- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
canım migroslarda da var, bir bak istersen, bi çok yerel markette de bulunabiliyor.
umarım bulursun cnm...
gurbik çabuk gel yaaa
bak gelince senden cvb bekliyorum cicim...
şimdi benim cildim yağlı ve sivilceli doktora gittim benzamıyn diye bir merhem kullandım
kurutması için neyse 3 kutu kullandım ama nafile yine çıkıyolar yine çıkıyolar...
şimdi biberiye sabunu aldım sabah akşam yıkıyorum
akşamlarıda bebak la siliyorum..
ayrıca maden suyunu asidi gittikten sonra buz kalıplarına koydum onuda sabahları sürcem suratıma
sürdükten sonra buzdolabı gibi bir suratla ve kırmızı bir suratım oluyo normalmidir acep...
ayrıca haftada bir kil-mısır unu krem ve su aynı ölçülerde karıştırıp cildime sürüyorum yarım saate yakın suratımda bekletip yıkıyorum...
elma sirkeside kullanmak istiyorum ama bunu nereye sıkıştırcam bilmiyorum
gelince az benle ilgilen nolurrrrr
uyguladığım yöntem doğrumudur şu sivilcelerimden bıktım(((
hoşbulduk canım Şeniz
tekrar banlanana kadar elimden geldigince yardımcı olmaya calişacagim
gurbaa hoşgeldin özledk walla =)
çok teşekkürler canlarım...canparesi gurbaa hoşgeldin canım Şeniz
çok teşekkürler canlarım...
teşekkür butonuna ne olmuş bu arada yahu....
yaww gurbik bişiy soracağım.ben aldım bu kremei sen yokken.nemlendiricisini.karma cildim benim.sivilce nedir hayatımın hiç bir safhasında bilmedim.sadece regl dönemlerinde çıkar bir iki bişiy.bir haftayı geçtimi bilmiyorum bebak kullanalı.özellikle banyodan sonra ve cildimi çok kuru ve gergin hissettiğimde kullanıyorum.ama yanaklarımda bir hassasiyet yaptı sanırım.sürekli allık sürmüş gibiler.bu aralar her gören ne oldu yanaklarına diyor.ağır mı geldi kü acaba
bebak acı badem sütünü sonnda bende buldum iki gündür kullanıyorum çok teşekkürler ama şimdide nemlendiricisini bulamadım :çok :sm_confused::sm_confused:
gurbacım bütün for yoular kapandı sanırım benimde izmirde gördüğüm tüm for yoular kapandısenağlama
cunku buradaki for you kapandı :enbuyukkk:
gurbacım bütün for yoular kapandı sanırım benimde izmirde gördüğüm tüm for yoular kapandısenağlama
bebak watsonslarda satılıoda sabunları nerden bulcaz yaaaasenağlamasenağlama
nemlendirici migrosta vardı bi hafta önce aldım
ama ben devmlı sütü kullanıyorum oda makyaj cıkarmak için
hatta göz makyajımıda hep onunla cıkarıyorum
iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum
ben de öyle yapiyorum arada bişi olmuyo cülyetim çaktırma kaydirigubbakcemile3
canım belli ki cildin hassas
senin problemin cildindeki kirden değil içten geliyor belli ki
bobreklerinle ilgili bir sorun olabilir
cildiyeden ziyade dahiliye uzmanına gorun ve tetkiklerini yaptır
bu kadar ürünü kariştirip kullanman aleyhine olabilir
hele ki cilt hassassa....