Bebak acı badem sütü mucizesi

kızlar bu sabunları bulamıyorum artık önce for you dan alıyodum ama şimdi yok...tüm yüzüm svilceyle kaplandı..yardım kızlar..

gurbacım teşekkür ederim canım benim her gün kullanmıyorum 2 güne bir pamuğa döküp siliyorum yumuşacık oluyo. benim birde gözeneklerim var açık yani bakınca belli oluyor ne tavsiye edersin. şimdiden teşekkür ederim canım.

gurbacım teşekkür ederim canım benim her gün kullanmıyorum 2 güne bir pamuğa döküp siliyorum yumuşacık oluyo. benim birde gözeneklerim var açık yani bakınca belli oluyor ne tavsiye edersin. şimdiden teşekkür ederim canım.
gözenekler için maden suyunu (cilek esansı yagi da olur) asidi geçtikten sonra buz kaliplarına doldurup dondurucuya atin ve gece yatmadan cildinizde gezdirin canım

Kesinlikle abartılıyor.. Bu kremi ne ümitlerle aldım.Eve gelince şok geçirdim resmen Vazelin. İğrenç yağlı yağlı. Valla hanımlar nasıl kullanıyorsunuz anlamadım. Biri abartınca diğerleride etkilendi galiba

Kesinlikle abartılıyor.. Bu kremi ne ümitlerle aldım.Eve gelince şok geçirdim resmen Vazelin. İğrenç yağlı yağlı. Valla hanımlar nasıl kullanıyorsunuz anlamadım. Biri abartınca diğerleride etkilendi galiba

nemlendirici kreminden mi bahsediyorsunuz ? acı badem sütünden mi ?

benim bildiğim vazelin, acı badem içermez ama...:kahve:

valla ben büyük memnuniyetle kullanıyorum. Kremi yüzüme kullanmıyorum ama ellerim ömrümde ilk defa kış aylarında yumuşacık ve renkleri de açıldı. Hiçbir şeyin geçiremediği topuğumdaki çatallanmaları yine bebak ın kremi geçirdi. Yüzüme ise temizleyicisi ve aralıklı olarak nemlendiricisini kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Hadi ben etkilendim öyle kullanıyorum, eşimde mi burayı okuyup etkilendi ve evlendiğimizden beri ilk defa ellerime iltifat ediyor.bu arada belirteyim vazelinden nefret ederim. görmeye bile dayanamam. neyse herkes kendi tecrübesini yaşar.

sizin gorusunuz bize iyi geldi size gelmemiş olabilir burdakilerden etkilencek olsak oo piyasadaki bütün ürünleri hepimiz kullanırdık lülülülülülü

Sütünü bilmiyorum ama kremini hiç beğenmedim annemde beğenmedi.. Bu forumda Arap kızı kreminide çok övdüler gittim aldım ve iğrenç ötesi.. Yağ deposu hemen çöpe attım. Ama Bebak çöpe atılacak kadar berbat değil. Ellere iyi gelir diye düşünüyorum. Yağlı ve vazeline benzettim biraz..

sorun bebakta değil de sendeymiş gibi geldi bana :nazar:
gidip krem almişsin gelmiş burda yaygara yapiyosun
bi oku bakalım acı badem sütü mü demişim aci badem kremi mi demişim
hay allam yaa gamyoncuiremsu

nemlendirici kreminden mi bahsediyorsunuz ? acı badem sütünden mi ?

benim bildiğim vazelin, acı badem içermez ama...:kahve:

valla ben büyük memnuniyetle kullanıyorum. Kremi yüzüme kullanmıyorum ama ellerim ömrümde ilk defa kış aylarında yumuşacık ve renkleri de açıldı. Hiçbir şeyin geçiremediği topuğumdaki çatallanmaları yine bebak ın kremi geçirdi. Yüzüme ise temizleyicisi ve aralıklı olarak nemlendiricisini kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Hadi ben etkilendim öyle kullanıyorum, eşimde mi burayı okuyup etkilendi ve evlendiğimizden beri ilk defa ellerime iltifat ediyor.bu arada belirteyim vazelinden nefret ederim. görmeye bile dayanamam. neyse herkes kendi tecrübesini yaşar.

sizin gorusunuz bize iyi geldi size gelmemiş olabilir burdakilerden etkilencek olsak oo piyasadaki bütün ürünleri hepimiz kullanırdık lülülülülülü

sallayın arkadaşlar ya
arada böyle 1-2 tane çıkıyo
nazar boncugumuz olsunlar he deyin geçin :nazar:

cildi yağlı olanlar sabunla kullansın diyo zaten gurbik...
bende bebakı yaz sonu almıştım.... o zaman kullandım yağlı geldi tabi sabunda kullanmamıştım ...ama havalar soğuduğundan beri cildim kuruduğu için bebak kremini kullanıyorum hiçbir sorunum yok hatta cildim çok güzel oldu yanaklarım bile kırmızı kırmızı oldular..

cildi yağlı olanlar sabunla kullansın diyo zaten gurbik...
bende bebakı yaz sonu almıştım.... o zaman kullandım yağlı geldi tabi sabunda kullanmamıştım ...ama havalar soğuduğundan beri cildim kuruduğu için bebak kremini kullanıyorum hiçbir sorunum yok hatta cildim çok güzel oldu yanaklarım bile kırmızı kırmızı oldular..
hep diyorum ya nixim
işin sırrı nasıl kullanacagini bilmende...
boşuna kullanmamış acı badem sütünü geçmiş nesil
varmiş demek ki bi bildikleri :smiley-cool:

tesadüfen okumuştum ve denemk istedim ballı sabunla beraber aldım ve inanılmaz memnunum
nedense cildim daha temiz ve yumuşak geliyor bana...
diğer tavsiyelerinizi bekliyorum gurbaa prenseskaydirigubbakcemile3

tesadüfen okumuştum ve denemk istedim ballı sabunla beraber aldım ve inanılmaz memnunum
nedense cildim daha temiz ve yumuşak geliyor bana...
diğer tavsiyelerinizi bekliyorum gurbaa prenseskaydirigubbakcemile3

bunu duyduguma sevindim canım kaydirigubbakcemile5
sırada cildimizin yaslanmasını geciktirmek ve var olan ince kırısıklık + kazayagi vb. gibi sorunlardan kurtulmak icin uygulayacagimiz ayva cekirdeği kuru var
onu da anlatacagim bi ara hihoyyyt
ama once annemi kobay olarak kullanıp belirgin kırısıklıklara etkisi ne bi araştirma yapmam lazım :icecream:
canım annem yazık daha başına neler gelcek kimbilir :teselli:

bu küçük memlekette iç çamaşırı, oyuncak, kozmetik hatta altın vs satan ne idüğü belirsiz tuhaf bir dükkanda buldum bende, hem sütünü hem kremini aldım
sütünü kullanmadım, ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası, krem de yağlı geldi ama sabunla kullanmak lazımmış,şimdi gördüm
ben burayı bir okuyayım bari, yalnız kremin kokusu kötü geldi bana, ama yararı olacaksa katlanırız
ağız kenarlarım çok kuru benim, o bölgeye mi kullansam ki sadece?

kremini yüzünüze sürmeyin hanımefendi...
ozellikle uyardım
acı badem sütü ile cildinizi temizleyin
kremi el ve ayaklarınızda kullanın
yüze agir gelir

sevgili gurbaa prenses size bir soru soruciğim:uhm:
saçlarımıza sabun kullanma konusunda ne öneriyosun?:sm_confused:

X