-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
bı arkadas eskışehırde bıberıye sabununu buldugunu yazmıstı okudum ama bulamadım bıdaha gece gece gözler görmuyo galıba arkadsım bu satırları okuyorsan nereden buldugunu yazarmısın...???
tatlım espark tan almıstık yanılmıyosam zemin kattaydı baharatçı gibi bi dukkan vardı ordan aldım
Google Bilder-resultat for http://img230.imageshack.us/img230/6277/resim003et9.jpg
Gurbacim bu senmisin :uhm:
gurbaaaprensessssssssss merhaba yaklasık 10 gun kadar once konuyu bastan sona okudum butun gecemı aldı ama olsun ben gene anlamadım canım benım bıkmadan usanmadan yuzlerce kez ben gıbı anlamayan arkadaslara aynı cevabı sıkılmadan verdıgın ıcın. ben hemen gıttım o mucızevı bebak nemlendırıcıden aldım ammaaa şimdi benım cilt yaglı (bıberıye sabunu kullanıcam ok) bırazcıkta kızarıklılıklarım var sıvılce degıl cıltın rengıde degıl boyle hafıf kabartılar varelmacık kemıklerımın uzerınde onları napcaz nasıl yok etcez ben bu konuyu okuyana kadr hıcbısey yapmıyodum clenclear mı ne oyle bı marka varya onun gunluk kullanım ıcın yazıyo mavı sıyah noktalar ve yaglı cıltler ıcın olanı demıs ondan kullanıyorum sıyah noktalara ıyı geldı de yag bıtmıyor trıgılserıtm540 ondan olurmu .ondansada cıldımı nasıl temızlıyım sence bılgıne tecrubene ve sabrına sıgınaraktan sordum gıttı..
-tatlicadiarzu-
cıldım hamilekten dolayı asırı yıprandı lekeler olustu bırazda bıraktım tabı kendımı
dun gece topic i okudum
sabah kosa kosa sutunude menlendırıcısıne aldım bakalım ne olcek
oktey tsk ettı gurbık urunler ucuz oldugu ıcın:roflol:
akıllı olsun fazla masraf cıkarmasın dıyo:roflol:
gurcacım banada bir el at kaydirigubbakcemile3 nerdeyse 3saattir okuyorum gözlerim agrıdı :) benim cildimde cok sivilce sorunum yok ama gözeneklerim açık bu bebak acı badem sütü ve bebak acı badem temizleme sütü ikiside ayrı mı kafamçokkarıştı biberiye sabunu ve bunlardan birini kullancam ama süt ve temizleme sütü kısmını anlayamadım :S
kızlar bende bebak alalı bi hafta olcak işte gerçkten akşamları onunla yüzümü siliorum makyaj yapmıorum ama yinede siliorum temizlemek için gerçkten yüzüm beyaz daha çok parlıo böle yanaklarıma bişe sürmüş gibi ayrıca benim burnumda üç beş siyah nokta vardır nezmandır kulandıgım liomnlu su ardından bu bebak srdükten sora bakıom sanki cildime beyaz bişe sürmüşlerde o olan tek tük şeylerde gitmiş alla allanazar degmesinn ayrıca gurbikim bebak için tşkler.aldıgım toniklerim yüz temizlemelerim rafa kalktı sayende güvenmiorum artık olur olmaz kremleri kulanmam ...
canım güneş lekeleri çok inatcidir ne yazık kigurbaam güneş ve sivilce lekeleri için bildiğin bişi var mı ?zemuszemus
gurbaam güneş ve sivilce lekeleri için bildiğin bişi var mı ?zemuszemus
birde gözaltı için kapatıcı aydınlatıcı stik istiyorum,en son clınıque kullandım ama çok ta tatmin olmadım..önerilerin olursa sevinirim...
gurbaam güneş ve sivilce lekeleri için bildiğin bişi var mı ?zemuszemus
birde gözaltı için kapatıcı aydınlatıcı stik istiyorum,en son clınıque kullandım ama çok ta tatmin olmadım..önerilerin olursa sevinirim...
canım denizden cıkarttıgım kili
mesela elimle az bişey ceviz büyüklüğünde şeklinde koparıyorum
hafiften sulandırıyorum
camur gibi oluyor
onu yüzüme sürüyorum
yüzüm iyice gerildiği zamanda ılık suyla yıkıyorum
avonun olanınkide
planet spa serisinde
ölü deniz kili resimin eklerim istersen
onuda normal krem sürer gibi sürüyorum
oda gerilince ılık suyla yıkıoyrum
canım denizden cıkarttıgım kili