- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
- Konu Sahibi gurbaa prenses
evet bi yemeklere katmadigimiz kaldı bebak'i dasilvadidocum :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bi yemeklere katmadigimiz kaldı bebak'i dasilvadidocum :roflol:
siz ne kadara aldınız?eczane de sordum 5 tl uygun mu acaba???*
yağlı ciltlerede uygunmu bebak arkadaşlar ?
uygun uygun her türlü cilde...
bebak acı badem kremini bende yeni başladım denemeye yaklaşık 1 haftadr sonuç mükemmel yumuşacık ve bebeksi yaptı bundan sonrada hergece yaparım sevdim bunu ama kokusu biraz kötü yani saf badem kokuyo sürdüğümde tıkıyo resmen
canım mümkünse resmini cekip koyar mısınteskkür ederim tatlım ama benmki farklı gibi işte bende terettüt ettim yanlışmı aldım acaba diye ama kavonozda tüpte değil çok acımsıkokuyo tüptekiler güzel kokuyo canm onu biliyorum
bebak aci badem sutunu haziran ayinda burda okuyup almistim... aslinda cok ciddiye almamistim acikcasi... taaa ki gerdanimdaki cizgilerin azaldigini gorene kadar... yaz boyunca hergun oraya bebak aci badem sutu surmustum... gecen gun aynada cizgilerin azaldigini gordum ve hemen ona bagladim... bu arada cizgiler yaslilik cizgileri degil, surekli yuz ustu yatmamdan iz kalmisti artik... yuzumede suruyorum hergun ve gercekten cok memnunum... denemeye deger yani..
hayır hayatım aksine temizlergurbacım sana birsey daha sorcam temizleme sütü gözenekleri tıkaamz dimi