Bebak acı badem sütü mucizesi

kızlar ben senelerdir kullanıyorum cildimi yumuşacık yapıyor.kokusunu beğenmesemde kullanmaktan asla vazgeçmedimsositososito

bebak ın nemlendiricisinide buldum şükür ama ambalajı degısmıs aksamları yatmadan önce yüzümü yosun sabunumla yıkıyorum bebak sütüyle temizliyorum,nemlendiricisine sürüp geçiyorum kaş ve kirpiklere onlara rimel yardımıyla hint yağı ve kakao yağı sürüyorum dikkat ederek ve yatıyorum

Tavsiye için teşekkürler.a.s.Hemen deneyeceğim.Bu kadar insan memnun olduğuna göre bende de işe yarar sanırım.Eğer öyle olursa dileyin benden ne dilerseniz.vereliniortak

Pek çok yakınıma hediye ettim Bebakı, her biri çok memnun kaldı, Gurbik tarikatın genişliyor :)) :içelim:

Gurbaamın yerine ben bişiler söyliyim,

Gerçi her türlü özet ilk sayfada mevcut ama....

Yağlı cilt için biberiye sabunu ile veya kuvvetli bir temizleyicinin ardından pamuğa fındık büyüklüğünde dökülüp yüzümüzü silmemiz daha doğru oluyor. yoksa yağlandırabilir ve günde 1 kere yeterli veya cildinizin reaksiyonuna göre 2-3 günde 1.a.s

Bebak acı badem sütü, muhteşem bir temizleyici ve nemlendiricidir. cilt rengini düzenler, parlaklık ve duru bir görünüm verir, göz makyajı dahil her türlü makyajı doğal yoldan temizlemek isteyenler için süpersoniktir.
Ayrıca sivilce lekelerine de daha iyi gelen bir şey görmedim...
a.s.

bebak acı badem kremini bende yeni başladım denemeye yaklaşık 1 haftadr sonuç mükemmel yumuşacık ve bebeksi yaptı bundan sonrada hergece yaparım sevdim bunu ama kokusu biraz kötü yani saf badem kokuyo sürdüğümde tıkıyo resmen

hayırlı olsun canım
aksine ben de kokusuna bayılanlardanım :)

teskkür ederim tatlım ama benmki farklı gibi işte bende terettüt ettim yanlışmı aldım acaba diye ama kavonozda tüpte değil çok acımsıkokuyo tüptekiler güzel kokuyo canm onu biliyorum

bebak aci badem sutunu haziran ayinda burda okuyup almistim... aslinda cok ciddiye almamistim acikcasi... taaa ki gerdanimdaki cizgilerin azaldigini gorene kadar... yaz boyunca hergun oraya bebak aci badem sutu surmustum... gecen gun aynada cizgilerin azaldigini gordum ve hemen ona bagladim... bu arada cizgiler yaslilik cizgileri degil, surekli yuz ustu yatmamdan iz kalmisti artik... yuzumede suruyorum hergun ve gercekten cok memnunum... denemeye deger yani..

adanada bulunan arkadaslar bi bakarmısınız ben bulaamadım yaaa bebak ı senağlama nerden aldıgınızı söylermisinizzzz

teskkür ederim tatlım ama benmki farklı gibi işte bende terettüt ettim yanlışmı aldım acaba diye ama kavonozda tüpte değil çok acımsıkokuyo tüptekiler güzel kokuyo canm onu biliyorum
canım mümkünse resmini cekip koyar mısın
kavanozdaki kremidir
onu yüzünüze sürmeyin agir gelir
tüpte olandan alacaksınız

güzel gelişmeler :)

gurbacım sana birsey daha sorcam temizleme sütü gözenekleri tıkaamz dimi
hayır hayatım aksine temizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…