- 26 Eylül 2008
- 5.998
- 2
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
made ankara kucuk sehir mi deli :))))ben küçük bi şehirdeyim gurbaacım nerden bulurum o şampuanı?
hay allah ben de yüzüme sürmüştümkremini yüzünüze sürmeyin hanımefendi...
ozellikle uyardım
acı badem sütü ile cildinizi temizleyin
kremi el ve ayaklarınızda kullanın
yüze agir gelir
canım bu konuda bi cok kez uyarıda bulunmustumsevgili gurbiş, ben kremini yüzüme kullanıyorum ama inanılmaz kuru bi cildim var, hatta kaz ayağı çizgilerim kışın beliriyor, yazın biras daha nemlendiğimden inan o kadar belli olmuyor, amme alın bölgemde hafif lekelenme oldu geçen bahar, sanırım bu kremi sürüp dışarı çıktım yada çok hassas bi cildim var bilemiyorum, benim sorum şu olacak bu krem değilde sütle göz makyajı falanda çıkarmı, bide sütü krem niyetine kullansak diyorum, cildi nemlendirir mi krem sürmeye gerek kalmaz mı
pardon canım haklısın :roflol:kurbiş orda profilimde ankara yazabilir ama bu ankarada olduğum anlamına gelmez değilmi?ee sende amarıkada değilsin??
çok teşekkür ederim ama tavsiyelerin için sorularım devam edecek:jeyyar:
kız kurbiş seni bana allah gönderdi valla kaydirigubbakcemile3hemen bakıyorum netten
gurba bende bişey sorcam ya cildimde sivilce izleri var aksam bebak suruyorum iyi geliyo sabahlarıda sursem mi yada sabahları kullanabileceğim bi ürün tavsiye edbilir misin simdiden tesekkurler