Bebak acı badem sütü mucizesi

ayy lütfen banada..banada cevap...
cildim okadar hassaki terli parmağım değse kızarır, rüzgar esse kızarır, çocuğum öpse kızarır, ne yapsam acaba önerisi olan varmı arkadaşlar..

şimcik ben 3-5 aydır biberiye sabunu kullanıyorum bebakla beraber
dün kozmetikciğe gittim arkadaşım pudra aldı ve yüz için ne ile temzilemem gerekir dedi
tabiki yüz temizleme jeli dedi bu arada bebaktan falan konu açıldı
sakın kesinlikle cildinizi yağlandırır cart curt falan bişiler dedi
bende tek başına kullanılmamalı dedim ama onlar temizlemezmiş
jel le yıkanmalıymış falan filan sinir etti beni
ama ben çok memnunum hele bu aralar sivilcelerim baya bir azaldı tek tük kaldı, izlerimde yavaş yavaş gitti.
pudra yada fondoten kullandığımda ben bir tek sabunla yıkıyorum
hatta bazen tam çıkmıyo 2 defa yıkıyorum inşallah temizleniyordur

paylaşım dedim gurbikcim

canım kozmetikciler çok şey bildiklerini zanneden ukala tiplerdir çogunlukla
kar getirisi fazla olan ürünleri satmak için ille de över de överler...
bildiginden şaşma...
bana dandik karının biri olay önermişti düşün
kendi kozmetikcime söyledim bunu
almamakla iyi etmişsin olay olgun ciltler hedef alınarak cıkarılmış bir markadır dedi

siteye yeni üye olduğum zaman da bahsetmiş teşekkür etmişdim sana gurbaa bu ürünü paylaştığın için..gerçekden aylardır kullanıyorum ve çok memnunum...
bide ben ne kadar doğru olmasa da göz makyajımı da arada bebakla temizliyorum ne yalan söliimm:kedi:
etkisi süper en kalıcı göz makyacıni bile tertemiz yapabiliyor...ama göze direk uygulamıyorum tabi çok az bi şeyle direk temas ettirmeden siliyorum...ve pamukla iyice kuruluyorum..hele rimeli çıkarışı süper..
tabi tavsiye etmem en doğru olanı ciltte kullanmak...özellikle hassas gözleri etkileyebilir...bana bişey olmadı Allahdan..:1ninca:

siteye yeni üye olduğum zaman da bahsetmiş teşekkür etmişdim sana gurbaa bu ürünü paylaştığın için..gerçekden aylardır kullanıyorum ve çok memnunum...
bide ben ne kadar doğru olmasa da göz makyajımı da arada bebakla temizliyorum ne yalan söliimm:kedi:
etkisi süper en kalıcı göz makyacıni bile tertemiz yapabiliyor...ama göze direk uygulamıyorum tabi çok az bi şeyle direk temas ettirmeden siliyorum...ve pamukla iyice kuruluyorum..hele rimeli çıkarışı süper..
tabi tavsiye etmem en doğru olanı ciltte kullanmak...özellikle hassas gözleri etkileyebilir...bana bişey olmadı Allahdan..:1ninca:
canım ben de göz makyajını bebak ile temizleyenlerdenim :kedi:

Kızlar bebak nemlendiricim bitti. Bu beyaz tüp olanından şimdi hiç bir yerde bulamıyorum.Ankarada nerede bulabilirim.Enson metro gros da bulmuştum artık ordada yok.Yardım ederseniz sevinirim.

Türkiyede bende aldim bu bebak aci badem sütünden, ama nedense her yerde bulunmuyor hele de eczanelerde pek yok, kozmetik veya parfümerilerde buldum ben, iki sise aldim bakalim

Ben aylardır kullanıyorum hala çooooooooook memnunum...

Önemli olan nasıl kullanılacağını çözmek...her cilt için farklı kullanılması lazım.

Benim cildim yağlı ve şu sıralar fazlaca hassas.

Öncelikle güçlü bir temizleyici ile temizlemeden tek Bebak kullannılırsa sivilce yapabiliyor.

Ve ben genelde 2-3 günde 1 kullanıyorum Bebakı.

Sivilce izleri için harika bir şey...Gerçekten mucize.

Göz makyajımı da bazen Bebakla çıkarıyorum, pamuk gibi oluyor göz çevresi...Zararı bir yana fydasını gördüm ben her anlamda...

Gurbaama teşekkür bin kere.
opuyorumnanaktan

sütü bende de var yüzüme her gün dürdüğümde sivilce yapıyor çok yağlı yaa ondan ama haftada bir kere sürsem yeter herhalde laelaelaelaelae

gurbaa :)

ben bu bebak ı az önce böcükten duydum ilk defa, ben arada sırada göz makyajı yapıyorum onuda normal nemlendirici kremle siliyodum pamuğa döküp, ama bu süt aklıma yattı bi denicem güzel bişiye benziyo, hepsini okuyamasamda yorumlarda iyi görünüyo denemek lazım :enbuyukkk:

bu arada sen dalinin sabununu kullanıp memnun kalmadığını yazmışsında, benim bi arkadaşım rımeli güzel çıkarıyo diye gözlerini bebe şampuanı ile yıkıyomuş, çokta memnunum diyodu kirpiklerde hiç kalıntı kalmıyomuş, onun bi zararı varmıdır sence ? uzman olmuşsun bu konudada okuyunca yazdıklarını sorim dedim :)

kızlar bende makyajımı yıllardır dove sabunla çıkarıom,kirpiklerime aşırı rimel sürdüğüm için silmekle çıkmıo makyajım benim,yıkamam gerek dove la hallediom işimi sizce ii mi yapıom,bu arada ben bebağın kremini kullanıom sadece kirpiklerime ama kirpiklerim gercekten çok uzadı,bu bebakın sütünü kullanmak istiorum anlatılanlara göre ama ya bu da yüzde tüylenme yaparsa???????????:SSSSSSS

gurbaa :)

ben bu bebak ı az önce böcükten duydum ilk defa, ben arada sırada göz makyajı yapıyorum onuda normal nemlendirici kremle siliyodum pamuğa döküp, ama bu süt aklıma yattı bi denicem güzel bişiye benziyo, hepsini okuyamasamda yorumlarda iyi görünüyo denemek lazım :enbuyukkk:

bu arada sen dalinin sabununu kullanıp memnun kalmadığını yazmışsında, benim bi arkadaşım rımeli güzel çıkarıyo diye gözlerini bebe şampuanı ile yıkıyomuş, çokta memnunum diyodu kirpiklerde hiç kalıntı kalmıyomuş, onun bi zararı varmıdır sence ? uzman olmuşsun bu konudada okuyunca yazdıklarını sorim dedim :)

canım bi çok kişi bebe sampuanıyla temizliyor göz makyajını
bi zararı olmaz neticede bebeklere kullanılıyor hafif yapisi ama ben kullanmadım kullanmam gibi de geliyor :)

kızlar bende makyajımı yıllardır dove sabunla çıkarıom,kirpiklerime aşırı rimel sürdüğüm için silmekle çıkmıo makyajım benim,yıkamam gerek dove la hallediom işimi sizce ii mi yapıom,bu arada ben bebağın kremini kullanıom sadece kirpiklerime ama kirpiklerim gercekten çok uzadı,bu bebakın sütünü kullanmak istiorum anlatılanlara göre ama ya bu da yüzde tüylenme yaparsa???????????:SSSSSSS

126658598545.kez söylüyorum; acı badm sütü yüzde tüylenme yapmaz

kurbaacım biberiyeli sabunla bebak aldım tavsiyen üzerine he bi de pakface de aldım ısırganlı ve defneli.şimdik ben göz makyajımı da bebakla sildiğim için şöle bi kullanım sırası izlemeyi düşünüorum sence dgru olur mu?
-ilk göz makyajımı bebakla sildikten sonra yüzümü biberiyeli sabunla yıkıcam,yıkadıktan sonra acıbadem sütünü pamığa döküp onla silcem bu doğru olur mu cnm.bi de pakface i haftada 1 kere falan mı yapsam?

X