Bebak acı badem sütü mucizesi

limon+su toniğinin faydalarını yavaş yavaş görmeye başladım gurbaa, ayrıcana bebak da cildimi pırıl pırıl yaptıopuyorumnanaktan

sivilcelerimin durumuna göre ay başından sonra biberiye sabununa da geçebilirim bakıces artık

cok sevindim canım :)
inşallah tez zamanda kurtulursun bu dertten

gurbaaaa cnm cilt konusunda tecrübelerine güvenerek sana bişi sormak istiyorum benim alın bölgemde minik minik delikler var ergenlikte oynadıgım sivilcelerden kalma tırnaklarımı kökünden koparmak istiyorum bazen bunun icin önerebilecegin krem,yag yada baska seyler varmı 4 5 yıllık izler :çok üzgünüm: cok cnımı sıkıyor

kızlar güneşlendikten sonra duş alıp bebak nemlendirici sürdüm vücuduma her gün, pırıl pırıl yapıyor, yaz tatili bitiyor gerçi ama aklınızda olsun yine de kaydirigubbakcemile2

kızlar güneşlendikten sonra duş alıp bebak nemlendirici sürdüm vücuduma her gün, pırıl pırıl yapıyor, yaz tatili bitiyor gerçi ama aklınızda olsun yine de kaydirigubbakcemile2

bu şimdi mi sölenir tuuce :mymeka:

gözenekte var minik igne batırılmıs gibi deliklerde var alnımda cnm senağlama

canım delikler için ne yazık ki tedavi oldukca zorlu
gozenekler için ise kil maskesi ve buz kaliplarını öneririm
cildi sıkılaştırır

kil maskesini mutlaka denicem dudak cevremde kılcal damarlarım belli buz kalıpları zararlı vermez dimi cnm cok soru sordum ama tsklerrrr ilgin icin a.s.

anında yetisiyosun cnm yaa seni hic tanımama ragmen süper bir enerji veriyosun hangi baslıktaa yorumlarını okusam dikkate alıyorumm süpersin sennn yaa :1hug:

anında yetisiyosun cnm yaa seni hic tanımama ragmen süper bir enerji veriyosun hangi baslıktaa yorumlarını okusam dikkate alıyorumm süpersin sennn yaa :1hug:

canım est. o senin süperliğin :)
birazcık yardımcı olup yüzünüzde tebessüme neden olabiliyosam ne mutlu bana Şeniz

gurbamaaa :enbuyukkk: adanalı arkadaslar hadi ama bulamadım ben bebakıı nerelerden temin edebilirim biran önce almak istiyorumm

ben merkezde degilim cnm sadece civardaki eczanelere sordum ama yok kozmetik marketlere sordum ama dedigim gibi yok bitanemm cvp gelmzse cıkıp gezicem bulaana kdr ne yapalım kaydirigubbakcemile3

cnm merkez yakın ama bazı nedenlerden dolayı suan cıkamıyorum :1no2: annem gidicek oyüzden sordum arkaadslara ama cvp gelemzse haftaya mutlaka aricam bulana kdr

migros ve marketleri aynen ilettim kendim cıkamayacagım icin net bi yer olsa cok daha ii olur acelemi ediyorum bilmiyorum ama aynaya baktıkca kendimi kötü hisseder oldum yani en kötü ihtimal haftaya ben alıcam =) nese prensesim ben konuyu daha fazla dagıtmim tekrar tskler ilgin icin

gunaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben sıteye yenı uye oldum uye olmadan oncede burayı takıp edıyordum
benım bır sorum olucak ben ballı sabun kullanıyorum t bolgem yaglı
bebak acı badem sutumde var ama onu bı kac kez yuzumde denedımde cok parladı ve yaglandırdı oyuzden sadece sabun kullanıyorum t bolgeme ıyı geldı
ama yanaklarımda sıvılcelenme basladı sence bunun ıcın hangı nemlendırıcıyı kullanmam gerek gurbaacım benıde engın bılgılerınle aydınlatırsan cok sevınıcem:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…