- 16 Şubat 2009
- 57
- 0
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
bunun için hiç dermatologa gittiniz mi?ayy lütfen banada..banada cevap...
cildim okadar hassaki terli parmağım değse kızarır, rüzgar esse kızarır, çocuğum öpse kızarır, ne yapsam acaba önerisi olan varmı arkadaşlar..
canım ben de göz makyajını bebak ile temizleyenlerdenim :kedi:siteye yeni üye olduğum zaman da bahsetmiş teşekkür etmişdim sana gurbaa bu ürünü paylaştığın için..gerçekden aylardır kullanıyorum ve çok memnunum...
bide ben ne kadar doğru olmasa da göz makyajımı da arada bebakla temizliyorum ne yalan söliimm:kedi:
etkisi süper en kalıcı göz makyacıni bile tertemiz yapabiliyor...ama göze direk uygulamıyorum tabi çok az bi şeyle direk temas ettirmeden siliyorum...ve pamukla iyice kuruluyorum..hele rimeli çıkarışı süper..
tabi tavsiye etmem en doğru olanı ciltte kullanmak...özellikle hassas gözleri etkileyebilir...bana bişey olmadı Allahdan..:1ninca:
Kızlar bebak nemlendiricim bitti. Bu beyaz tüp olanından şimdi hiç bir yerde bulamıyorum.Ankarada nerede bulabilirim.Enson metro gros da bulmuştum artık ordada yok.Yardım ederseniz sevinirim.
Migroslarda satılıyor canım.
gurbaa :)
ben bu bebak ı az önce böcükten duydum ilk defa, ben arada sırada göz makyajı yapıyorum onuda normal nemlendirici kremle siliyodum pamuğa döküp, ama bu süt aklıma yattı bi denicem güzel bişiye benziyo, hepsini okuyamasamda yorumlarda iyi görünüyo denemek lazım :enbuyukkk:
bu arada sen dalinin sabununu kullanıp memnun kalmadığını yazmışsında, benim bi arkadaşım rımeli güzel çıkarıyo diye gözlerini bebe şampuanı ile yıkıyomuş, çokta memnunum diyodu kirpiklerde hiç kalıntı kalmıyomuş, onun bi zararı varmıdır sence ? uzman olmuşsun bu konudada okuyunca yazdıklarını sorim dedim :)
kızlar bende makyajımı yıllardır dove sabunla çıkarıom,kirpiklerime aşırı rimel sürdüğüm için silmekle çıkmıo makyajım benim,yıkamam gerek dove la hallediom işimi sizce ii mi yapıom,bu arada ben bebağın kremini kullanıom sadece kirpiklerime ama kirpiklerim gercekten çok uzadı,bu bebakın sütünü kullanmak istiorum anlatılanlara göre ama ya bu da yüzde tüylenme yaparsa???????????:SSSSSSS