Bebak acı badem sütü mucizesi

gurbaacığım benim cildim karma sivilcelerde özellikle adet döneminde çıkarlar bende bebak aldım gece yatmadan önce biberiye sabunuyla yıkayıp ardındanda bebak acı badem sütünü kullanıyoruz deil mi başka bişey yok bazıları tonik filan demiş kafam karıştı bide ben gül suyu kullanıyorum ondanda vazgeçmek istemiyorum onuda sürsem bi sakıncası olur mu cevabını bekliyorum

yok bitanem
önce yüzünü yıka sonra bebakla sil
gülsuyunu da buzluga at kalıp halinde donsunlar öyle uygula yüzüne
daha çok faydasını gorursun

Bu gül suyunun markası yok mu ? Gülsuyu ve BEBAK Konyanın neresinde satılıyor ? İnşallah sitede Konyalı olup ürünlerin nerede satıldığını bilen birileri vardır.

uzun zamandır bende acı badem sütünü kullanıyorum cildim bebek gibi oluyo harika bişey ..her akşam yüzümü onla temizleyip nemlendiricimi sürüyorum hem fiyatıda çok uygun ....herkese tavsiye ederim

Bu gül suyunun markası yok mu ? Gülsuyu ve BEBAK Konyanın neresinde satılıyor ? İnşallah sitede Konyalı olup ürünlerin nerede satıldığını bilen birileri vardır.

hayatım rosense diye bir markanın gülsuyu var
hem de %100 dogal
onu kullanabilirsin
konyanin neresinde satildigi hususunda bir bilgim yok inan

uzun zamandır bende acı badem sütünü kullanıyorum cildim bebek gibi oluyo harika bişey ..her akşam yüzümü onla temizleyip nemlendiricimi sürüyorum hem fiyatıda çok uygun ....herkese tavsiye ederim
bunları duyduguma sevindim canim hihoyyyt

yaa bebakı kullanmaya başladım ama tüylenme filan yapar diyolar doğru mu
hayır canım tüylenme falan yapmaz
bebak'ı yıllardir kullanan teyzeler nineler var
tüylenme yapiyo olsaydı şimdi recep ivedik gibi ortalıkta dolanıyo olurlardi
inanma böyle safsatalara sengözlerimebaksanab

ahahahahhh gurbik bacuu yetiş köşesi gibi olmuşdelikafadulden
ama biz forum hakı olarak gurbikin güzellik hilelerini güveniriz ben hemen hemen 4-5 aydır kullanıyorum bebakı keza eşimde öyle eksik kalmayacıca kaydirigubbakcemile3 çok memnunuz bilmem kaçıncı şişeye başladık:enbuyukkk:

cok sevindim bunu duyduguma aybikem şekerliğim benim :lepi:

kızlar ben bu bebakı 2 haftaya yakındır kullanıyorum. ilk önce yüzümü biberiye sabunuyla sabunluyorum sanrada bebakı sürüyorum fakat bende bi değişiklik olmadı ayrıca yüzümde sivilce çıktı ne yapmam lazımmm yardım edin...............

sayet sivilce problemin yeni ayyuka cıktıysa bebakla beraber, bırak hayatım...
regl stres vb. gibi nedenlerle zaman zaman sivilce sorunu yaşiyosan muhtemelen bebakla ilgili değildir sorunun
opuyorum

gurbaapresnesim ben araya araya buldum acı badem sütünü ama bebak değil başka bi marka nemlendiricisi yoktu. arkadaşlara gösterdim arkadaşlar yüzde tüylenme yapıyor dedi. birde gülsuyu ile birlikte kullanılması gerekiyormuş. yani süle temizlik sonra gülsuyu. doğrumudur cicim bi bilgin varmı. ayrıca ya sen cilt üzerine master yapmışın ne güzel bilgiler aktarıyorsun. zaten acı badem sütünüde senden duydum kaç aydır arıyordum. ya bi sorum daha olacak sen kullanımı için pamuğa döküp cildime sürüp yatıyorum demiştin. ben aldığım yere sordum sonra bol suyla yıka nemlendiricini sür dedi de. sorularımı cavplarsan akşam kullanmaya başlıcam. şimdiden teşkürlerimi sunarım :)

canım acı badem sütü olsun da marka farketmez
tüylenme yapmaz, arkadaşların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş salla onlari
cilt tipin kuruysa direk pamuga dok ve sil yüzünü
yıkama sonra
nemlendiriciye de gerek yok
ama cildin karma yada yaglıysa biberiye sabunu olmadan kullanma aci badem sütünü

var mi başka sorun hayatım?

Konyanın neresinde satılıyor bilen biri yok mu ?
Konyalılar nerdesiniz.
sırnaşık şey

kozmetik marketlere bak hayatım
migros falan yada...

benim cildim çok problemleydi 2 yıldır sivilceler vardı hemde baya allaha sükür sivilceler çıkmıyoda izleri kalmıstı simdide bebak kullanıyorum cildim çok hassas olmasına rağmen bana iyi geldi tesekkur ederim tatlımmm

gurbaacığım bebakı kullanıyorum iyi de oldu ark beyazladın sen bu sıralar yüzünde bi değişiklik var diyolar sağol canım bide gül suyu kullanıyorum ama çenemdeki sivilce izleri bi türlü geçmiyo ve gözenekler ne yapmam lazım bebakla geçer mi acaba

bebak izlere iyi geliyor evet
maden suyunu (cilek esansı yahını sulandırarak da yapabilirsin aynı seyi) asidi gittikten sonra buz kalıplarına doldur at buzluga
her gece yatmadan yüzüne 1 adet kalıpla masaj yap
gozeneklere karsi cok etkilidir bu yontem

gurbaa arkadasim cevaplarsan sevinirim.bu sabunlar in bi markasi varmi.birde eczanelerde bulabilirmiyim?
benim cildim karma.hangi sabunu kullanmami tavsiye edersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…