Bebak acı badem sütü mucizesi

banada bır care bıraz abartmıs olacam ama benımde cıldıımde lekeler var gozenekelrım var neler neler kullandım ama gecmedı lazere bıle gıttım fayda etmedı buzda yapıyorum gul suyuda kullandım her gece tonıklerımde cıldımı hep temızde tutarım ama genede kotu elma sırkesınıde kullandım cok param gıttı ama fayda gormedım halende sorunlu lekelı ozellıkle gunes lekelrı var ve cıldım cok yaglı dogal sabunda kullandım sımdı bıberıye alım barı ıns ıse yarar sızce napım ben ya.......yasım daha 23

benim cildim yağlı olduğu için, önce limon+su toniği ardınan bebakı sürüyom cildim pamık gibi oluyor çok memnunum:asigim:
gurbaa Allah razı olsun senden ne diyim:1hug:

banada bır care bıraz abartmıs olacam ama benımde cıldıımde lekeler var gozenekelrım var neler neler kullandım ama gecmedı lazere bıle gıttım fayda etmedı buzda yapıyorum gul suyuda kullandım her gece tonıklerımde cıldımı hep temızde tutarım ama genede kotu elma sırkesınıde kullandım cok param gıttı ama fayda gormedım halende sorunlu lekelı ozellıkle gunes lekelrı var ve cıldım cok yaglı dogal sabunda kullandım sımdı bıberıye alım barı ıns ıse yarar sızce napım ben ya.......yasım daha 23

hayatım güneş lekelerinin geçmesi çok ama çok zordur
hatta güzellik uzmanlarına göre imkansızdır...
sadece hafifler
yapman gereken güneş koruma faktorlu kremleri yaz kış kullanmak ve cildinin direncini arttirmak
gözenekler için cilek esansi yagini su ile seyrelt ve buz kalıplarına doldur
her sabah/aksam cildine bunlarla masaj yap
kil maskesi de gözeneklere karşı etkilidir onu da dene

benim cildim yağlı olduğu için, önce limon+su toniği ardınan bebakı sürüyom cildim pamık gibi oluyor çok memnunum:asigim:
gurbaa Allah razı olsun senden ne diyim:1hug:

bunları duymak cok güzel canım :)
Allah senden de razı olsun :)

bende aldım avonun birçok ürününü çok korkuyordum avona güvenmiyordum ama memnun kaldım,bende şaşkınım..şampuanları ve anew göz krem ve jaeli ,ölü deniz mineralleri içeren kil maskesi,duş jeli,solutıon serisinin tonic i vs memnunum siyah noktalar için olan serisi bile iyi hatta, cildimi yakıyor ama sorun yok nemlendirici peelingi özellikle çok iyi...avonun makyaj ürünlerini kullanmıyorum ama ....kaydirigubbakcemile5

bende avonun pek fazla ürünün kullanmıyorum
bir saçlar için serum var onu kullanıyorum bide bu kili aldım
rimelini falan almıstım ama artık onuda kullanmıyorum
şimdilik sürekli kulladıgım bu ikisi var

ben göbeğime bol bol sürdüm 9 ayda 3 bebak bitirdim 4.ye başladım (tabi ayrıca bebeyağıda kullandım)
8 ay hiç çatlağım yoktu ama son ay biraz oldu çatladım alt göbeğimde biraz var
yinede çok memnunum
bebak cildi çok güzel nemlendirdiği için iyi geldi az çatlağım oldu : )

ben göbeğime bol bol sürdüm 9 ayda 3 bebak bitirdim 4.ye başladım (tabi ayrıca bebeyağıda kullandım)
8 ay hiç çatlağım yoktu ama son ay biraz oldu çatladım alt göbeğimde biraz var
yinede çok memnunum
bebak cildi çok güzel nemlendirdiği için iyi geldi az çatlağım oldu : )

bunu duymak cok guzel canım yaa
inan çok sevindim :)

selam ben de bebak acı badem sütü kullanıyorum makyaj temizleme için ama ben temizledikten sonra yüzümü yıkıyorum yağlanma olmasın diye yanlış mı kullanıyorum yani yıkamamam mı lazım?ve eğer fondoten,pudra,allık vs. kullanıyorsanız salve acı badem sütü alın onun kıvamı daha yumuşak ve sıvı olduğu için daha kolay ve iyi temizliyor :smiley-cool:

selam ben de bebak acı badem sütü kullanıyorum makyaj temizleme için ama ben temizledikten sonra yüzümü yıkıyorum yağlanma olmasın diye yanlış mı kullanıyorum yani yıkamamam mı lazım?ve eğer fondoten,pudra,allık vs. kullanıyorsanız salve acı badem sütü alın onun kıvamı daha yumuşak ve sıvı olduğu için daha kolay ve iyi temizliyor :smiley-cool:

hayır hayatım
cildin yaglıya dönük ise yıkamanda sakınca yok
ozellikle bu mevsimde...
ama kışın kuruyosa cildin yıkama

Bebak heemn bu aksam alıcam yaş 25 artık cilde daha çok bakmanın sırası
nemlendirici için vichy düşünüyordum ama önce bebak deneyeceğim

Haylaz kız Öncelıkle makyaj ve cılt için verdıĞın bılgıler gerçekten çok yararlı bunun için sana Çok tesekkur edıyorum ıyıkı burayı ve senı keŞfetmıŞım

SLM KIZLAR BEBAK ACI BADEM SÜTÜNÜ BENDE ALDIM SABAH TEMıZLEDıM CıLDıMı HEMEN FARKEDıLDıopuyorumnanaktan AMA NEMLENDıRıCıSıNı BULAMADIM DAHA PAHALI MARKALARI ZENGıN ETMENIN MANASI YOK BENCE

arkadaş bu Bebak ne mübarek bi üründür hey maşallahsositososito
dekolte bölgemde böyle sivilce gibi, güneş lekesi gibi kaşınan kızarıklıklar çıktı geçenlerde...evde doğru düzgün krem de yoktu el kreminden gayri..."nan bi deneyelim" diye babak sürüp yattım...
sabah yumuşacıktı böğrüm, 2 gün içinde de izleri gidiverdizemuszemus

X