Bebak acı badem sütü mucizesi

gurbaa senin bu bebak tavsiyen aklıma çok yattı dışarı ilk çıktığım vakit almak istiyorum ancak birazda kafam karıştı ben 27 yaşımdayım alnımda ve göz altında ince çizgiler belirmeye başladı makyaj öncesi haricinde cildime hiç nemlendirici kullanmam.Cildime artık bakmaya karar verdim ve yaşlanmayı geciktirici kremler almayı düşünüyordum hangi markanın alacağımıda bilmiyorum ya...
Şimdi benim merak ettiğim nasıl bir uygulama yapmalıyım yani bebak mı yoksa kırışıklıklar için kremlermi uygulamalıyım.Hatta bu arada kırışıklıklar içinde önerebileceklerin varsada memnun olurum.
Bilgisi olan diğer arkadaşlarda cevap verirlerse de sevinirim.

canım merhaba
bununla ilgili sana detaylıca yazmak istiyorum
yalnız bugunluk mesaim bitti
kusura bakmazsan yarına kalacak
opuyorum Şeniz

selam canım tekrar
cilt için yapilabilecek en önemli şey iyi nemlendirmektir
yaşlanmayı geciktirici kremler için henuz cok erken
göz cevren için iyi bir nemlendirici secip onu duzenli kullanman daha doğru olur
sen cilt temizliğini yap, iyice nemlendir
bunlar zaten yaşlanmayı geciktirir doğal olarak
şayet bu yasta yaşlanma karşiti kremler kullanırsan 35inden sonra ne yapacaksın?
bu arada kuru cilt çok daha cabuk kırısır haberin olsun
bi an evvel işe koyulmanı oneririm canim
cildinle ilgili sivilce problemin var mi bu arada?

yüzdeki kirmiziliklarida geciriyomu benim yüzümde kirmiziliklar var gecirirmi acaba
kılcal damar çatlaması ise hayır canım
kullanacağin hiçbir krem tonik vb. iyi gelmez cerrahi mudahale gerekir
ama onun dısında sivilce kırmızılıgı ise kesinlikle iyi geliyor biberiye sabunuyla kullanıldıgında
geçmiş olsun

gurbaacim Kullaniyorum biberiye sabunu ama bi ilerleme yok daha kizariklik gibi bisey yanaklarimda var sadece gözümüm altinda.kizariklik biraz gecmis bugun sabah baktigimda ama elimi ustunde hafif gezdirdigim zaman yara gibi sanki cizikler gibi biseyler var

kızlar for you mağazalarının neredeyse tamamı kapatıldı.Bagno di roma sabunlarını nereden alabiliriz, fikri olan var mı ?

cumartesi akşamı iş çıkışı uğradım for you ya.temizleme sütünü istiyordum aslında ama göz makyajı temizlemek için arkasını okudum göz çevresi harici kullanın yazıyordu.bende sadece göz makyacı yaparım zaten öle olunca onu bıraktım.nemlendirici sütünü aldım.karma benim cildim.banyodan sonra acaip kuruyordu kullandım biraz katı olmasına rağmen beğendim.hemen emmedi cildim bebakı.ayrıca ellerimde soğuklarda felaket olmuştu.koruduğum halde iş yerinde bi bakıyorum artık kurumaktan çatlamaya ve kanamaya başladılar.sabah akşam ellerimede kullanacağım bakalım iyi gelecek mi?

ayrıca ellerimde soğuklarda felaket olmuştu.koruduğum halde iş yerinde bi bakıyorum artık kurumaktan çatlamaya ve kanamaya başladılar.sabah akşam ellerimede kullanacağım bakalım iyi gelecek mi?
Benim de ellerim yazın bitmesiyle birikte felaket olur. Hemen çatlamaya başlar ve haşır haşır olur. Bebak kremiyle ilk kez bu kış ellerim normal. Ayrıca ellerim kara-sarı görünümden beyaza dönüştü. Ellerime kremi kullandığım için onu önereyim dedim. Nemlendirici ne kadar etkili olur bilemiyorum. Çok sorunluysa ellerin kremi düşünebilirsin diye yazdım.

kızlar bende hamileyim, acı badem sütünü aldım. Göbeğimde kullansan herhangi bir zararı olur mu? çatlamaması için.

gurbik çabuk gel yaaa
bak gelince senden cvb bekliyorum cicim...
şimdi benim cildim yağlı ve sivilceli doktora gittim benzamıyn diye bir merhem kullandım
kurutması için neyse 3 kutu kullandım ama nafile yine çıkıyolar yine çıkıyolar...
şimdi biberiye sabunu aldım sabah akşam yıkıyorum
akşamlarıda bebak la siliyorum..
ayrıca maden suyunu asidi gittikten sonra buz kalıplarına koydum onuda sabahları sürcem suratıma
sürdükten sonra buzdolabı gibi bir suratla ve kırmızı bir suratım oluyo normalmidir acep...
ayrıca haftada bir kil-mısır unu krem ve su aynı ölçülerde karıştırıp cildime sürüyorum yarım saate yakın suratımda bekletip yıkıyorum...
elma sirkeside kullanmak istiyorum ama bunu nereye sıkıştırcam bilmiyorum
gelince az benle ilgilen nolurrrrr
uyguladığım yöntem doğrumudur şu sivilcelerimden bıktım (((

Biberiye sabunu için siyah noktaları yok eder demişsiniz. Burun üstündeki siyah noktaları mı yok ediyor anlayamadım?

Biberiye sabunu için siyah noktaları yok eder demişsiniz. Burun üstündeki siyah noktaları mı yok ediyor anlayamadım?

canım ben de aldım biberiye sabunu, kullanıyorum çok süper bir şey.

siyah noktaları bir şekilde çıkardıktan sonra (kil maskesi-peeling vs. sonrasında)
biberiye sabununu sabah akşam kullanmak, o çıkan siyah noktalarn gözeneklerinin yeniden yağ üretmesini önlüyor. çünki biberiye bitkisi zaten yağ yakma özelliğine ve antiseptik özelliğe sahip. cildin yağ dengesini sağlamaya çok yardımcı.

ben kokusunu da çok sevdim, tenk yu Gurbaa =)) kaydirigubbakcemile5

Ufak tüyler de var burnumda bu tüylerden ve siyah noktalardan nasıl kurtulacağımı hiç bilmiyorum. Bazen cımbızla alıyorum ama çok zor oluyor. Bana yardım eder misiniz ?

evt cok güzel bişey bu sabun yaa...
daha kullanalı cok olmadı amaa sivilce kızarıklıklarına da ii geldi renkleri gitti hafif hafif kaldı..
tşkkürlerr gurbikkkkkkkkk

ya ben BEBAK acı badem sütü kremi ni bulamıyorum çok meth ettiniz bende istiyorum nasıl bulabilirm for you mağazası falanda yok burda sormadığım eczane kalmadı

ya ben BEBAK acı badem sütü kremi ni bulamıyorum çok meth ettiniz bende istiyorum nasıl bulabilirm for you mağazası falanda yok burda sormadığım eczane kalmadı

canım migroslarda da var, bir bak istersen, bi çok yerel markette de bulunabiliyor.
umarım bulursun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…