- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.281
Benim anneannemin annesi kullanıyordu bu ürünü Allah rahmet eylesin yüzünde bir kırışıklık bile yoktu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm:)
125 sayfayı bir haftdaır gerek evde gerek işyerimde bıkmadan usanmadan okumaya çalıştım vee..şu an itibarıylan bitmiş bulunmakta.
öncelikler gurbaa' ya katkıları, yardımları, cevapları ve acaip espritüel konuşma tarzı için teşekkürlerimi borç bilerek saygılarımı sunuyorum:)
şimdii gelelim benim şu karman çorman olmuş kafama...
elimde bulundurduğum not defterime aldığım notlar:
1. acıbadem sütü
2. nemlendiricisi
3. biberiye sabunu
4. soda toniği
5. limon+su toniği
6. çilek esansı yağı
7. kara üzüm çekirdeği yağı
8. gülsuyu
......kısaca anladığımı anlatayım ve olurda gurbaacım girerse foruma bana bi cevp veriverse ne kadaaar güzel olur:)
işten gelioz makyajımızı cildim yağlı ya da karmaysa biberiye sabunuylan yıkıoz. ardından temizleyici bebak sütünü pamuğa döküp silioz yüzümüzü ardından limon+su toniğini yine cildimize yedirioz.
sabah kalktığımızda sodalı buz kütlelerini gezdirioz cildimizde. eğer bebak sütü fazlaca ii gelmişse bebak nemlendiricimizi sürüp makyajımızı yapabilioz dimi. diğer kara üzüm yağı ve çilek esansı yağını katamadım bile. hangi ara sürcem diye.
benim cildimin problemi sadece çenemde çıkan ufakcık sivilceler, burun kenarlarındaki gözenek açıkları. o bakımdan doğru bir yol izleceyek miyim bilemedim ben onu
gurbaamm yada nisanım girseniz de şu suallerime bi cevap bulsam öle güzel olurki...
sevgiler saygılar....:26:
Aci badem sutu kremi komplemi suruyodunuz yuze nemlendirici olarakBebak kesinlikle Favorimmm
(((konu guncel kalmali ve herkes gormeli, bu nedenle yaziyorum)))
1 yili askindir bebak temizleme sutunu kullaniyorum. Ve olesiye memnunum.
Oncesinde makyajim yuzumde iken papatya ozlu sabunum ile yikiyorum yuzumu( cleopatra sabunu olarak da biliniyor bu papatya ozlu sabun) sonra bi pamuga bebak alip yuzumu siliyorum. Klasik duzenim budur. Rosense gul suyunu da tek gecerim lakin biraz zaman oldu acikcasi onu kullanmadim yarin hemen tekrar edinecegim.
Siralama basit.
Yuzunuze uyan bir sabun.
Rosense gul suyu.
Bebak acibadem sutu.