Bebak acı badem sütü mucizesi

bende bir şey sormak istiyorum:uhm:
genelde cilt temizleme sütlerinden sonra gozeneklerde kalan sut kalıntılarını temızlemek ve genişlemiş gözenekleri sıkılaştırmak için tonik kullanmak gerekir.hem bu gözeneklerin genişlemesini, akne, sivilce problemi olanlarda artmasını önler. bu yüzden acı badem sütünden sonra tonık kullanmamız daha iyi olmaz mı?

bende bebak almak istiyorum ancak bu aklıma takıldı.teşekkürleryerimseniben

canım belli ki cildin hassas
senin problemin cildindeki kirden değil içten geliyor belli ki
bobreklerinle ilgili bir sorun olabilir
cildiyeden ziyade dahiliye uzmanına gorun ve tetkiklerini yaptır
bu kadar ürünü kariştirip kullanman aleyhine olabilir
hele ki cilt hassassa....

yaww gurbik bişiy soracağım.ben aldım bu kremei sen yokken.nemlendiricisini.karma cildim benim.sivilce nedir hayatımın hiç bir safhasında bilmedim.sadece regl dönemlerinde çıkar bir iki bişiy.bir haftayı geçtimi bilmiyorum bebak kullanalı.özellikle banyodan sonra ve cildimi çok kuru ve gergin hissettiğimde kullanıyorum.ama yanaklarımda bir hassasiyet yaptı sanırım.sürekli allık sürmüş gibiler.bu aralar her gören ne oldu yanaklarına diyor.ağır mı geldi kü acaba

bebak acı badem sütünü sonnda bende buldum iki gündür kullanıyorum çok teşekkürler ama şimdide nemlendiricisini bulamadım :çok :sm_confused::sm_confused:

canım krem mi nemlendirici mi anlamadım ben pek?
krem cildine agir gelebilir
ayrıca direk krem yada nemlendirici ile baslamak yerine sütle başlasaydın keşke
daha hafiftir...

bebak acı badem sütünü sonnda bende buldum iki gündür kullanıyorum çok teşekkürler ama şimdide nemlendiricisini bulamadım :çok :sm_confused::sm_confused:

nemlendiriciyi ben de bulamıyorum artık
cunku buradaki for you kapandı :enbuyukkk:

nemlendirici migrosta vardı bi hafta önce aldım
ama ben devmlı sütü kullanıyorum oda makyaj cıkarmak için
hatta göz makyajımıda hep onunla cıkarıyorum
iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum

gurbacım bütün for yoular kapandı sanırım benimde izmirde gördüğüm tüm for yoular kapandısenağlama
bebak watsonslarda satılıoda sabunları nerden bulcaz yaaaasenağlamasenağlama

ay ciddi mi canım senağlama
krizden oturu mu kapandılar acep yaaa:1no2:

nemlendirici migrosta vardı bi hafta önce aldım
ama ben devmlı sütü kullanıyorum oda makyaj cıkarmak için
hatta göz makyajımıda hep onunla cıkarıyorum
iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum

ben de öyle yapiyorum arada bişi olmuyo cülyetim çaktırma kaydirigubbakcemile3

hmen alıp deneyeceğim,buradaki for you kapandı ...ama öncesinde alıp stok yapmıştım:) nar özlü sabun var evde,bebak çeşitlerini de alıp dneyeceğim,cildim karma..bu güne kadar bu tip markalı ve pahalı ürünlere sürü ile para vermiş biri olrak son dönemlerde canım soda ve sirke sarışımını,rosense gül suyunu ve bepanthen kreme dadanmıştım ama artık o kadar sıkılmış ve kışın verdiği üşengeçliğimle de bakımımı çok sallamıştım yeniden bebakla geri dönüş yapsam ii olacak gurbişim...paylaşım için tşk ler canım

canım benim bu sivilcelerim dönem dönem oluyo
bazen bakıyorum cillop gibi bazende yani şu anki gibi
5 tane sivilce mahvediyo beni
makyaj yapınca sanarsınki heç bişi yok cildimde ama makyajı çıkarıca uyuz oluyoırum
içten değildde daha çok sitresten şüpheleniyorum ben bu aralar çok gergin ve sitresliyim çünküm
bakalım bugün doktora gidicem canım
yardımcı olduğun içn teşekkür ederim şekerim kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin bu arada
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…