Bebak acı badem sütü mucizesi

bı arkadas eskışehırde bıberıye sabununu buldugunu yazmıstı okudum ama bulamadım bıdaha gece gece gözler görmuyo galıba arkadsım bu satırları okuyorsan nereden buldugunu yazarmısın...???

cıldım hamilekten dolayı asırı yıprandı lekeler olustu bırazda bıraktım tabı kendımı
dun gece topic i okudum
sabah kosa kosa sutunude menlendırıcısıne aldım bakalım ne olcek

oktey tsk ettı gurbık urunler ucuz oldugu ıcın:roflol:
akıllı olsun fazla masraf cıkarmasın dıyo:roflol:

Son düzenleme:
bı arkadas eskışehırde bıberıye sabununu buldugunu yazmıstı okudum ama bulamadım bıdaha gece gece gözler görmuyo galıba arkadsım bu satırları okuyorsan nereden buldugunu yazarmısın...???

tatlım espark tan almıstık yanılmıyosam zemin kattaydı baharatçı gibi bi dukkan vardı ordan aldım

canım hayır ben değilim...
KK dışında hiç bir forumda aktif üyeliğim yok
bi kaç kendini bilmez nikimden tutun da açtığım konulardan paylaştığım resimlere kadar herşeyimi taklit ediyor farklı farklı forumlarda...
inanmayın bu çakma gurbaalara :umursamaz:

hayatım trigliseritin yüksek olması elbette sivilce oluşmasında çok önemlidir
haricen yapacağın hiç bir müdahale trigliserit kaynaklı sivilce oluşumu önleyemez
lütfen bir doktora görün ve tedaviye başla
şu durumda bebaki kullanırsan bu sana fayda değil zarar verir...

oktaya söyle artan parayla bizi balayına maldivlere yollasın :roflol:

gurcacım banada bir el at kaydirigubbakcemile3 nerdeyse 3saattir okuyorum gözlerim agrıdı :) benim cildimde cok sivilce sorunum yok ama gözeneklerim açık bu bebak acı badem sütü ve bebak acı badem temizleme sütü ikiside ayrı mı kafamçokkarıştı biberiye sabunu ve bunlardan birini kullancam ama süt ve temizleme sütü kısmını anlayamadım :S

canım aslında bu mesaja dün akşam cevap verdim ama nolduysa bağlantım sonlandı ve cevap gelmemiş doğal olarak :umursamaz:
bebak acı badem sütü diye birşey var
bebak acı badem temizleme sütü diye bişi yok
acı badem sütünü zaten cilt temizlemek icin kullanıyoruz :)

anladım cnm tskler :) en kısa sürede alıcam yorumlar süper kesinlikle kafama yattı bosyere baska ürünlere bi ton para harcamak istemiyorum a.s.

kızlar bende bebak alalı bi hafta olcak işte gerçkten akşamları onunla yüzümü siliorum makyaj yapmıorum ama yinede siliorum temizlemek için gerçkten yüzüm beyaz daha çok parlıo böle yanaklarıma bişe sürmüş gibi ayrıca benim burnumda üç beş siyah nokta vardır nezmandır kulandıgım liomnlu su ardından bu bebak srdükten sora bakıom sanki cildime beyaz bişe sürmüşlerde o olan tek tük şeylerde gitmiş alla alla nazar degmesinn ayrıca gurbikim bebak için tşkler.aldıgım toniklerim yüz temizlemelerim rafa kalktı sayende güvenmiorum artık olur olmaz kremleri kulanmam ...

canım çok güzel bunları duymak :)

gurbaam güneş ve sivilce lekeleri için bildiğin bişi var mı ?zemuszemus

birde gözaltı için kapatıcı aydınlatıcı stik istiyorum,en son clınıque kullandım ama çok ta tatmin olmadım..önerilerin olursa sevinirim...

Son düzenleme:

aynı dert bendede vardı
ben kille halletim bu sorunumu
kil maskesi yaptım ama orjinal denizden kendim ellerimle cıkartmıstım
o bitince avonun kil maskesini kullandım
suanda lekeleri gitti

canım kapatıcı olarak mac studio finish'i öneririm
fiyati 35 ytl civarindaydı en son
çok başarılıdır kesinlikle :)
onun dısında aydınlatıcı + kapatici bi arada istersen versace harika :)

canım denizden cıkarttıgım kili
mesela elimle az bişey ceviz büyüklüğünde şeklinde koparıyorum
hafiften sulandırıyorum
camur gibi oluyor
onu yüzüme sürüyorum
yüzüm iyice gerildiği zamanda ılık suyla yıkıyorum

avonun olanınkide
planet spa serisinde
ölü deniz kili resimin eklerim istersen
onuda normal krem sürer gibi sürüyorum
oda gerilince ılık suyla yıkıoyrum

bende aldım avonun birçok ürününü çok korkuyordum avona güvenmiyordum ama memnun kaldım,bende şaşkınım..şampuanları ve anew göz krem ve jaeli ,ölü deniz mineralleri içeren kil maskesi,duş jeli,solutıon serisinin tonic i vs memnunum siyah noktalar için olan serisi bile iyi hatta, cildimi yakıyor ama sorun yok nemlendirici peelingi özellikle çok iyi...avonun makyaj ürünlerini kullanmıyorum ama ....kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim güzelim a.s.
ben sitesinden bakarım, tam adını yazmışsın. Seni daha fazla yormayayım canım, sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…