- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
kurbaacım biberiyeli sabunla bebak aldım tavsiyen üzerine he bi de pakface de aldım ısırganlı ve defneli.şimdik ben göz makyajımı da bebakla sildiğim için şöle bi kullanım sırası izlemeyi düşünüorum sence dgru olur mu?
-ilk göz makyajımı bebakla sildikten sonra yüzümü biberiyeli sabunla yıkıcam,yıkadıktan sonra acıbadem sütünü pamığa döküp onla silcem bu doğru olur mu cnm.bi de pakface i haftada 1 kere falan mı yapsam?
gurbam ya bişey sorcam ben bu biberiye sabununu nihayet buldum aldım eskişehirden ama sivilcelerim bitmek tukenmek bilmiyymafoldumben devam edeyım mi 4 haftadır kullanıyorum bebakıda hergun kullanmıyorum sivilcelerim derin derin bi tanıdığım nişastayla suyu karıştırım sur sivilcelere dedi derinlerdekinide cıkarıp kurutur dedi deneyım mı
canım merhabacanım gurbaa prense seni tanımıyorum ama eminim benim gibi bir çok kişi seni çok sevdi. bende kullanıyorum elimde 5-6 aydır var ama her denememde cildimde sivilce çıkıyor cildim çok kuru olmasına rağmen bu sefer bırakıyorum 1-2 hafta sonra yine bir deneyeyim diyorum yine aynı şey oluyor cildimi de garnier temizleme sütü ile temizliyorum ne yapmam lazım
canım benim cildim çok kuru ama sivilcede çıkıyor ben anlamadım gitti pul pul böyle yüzüm ben izmir çeşmedeyim keçi sütü sabununu burda bulabilir miyimki yoksa izmirde nerde bulabilirim
gurbikcim bişe sormam lazım acilen.t bölgem yağlı ve sıyah noktalı bı.asıl sorun ;cildimde pütürler var beyaz uçlu sivilce degil de.böyle elimi sürünce dümdüz değil yani.tavsiyelerin emir telakki benim için=)şimdiden tesekkrler.
Sanırım yağlı cilde sahip olduğumdan acıbadem sütü bana yaramıyor.
Çünkü ne zaman yüzüme sürsem kaşıntı başlıyor ve sivilcelerim daha kırmızı, daha kabarık gözüküyor.
Çoma acıbadem sütünü göz makyajımı çıkarmak için kullanmakla yetiniyorum, kokusu da çok hoşuma gidiyor.
canım sanırım sen keçisütü sabununu kullandın nasıl işe yarıyormu bende almayı düşünüyorumda
Hihohoyyt ben geldmm hihoyyyt
Bi kutu acı badem sütümü bitirmiştim ne zamandır arıyodumm
Dün migrosta buldumm
Yanımdada teyzem vardı ( teyzem böyle çok pimpirik bi insandır marka kremleri bile ince ayrıntısına kadar bakar..Herşeyi kullandırmaz banada )
DEdim şimdi teyzemin yanında alsam başlarmı gene vıdı vıdı ya:roflol:
Sonra gözümü kararttım aldım BEBAK ı raftan
Teyzem dedi ben hamileyken doktor bana vermişti bu kremi yüz milyonluk kremlere gerek yok bunu sür ne çatlak olur ne bişey diye
Sonra baktım oda aldı pimpirik teyzemi bile aşmış yani BEBAK mucizesi :teytey:
Keşfedenden ALlah razı olsnn vereliniortak
Alıntı:
canım benim cildim karma 30 yaşımdan sonra sivilcelendim şimdi onların izleriyle uğraşıyorum gözeneklerimde bayağı bi açık bazı yerler kuru pul pul karma karışık bi cilt işte
gurbaa prensesim yazılarını elimdem geldiğince okumaya çalıştım. benimde sana nacizane sorum olacaktı. yaşım otuz oldu. çok şükür cildim çok düzgün. bugüne kadar ne sivilce yaşadım ne başka birşey. geçenlerde cildiyeciye gittim bana cildimin çok güzel olduğunu hatta geç yaşlanacağımı söyledi. cildimin altındaki yağ tabakası kalınmış. senin yazılarını okuduktan sonra bende bebak sütü ve kremini aldım.
şimdi soruma gelince cildim karma yani sadece t bölgem biraz yağlı ve yanakarımdaki gözenekler biraz iri. ben bebak sütünü ve kremini nasıl kullanayım ve ayrıyetten gündüz güneş koruyucu kullanıyorum. ben gece de düzgünce birşey kullanmak istiyorum cildimiz gece yenileniyor ya ona yardımcı olmak için birde sabun olarak ne kullanayım cildimi temiz tutmak için.
başını ağrıttım kusura bakma çok öptüm yanaklardan... yerimseniben
yağlı ve sivilceli cildi olan arkadaşlar sabah yüzünüzü yıkadıkdan sonra taze limon suyu sürün 5-10 dk bekledikten sonra yıkayın 2 günde bir tekrarlayın.arkasından acı badem nemlendirici sürün süper oluyor.ben 1 yıldır kullanıyorum çoook memnunum.sokakta yürürken bir çok kişi cildimi soruyor özel bişi yapıyormusun diye.herkese tavsiye ederim....acı badem kremini en pahalı kremlere değişmem....