinize olacak.

Üzgünüm ama eşin manyak.
Gerçek bir manyak, çok sinirli lafı büyük bir iltifat onun için.
Cinnet geçirip karısını çocuğunu öldüren de kocan gibi tipler.
Sen bunun normal olup olmadığını sorguluyorsan üzgünüm ama sen de normal değilsin. Gerçi böyle bir manyakla yaşayıp normal kalabilmek mucize olurdu.
Çocuğunun gerek ruh gerekse fiziksel sağlığı için o adamdan uzak durun. Ya hastaneye yatsın tedavi olsun ya da defolup gitsin hayatınızdan. O el kadar bebeğe yazık.

Al bebeği götür ya ailene ya eşinin ailesine 1 saatlige birak evine dön. Cinnetse cinnet kıyametse kıyamet bir kez kopsun ve son olsun. Bu nedir ya sanki tek başına yapmissin çocuğu babanin evinden getirmissin. Çocuk ağlarsa hastalanirsa suçlu sensin üstelik ona bişey olmasını en son isteyecek annesi olarak hemde canimsiniz herseyimsiniz yok böyle bir dünya böyle bir sevgi anlayışı. Yapacaksın arkadaşım ağlayip sizlanmicaksin dik duracaksin ezik gibi iki laf edip cekilmiceksin. Ya gidip tedavini ol artık bi zahmet çocuğuna baba bana adam gibi koca ol yada gözlerini gere gere sinirle baktığın bagirdigin cocuguna sahte cümleler kurma diceksin. Sana uykudan uyanıp nasıl tokat atabilir ya aklım almıyor bu cesaretini Olur tabi yoğun çalışır uykusuz kalır ara ara söylenir ufaktan yorgun dersin uykusuz dersin gecicidir. Ama bu bambaşka bir boyut kazanmış artık.

Eşiniz durumu pek iyi değil psikolojik sıkıntısı var bir uzmana görünmesi gerek ve ikna etmelisiniz. Küçücük bebeğe bağırsa onu anlamaz sadece korkar. Üstelik siz çocuğu sanki bilerek mi hasta ediyorsunuz. Siz annesiniz en çok sizin canınız yanar elbette.

Inşallah tedavi olmayı kabul eder zira eşinizin sinir sisteminde problem var.

Normal olan hicbir insan bu şekilde ve bu sıklıkta bağırmaz. Ne demek pişik oldu diye bana bağırmak kolaysa kendi baksın pişik etmesin bakalım. Acilen tedavi olmalı. Benim bebeğim de 15 aylık ve ses yükselince tepki verir . Arkadaş ortamında falan tartışma gibi ses yükselsin o da korkar bağırır mesela. Eminim sizin bebeğiniz de bu bağırmaları normal karşılamıyor etkileniyordur tepki vermese bile. Uyku düzenine yansıyor belki yavrucağın. Ayrıca pişik için bepanthol birebir hemen geçiriyor denemediyseniz tavsiye ederim.

sevgisini gösteriyor mu peki size?
hani sarılmak öpmek vs
gerçi sevgisini gösterse ne olacak.. vurma olayını duyduktan sonra malesef bitti bende
vurunca pişman oldu mu bari
çalışıyor musunuz bu arada?

bir gözünü korkutmalısınız

esiniz ağır rahatsiz bence tedaviyi kabul etmemesi hastaneden cikmasi bile bundan
ilerde cocugunuzada boyle davranabilir
pisige gelince muhtemelen dis cikariyor o donemler boyle olur sizde biliyorsunuzdur bepanthol baby pisik kremi kullanin ben gecirmedigi pisik gormedim birde aloe vera surun

psikiyatriste götürün ilac verilecektir
hayatiniz degisir kendiside memnun olacaktir pamuk gibi hissedince
Bepanthol sürüyorum canım ama yara bağladı derisi soyulmuş . Şahsa gelince çok soğudum ev arkadaşıyız artık

Bepanthol sürüyorum canım ama yara bağladı derisi soyulmuş . Şahsa gelince çok soğudum ev arkadaşıyız artık
yazik yavrum kizimda boyle olurdu hava sicak altinj biraz acik birakinda kurusun aloe verayida es gecmeyin
peki boyle ev arkadasligi nereye kadar surecek

Tabiki bebeğe bağırılmaz ama gece 1 de uyuttuğunuz için huysuzluk yapıp daha çok ağlar. 11 aylık kızım var uykudan yemekten nefret eder. 9 da yatağına götürürüm 11 de uyur ama sakince bekler döner eder. Sizde deneyin bu yöntemi. Yataktan kalkmaya çalıştığında hayır uyku vakti diyip geri yatırın. Yazık çocuğa 1e kadar ayakta durduğu için ağlıyor.

durumunuza uzuldum gunduz uyutmayin. pisik icinde pudra kullanin cidden ise yariyor allah sabir versin her evin cilesi farkli kimi v
cocuguyla imtihan ediliyor kimi esiyle bugunlerde gececek insallah bol bol dua edin huzur icin.. siz sajinliginizi koruyun allah buyuktur

Saat sabah kaçta uyanıyor sonra???
21.00 gibi uyuyunca sabah kaça kadar uyuyor?

Bizimki gündüz 2 yada 3 saat uyuyor sonra
Taa geceye kadar duruyor karıştırıyor herşeyi
Geziniyor ev içinde

Çocuk yapıyorsunuz ne demek yha?
Öyle demek kolay tabi uzaktan.

Evli olduğum adam böyle değildi dedim yazdım
Çocuk olduktan sonra agresifleşti
Ben nerden bilebilirdim agresifleşeceğini

Ben ego tatmini için mı yaptım çocugu saçma sapan yorum yapmayın. Yapıcı yorum yapacaksan ne ala böyle suçlayıcı yorum yapmakla elinize ne geçiyor. Egonuzu siz tatmin ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…