- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
gurbaa arkadasim cevaplarsan sevinirim.bu sabunlar in bi markasi varmi.birde eczanelerde bulabilirmiyim?
benim cildim karma.hangi sabunu kullanmami tavsiye edersin?
kızlar bu sabunları bulamıyorum artık önce for you dan alıyodum ama şimdi yok...tüm yüzüm svilceyle kaplandı..yardım kızlar..
tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gözenekler için maden suyunu (cilek esansı yagi da olur) asidi geçtikten sonra buz kaliplarına doldurup dondurucuya atin ve gece yatmadan cildinizde gezdirin canımgurbacım teşekkür ederim canım benim her gün kullanmıyorum 2 güne bir pamuğa döküp siliyorum yumuşacık oluyo. benim birde gözeneklerim var açık yani bakınca belli oluyor ne tavsiye edersin. şimdiden teşekkür ederim canım.
Kesinlikle abartılıyor.. Bu kremi ne ümitlerle aldım.Eve gelince şok geçirdim resmen Vazelin. İğrenç yağlı yağlı. Valla hanımlar nasıl kullanıyorsunuz anlamadım. Biri abartınca diğerleride etkilendi galiba
valla ben büyük memnuniyetle kullanıyorum. Kremi yüzüme kullanmıyorum ama ellerim ömrümde ilk defa kış aylarında yumuşacık ve renkleri de açıldı. Hiçbir şeyin geçiremediği topuğumdaki çatallanmaları yine bebak ın kremi geçirdi. Yüzüme ise temizleyicisi ve aralıklı olarak nemlendiricisini kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Hadi ben etkilendim öyle kullanıyorum, eşimde mi burayı okuyup etkilendi ve evlendiğimizden beri ilk defa ellerime iltifat ediyor.bu arada belirteyim vazelinden nefret ederim. görmeye bile dayanamam. neyse herkes kendi tecrübesini yaşar.Kesinlikle abartılıyor.. Bu kremi ne ümitlerle aldım.Eve gelince şok geçirdim resmen Vazelin. İğrenç yağlı yağlı. Valla hanımlar nasıl kullanıyorsunuz anlamadım. Biri abartınca diğerleride etkilendi galiba
Kesinlikle abartılıyor.. Bu kremi ne ümitlerle aldım.Eve gelince şok geçirdim resmen Vazelin. İğrenç yağlı yağlı. Valla hanımlar nasıl kullanıyorsunuz anlamadım. Biri abartınca diğerleride etkilendi galiba
nemlendirici kreminden mi bahsediyorsunuz ? acı badem sütünden mi ?
benim bildiğim vazelin, acı badem içermez ama...
valla ben büyük memnuniyetle kullanıyorum. Kremi yüzüme kullanmıyorum ama ellerim ömrümde ilk defa kış aylarında yumuşacık ve renkleri de açıldı. Hiçbir şeyin geçiremediği topuğumdaki çatallanmaları yine bebak ın kremi geçirdi. Yüzüme ise temizleyicisi ve aralıklı olarak nemlendiricisini kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Hadi ben etkilendim öyle kullanıyorum, eşimde mi burayı okuyup etkilendi ve evlendiğimizden beri ilk defa ellerime iltifat ediyor.bu arada belirteyim vazelinden nefret ederim. görmeye bile dayanamam. neyse herkes kendi tecrübesini yaşar.
sizin gorusunuz bize iyi geldi size gelmemiş olabilir burdakilerden etkilencek olsak oo piyasadaki bütün ürünleri hepimiz kullanırdık lülülülülülü
hep diyorum ya niximcildi yağlı olanlar sabunla kullansın diyo zaten gurbik...
bende bebakı yaz sonu almıştım.... o zaman kullandım yağlı geldi tabi sabunda kullanmamıştım ...ama havalar soğuduğundan beri cildim kuruduğu için bebak kremini kullanıyorum hiçbir sorunum yok hatta cildim çok güzel oldu yanaklarım bile kırmızı kırmızı oldular..
tesadüfen okumuştum ve denemk istedim ballı sabunla beraber aldım ve inanılmaz memnunum
nedense cildim daha temiz ve yumuşak geliyor bana...
diğer tavsiyelerinizi bekliyorum gurbaa prenseskaydirigubbakcemile3
sevgili gurbaa prenses size bir soru soruciğim:uhm:
saçlarımıza sabun kullanma konusunda ne öneriyosun?:sm_confused: