-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
banada bır care bıraz abartmıs olacam ama benımde cıldıımde lekeler var gozenekelrım var neler neler kullandım ama gecmedı lazere bıle gıttım fayda etmedı buzda yapıyorum gul suyuda kullandım her gece tonıklerımde cıldımı hep temızde tutarım ama genede kotu elma sırkesınıde kullandım cok param gıttı ama fayda gormedım halende sorunlu lekelı ozellıkle gunes lekelrı var ve cıldım cok yaglı dogal sabunda kullandım sımdı bıberıye alım barı ıns ıse yarar sızce napım ben ya.......yasım daha 23
benim cildim yağlı olduğu için, önce limon+su toniği ardınan bebakı sürüyom cildim pamık gibi oluyor çok memnunum:asigim:
gurbaa Allah razı olsun senden ne diyim:1hug:
bende aldım avonun birçok ürününü çok korkuyordum avona güvenmiyordum ama memnun kaldım,bende şaşkınım..şampuanları ve anew göz krem ve jaeli ,ölü deniz mineralleri içeren kil maskesi,duş jeli,solutıon serisinin tonic i vs memnunum siyah noktalar için olan serisi bile iyi hatta, cildimi yakıyor ama sorun yok nemlendirici peelingi özellikle çok iyi...avonun makyaj ürünlerini kullanmıyorum ama ....kaydirigubbakcemile5
ben göbeğime bol bol sürdüm 9 ayda 3 bebak bitirdim 4.ye başladım (tabi ayrıca bebeyağıda kullandım)
8 ay hiç çatlağım yoktu ama son ay biraz oldu çatladım alt göbeğimde biraz var
yinede çok memnunum
bebak cildi çok güzel nemlendirdiği için iyi geldi az çatlağım oldu : )
selam ben de bebak acı badem sütü kullanıyorum makyaj temizleme için ama ben temizledikten sonra yüzümü yıkıyorum yağlanma olmasın diye yanlış mı kullanıyorum yani yıkamamam mı lazım?ve eğer fondoten,pudra,allık vs. kullanıyorsanız salve acı badem sütü alın onun kıvamı daha yumuşak ve sıvı olduğu için daha kolay ve iyi temizliyor :smiley-cool:
gurbik bu ac badem sütüyle göz makyajınızı temizliyomusunuz???
göze kaçırmamaya özen göstermek kaydıyla evet...
Haylaz kız Öncelİkle makyaj ve cİlt İÇİn verdİĞİn bİlgİler İÇİn sana Çok tesekkur edıyorum İyİkİ burayı ve senİ keŞfetmİŞİm
SLM KIZLAR BEBAK ACI BADEM SÜTÜNÜ BENDE ALDIM SABAH TEMİZLEDİM CİLDİMİ HEMEN FARKEDİLDİopuyorumnanaktan AMA NEMLENDİRİCİSİNİ BULAMADIM DAHA PAHALI MARKALARI ZENGİN ETMENIN MANASI YOK BENCE