-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
canım merhabagurbaa senin bu bebak tavsiyen aklıma çok yattı dışarı ilk çıktığım vakit almak istiyorum ancak birazda kafam karıştı ben 27 yaşımdayım alnımda ve göz altında ince çizgiler belirmeye başladı makyaj öncesi haricinde cildime hiç nemlendirici kullanmam.Cildime artık bakmaya karar verdim ve yaşlanmayı geciktirici kremler almayı düşünüyordum hangi markanın alacağımıda bilmiyorum ya...
Şimdi benim merak ettiğim nasıl bir uygulama yapmalıyım yani bebak mı yoksa kırışıklıklar için kremlermi uygulamalıyım.Hatta bu arada kırışıklıklar içinde önerebileceklerin varsada memnun olurum.
Bilgisi olan diğer arkadaşlarda cevap verirlerse de sevinirim.
selam canım tekrargurbaa senin bu bebak tavsiyen aklıma çok yattı dışarı ilk çıktığım vakit almak istiyorum ancak birazda kafam karıştı ben 27 yaşımdayım alnımda ve göz altında ince çizgiler belirmeye başladı makyaj öncesi haricinde cildime hiç nemlendirici kullanmam.Cildime artık bakmaya karar verdim ve yaşlanmayı geciktirici kremler almayı düşünüyordum hangi markanın alacağımıda bilmiyorum ya...
Şimdi benim merak ettiğim nasıl bir uygulama yapmalıyım yani bebak mı yoksa kırışıklıklar için kremlermi uygulamalıyım.Hatta bu arada kırışıklıklar içinde önerebileceklerin varsada memnun olurum.
Bilgisi olan diğer arkadaşlarda cevap verirlerse de sevinirim.
kılcal damar çatlaması ise hayır canımyüzdeki kirmiziliklarida geciriyomu benim yüzümde kirmiziliklar var gecirirmi acaba
Benim de ellerim yazın bitmesiyle birikte felaket olur. Hemen çatlamaya başlar ve haşır haşır olur. Bebak kremiyle ilk kez bu kış ellerim normal. Ayrıca ellerim kara-sarı görünümden beyaza dönüştü. Ellerime kremi kullandığım için onu önereyim dedim. Nemlendirici ne kadar etkili olur bilemiyorum. Çok sorunluysa ellerin kremi düşünebilirsin diye yazdım.ayrıca ellerimde soğuklarda felaket olmuştu.koruduğum halde iş yerinde bi bakıyorum artık kurumaktan çatlamaya ve kanamaya başladılar.sabah akşam ellerimede kullanacağım bakalım iyi gelecek mi?
Biberiye sabunu için siyah noktaları yok eder demişsiniz. Burun üstündeki siyah noktaları mı yok ediyor anlayamadım?
Biberiye sabunu için siyah noktaları yok eder demişsiniz. Burun üstündeki siyah noktaları mı yok ediyor anlayamadım?
canım ben de aldım biberiye sabunu, kullanıyorum çok süper bir şey.
siyah noktaları bir şekilde çıkardıktan sonra (kil maskesi-peeling vs. sonrasında)
biberiye sabununu sabah akşam kullanmak, o çıkan siyah noktalarn gözeneklerinin yeniden yağ üretmesini önlüyor. çünki biberiye bitkisi zaten yağ yakma özelliğine ve antiseptik özelliğe sahip. cildin yağ dengesini sağlamaya çok yardımcı.
ben kokusunu da çok sevdim, tenk yu Gurbaa =)) kaydirigubbakcemile5
ya ben BEBAK acı badem sütü kremi ni bulamıyorum çok meth ettiniz bende istiyorum nasıl bulabilirm for you mağazası falanda yok burda sormadığım eczane kalmadı